sylvia1 16.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Aga własnie dzis dostałam wycene okien z oknoplastu.Bardzo drogo wyszło. Na razie wysłałam prośbe o wycene do 3 firm. Nie ukrywam ze najlepiej podobaja mi sie okna BUDVAR 6-KOMOROWE. Czy ktoś moze na forum je posiada? Moze ktoś poleci jakieś okna dobre w okolicy??? Jareko poszukaj na forum Jaki Jareko??? osoba z nickiem Jareko zajmuje się oknami i ma najlepszego doradcę na forum a jest z Grodziska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Aha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A więc Jareko proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No juz troche poczytałam i zagadnęłam Jareko.....a wy jakie macie okna? Bo widze ze wybór zbyt duży na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 16.01.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 My już mamy zamowione okna z Oknoplastu. Teraz w mieszkaniu tez mamy tej firmy i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 16.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No włąsnie Jareko tez mi poleca oknoplast.....ale cenowo sa najdroższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No włąsnie Jareko tez mi poleca oknoplast.....ale cenowo sa najdroższe. bo pewnie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 16.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 WitamSzukam na CITO wywozu nieczystości płynnych 4,5m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 17.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No włąsnie Jareko tez mi poleca oknoplast.....ale cenowo sa najdroższe. A już nie poleca Jezierskiego? Ja mam Te właśnie okna i właśnie od Jareko i polecam zarówno okna jak i montażystów Jareko. Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 17.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hejka Ja dzis sie zdecydowałam na Budvar profilek Trocal. Byłam tez w oknoplast ale powiem szczerze po porównaniu kilku ofert róznych firm cenowo te dwie firmy maja bardzi zblizone. Reszta ofert była lepsza ale niezbyt znane firmy. A czemu budvar? Bo dał nam dobrą ofertę zakupu. 10% wpłaty i odbiór marzec/kwiecien. Oknoplast chciał 50% i to było dla nas nie do przeskoczenia bo kolejna transza w polu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisław 17.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 I stało się jasno. Stan O. Otrzymałem dzisiaj decyzję (pozwolenie) na budowę, nie obyło się oczywiście bez nerwówki. Urzędniki nie wprowadzili od września podział działki sąsiada z wydzieleniem na drogę dojazdową do mojej działki i o włos nie dostałbym pozwolenia,ale trzy dni jazdy miedzy Urzędami i jest OK. Minęło 25 lat i wszystkie papiery zgodnie z prawem Jeszcze 14 dni na uprawomocnienie i dziennik budowy. Jak przekształcić ziemię rolniczą a w międzyczasie tereny rekreacyjno-sportowe bez prawa zabudowy ??, kort do badmigtona tak lecz zaplecze socjalne - sławojka nie (wymysł radnych okresu komunizmu) na działki budowlane, mogę udzielić porad i rad lub napisać magisterkę . Łatwiej było to zorganizować poprzez opracowanie Planów Zagospodarowania Przestrzennego niż dogadać się z właścicielami poszczególnych działek (drogi dojazdowe). Nota bene: niektórzy umarli praktycznie z głodu, żyli z renty, mając 1,5 ha ziemi w mieście Milanówku (cirka ok 4 mln zł, "nie sprzedam, nie pozwolę na przejazd, nie bo nie". Niech im ziemia będzie lekka. Chwała tym co kończą budowę, a co czeka zaczynającym ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.01.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Nota bene: niektórzy umarli praktycznie z głodu, żyli z renty, mając 1,5 ha ziemi w mieście Milanówku (cirka ok 4 mln zł, "nie sprzedam, nie pozwolę na przejazd, nie bo nie". Niech im ziemia będzie lekka.... Czasem zacietrzewienie i głupota ludzka jak widać nie znają granic... No ale fajnie, że udało ci się wyprostować tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A teraz wybieramy konkretną datę spotkania w Lutym!!! ANKIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 18.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A teraz wybieramy konkretną datę spotkania w Lutym!!! Spełniłem swój forumowiczowy obowiązek i oddałem głos na 16 luty - dzieci sprzedajemy na ferie do babci zatem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki 11 18.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 18.01.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Jarecki w książce adresowej poszperaj. Polecam Teresę Firlej. Jest tam takze do niej namiar. A wczoraj zaczeli nam kłasc dachówke i jakos dziwnie szybko im to idzie..... http://www.noworodek.pl/galery/2008011811293443670100.jpghttp://www.noworodek.pl/galery/2008011811292632999600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A wczoraj zaczeli nam kłasc dachówke i jakos dziwnie szybko im to idzie... Rozumiem, że pilisz do tego, że jak to można tyle zapłacić za coś co się robi w 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 18.01.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A wczoraj zaczeli nam kłasc dachówke i jakos dziwnie szybko im to idzie... Rozumiem, że pilisz do tego, że jak to można tyle zapłacić za coś co się robi w 3 dni tak...strzeliłeś w dziesiątke.......dzis drugi dzien roboty był rano.....moze do poniedziałku koniec.....a tu robocizna tyle kasy. Powiem mężowi że ma marną profesję i moze niech zmieni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 to może i ja mojego namówie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 18.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 to może i ja mojego namówie Aga no mysle ze padna ze szczęscia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts