Senser 15.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Zaraz wezwani....i to odrazu przez "S"...i co może jeszcze z belką na oczach?? Przypuszczałem, że przestaliście otrzymywać powiadomienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 15.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hej wszystkim, w piątek skończyli na dachu kłaść folię , to chyba już mogę wyjść z grupy bezdachowców, blachodachówk będzie na piątek...lub poniedziałek... Przeczytałam uważnie kilka stron od mojej ostatniej dłuższej wizyty i mogę polecić kolegę od ogrodów... kiedyś z nim rozmawiałam i mówił, że bieże 2 zł. za m2 ogrodu ( jakies 1,5 roku temu) nie wiem jak jest teraz...ale jak jest ktoś zainteresowany to prosze o info, wyśle na priva namiary. Macie kogos dobrego od tynków maszynowych?? Z wolnym terminem jakoś niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Zaraz wezwani....i to odrazu przez "S"...i co może jeszcze z belką na oczach?? Przypuszczałem, że przestaliście otrzymywać powiadomienia?? czytam na biezaco, ale na pisanie czasu brak, WALKA TRWA wylewki nam zmrozilo (robione w listopadzie) i teraz sie krusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Uuuu jasna cholera...i co wylewki do "wywiezienia"??A kiedy i w jakiej temp kładzione/wysychały?? Aż ciekawe...Rozumiem, że po kieszeni waszej??Była podłogówka robiona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Uuuu jasna cholera...i co wylewki do "wywiezienia"?? A kiedy i w jakiej temp kładzione/wysychały?? Aż ciekawe... Rozumiem, że po kieszeni waszej?? Była podłogówka robiona?? nasze stanowiisko jest takie,ze bedziemy je reklamowac u wykonawcy, sa miejsca gdzie beton zupelnie nie zwiazal, wystarczy kopnac i pokazuje sie styropian albo podlogowka wlasnie wylewki robione 8 listopada, wiec mrozu nie bylo, ale w nocy mogly byc przymrozki, polewane obficie- a podobno o tej porze roku juz sie nie polewa druga sprawa to plastyfikator do podlogowki, moze byl zle wymieszany, ale tego sie nie dowiemy, wezwany inspektor sie nie przejal widocznie nie takie rzeczy juz widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 15.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Kochani, polecie mi prosze kogos od rekuperatorow. Heatec Polska z ktorymi prowadzilam dotad rozmowy nie ma czasu sie sptkac i mimo ze na jutro mialam umowione spotkanie to nie moga sie spotkac. Jakas katasrofa z tymi ludzmi. pozdrawiam i czekam na POLECONYCH wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 15.01.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Przyłączam się do prośby... my też szukamy, wysyłamy zapytania mailem... i nic.. nikt nie jest zainteresowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Kochani, polecie mi prosze kogos od rekuperatorow. Heatec Polska z ktorymi prowadzilam dotad rozmowy nie ma czasu sie sptkac i mimo ze na jutro mialam umowione spotkanie to nie moga sie spotkac. Jakas katasrofa z tymi ludzmi. pozdrawiam i czekam na POLECONYCH wykonawców ja poprzednio polecalam rekuperatory.pl ale ostatnio maja jakis problem z podwykonawcami i zawalaja terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 15.01.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 wylewki nam zmrozilo (robione w listopadzie) i teraz sie krusza Producenta tego betonu - jeśli z wytwórni - proponuję na czarna listę. Jeśli "kręcony na budowie" to wykonawcę na tę listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 15.01.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam Aga własnie dzis dostałam wycene okien z oknoplastu.Bardzo drogo wyszło. Na razie wysłałam prośbe o wycene do 3 firm. Nie ukrywam ze najlepiej podobaja mi sie okna BUDVAR 6-KOMOROWE. Czy ktoś moze na forum je posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 15.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pilnie potrzebuję informacji jaka musi być minimalna odległość pomiędzy skrzynką z gazomierzem i licznikiem elektrycznym. Chciałbym zmieścić je na płocie obok siebie, ale nie wiem czy to jest możliwe. Bardzo proszę o odpowiedź.pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pilnie potrzebuję informacji jaka musi być minimalna odległość pomiędzy skrzynką z gazomierzem i licznikiem elektrycznym. Chciałbym zmieścić je na płocie obok siebie, ale nie wiem czy to jest możliwe. Bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam Mariusz http://forum.muratordom.pl/chca-mi-odciac-prad,t120425.htm?highlight=odci%B1%E6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale jak to ?? Tak bez uprzedzenia!!?? A skąd ja ci czerwony dywan...Boże, orkiestra Iza...ja w proszku jestem... A gdzie gość co zieje ogniem!, a gdzie Doda!!! Nieeeee to tak po prostu nie może być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 15.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pilnie potrzebuję informacji jaka musi być minimalna odległość pomiędzy skrzynką z gazomierzem i licznikiem elektrycznym. Chciałbym zmieścić je na płocie obok siebie, ale nie wiem czy to jest możliwe. Bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam Mariusz http://forum.muratordom.pl/chca-mi-odciac-prad,t120425.htm?highlight=odci%B1%E6 Dziękuję za info i mam nadzieję, że nie ulegniesz ZE. W jednej z odpowiedzi napisane jest "4. Dopuszcza się zmniejszenie odległości, o której jest mowa w ust. 3, jeżeli ..." Czy wiesz może jak duże może być to "zmniejszenie odległości"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mariusz, niestety nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 lidex wysłałam Ci namiary na projektantkę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 15.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 niestety nie wiem W takim razie będę dopytywał się już na miejscu w gazowni. Może jutro czegoś się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Aga własnie dzis dostałam wycene okien z oknoplastu.Bardzo drogo wyszło. Na razie wysłałam prośbe o wycene do 3 firm. Nie ukrywam ze najlepiej podobaja mi sie okna BUDVAR 6-KOMOROWE. Czy ktoś moze na forum je posiada? Moze ktoś poleci jakieś okna dobre w okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Aga własnie dzis dostałam wycene okien z oknoplastu.Bardzo drogo wyszło. Na razie wysłałam prośbe o wycene do 3 firm. Nie ukrywam ze najlepiej podobaja mi sie okna BUDVAR 6-KOMOROWE. Czy ktoś moze na forum je posiada? Moze ktoś poleci jakieś okna dobre w okolicy??? Jareko poszukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Aga własnie dzis dostałam wycene okien z oknoplastu.Bardzo drogo wyszło. Na razie wysłałam prośbe o wycene do 3 firm. Nie ukrywam ze najlepiej podobaja mi sie okna BUDVAR 6-KOMOROWE. Czy ktoś moze na forum je posiada? Moze ktoś poleci jakieś okna dobre w okolicy??? Jareko poszukaj na forum Jaki Jareko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts