izat 22.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 no to hop do góry!! Senser żyjesz?? grupę zaniedbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anukla 22.01.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam! Na razie właścicielka działki w Osowcu na Rzecznej (nawet już mam nazwę ulicy Budowa w najbliższych planach mam nadzieję, że zaczniemy w tym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 super Anukla Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.01.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No żeby się w grupie przez 16 godzin nikt nie odezwał Senser złośnik wystraszył Gawełka i nie ma kto robić hopa do góry Hahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No żeby się w grupie przez 16 godzin nikt nie odezwał Senser złośnik wystraszył Gawełka i nie ma kto robić hopa do góry Prawda Oj już tak....już widzę jak ty tak wszystko na poważnie bierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No żeby się w grupie przez 16 godzin nikt nie odezwał Senser złośnik wystraszył Gawełka i nie ma kto robić hopa do góry Już zaraz złośnik...może odrazu komornik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Hej ! Potrzebuję pomocy Chodzi mi o ekipę do ocieplenia domu +podbitka (z książki już korzystałam ) sprawdzoną i solidną . Proszę o pomoc Jakub a ty możesz swoich polecić ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jakub a ty możesz swoich polecić ? Z góry dzięki Jaka dobra....z góry zakłada, że chłopak ich nie wpisał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jakub a ty możesz swoich polecić ? Z góry dzięki Jaka dobra....z góry zakłada, że chłopak ich nie wpisał?? co jaka dobra o co ci chodzi sprawdziłam w książce napisałam wcześniej bardzo dziękuję ci za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 22.01.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam! Na razie właścicielka działki w Osowcu na Rzecznej (nawet już mam nazwę ulicy Budowa w najbliższych planach mam nadzieję, że zaczniemy w tym roku. Pozdrawiam Cześć sąsiadko A która to Twoja działka? Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 22.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Hej ! Potrzebuję pomocy Chodzi mi o ekipę do ocieplenia domu +podbitka (z książki już korzystałam ) sprawdzoną i solidną . Proszę o pomoc Jakub a ty możesz swoich polecić ? Z góry dzięki Jutro Ci podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Hej ciągle przez gąszcz papierów urzędowych się nie mogę przedrzeć Co powiecie na murarzy za 45.000 za stan surowy z więźbą dom 150m zabudowy jakieś 300m ścian do murowania i dachowcy 225m dachu więżba + dachówka 15.000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 23.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam, Gdzie dobry i niedrogi producent bloczków na fundament w okolicy Grodzisk - Nadarzyn ? w Otrębusach obok Muzem 4zł brutto znajdę taniej ? pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 23.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam, Gdzie dobry i niedrogi producent bloczków na fundament w okolicy Grodzisk - Nadarzyn ? w Otrębusach obok Muzem 4zł brutto znajdę taniej ? pozdr Tomek Oj do szkoły to pod górkę było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 23.01.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam, Gdzie dobry i niedrogi producent bloczków na fundament w okolicy Grodzisk - Nadarzyn ? w Otrębusach obok Muzem 4zł brutto znajdę taniej ? pozdr Tomek Oj do szkoły to pod górkę było... Kolega miał pewnie blisko i wszystko wie, to może sie wypowie sie pełnym zdaniem bo nie rozumiem o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 23.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam, Gdzie dobry i niedrogi producent bloczków na fundament w okolicy Grodzisk - Nadarzyn ? w Otrębusach obok Muzem 4zł brutto znajdę taniej ? pozdr Tomek Oj do szkoły to pod górkę było... Kolega miał pewnie blisko i wszystko wie, to może sie wypowie sie pełnym zdaniem bo nie rozumiem o co chodzi ? Stwierdzenie że "ktoś miał do szkoły pod górkę" w żartobliwy sposób określa w Twoim przypadku umiejętność, a raczej brak umiejętności formuowania zdań w języku polskim. Edukację takową otrzymuje się zwyczajowo w szkole podstawowej. Jeżeli "ktoś" miał do tej placówki oświatowej pod górkę można mniemać, że miał kłopoty z dotarciem lub sie spóźniał na lekcje, co mogło zaowocować pewnymi zaległościami. Powszechnie zaś wiadomo, że czego Jaś sie nie nauczył, tego Jan nie będzie umiał. Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 23.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brak umiejętności formuowania zdań w języku polskim Fora rządzą się innymi prawami, nie ma się co czepiać. Na marginesie, ja zrozumiałem pytanie Patajoe. Wow, pierwszy raz ustrzeliłem stronkę. No to hop do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 23.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brak umiejętności formuowania zdań w języku polskim Witam Według mnie każdy kto miał blisko lub daleko do szkoły zrozumiał o co chodziło pytającemu, który oczekiwał odpowiedzi na konkretny temat. Kupowałem bloczki w BUDOKRUSZU po 4.1 brutto/szt a w AUTOPOLU były po 3.8 brutto/szt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 23.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brak umiejętności formuowania zdań w języku polskim Witam Według mnie każdy kto miał blisko lub daleko do szkoły zrozumiał o co chodziło pytającemu, który oczekiwał odpowiedzi na konkretny temat. Kupowałem bloczki w BUDOKRUSZU po 4.1 brutto/szt a w AUTOPOLU były po 3.8 brutto/szt pozdrawiam dzięki czy w tej cenie jest transport czy dodatkowo płatny ??? pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 23.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam, Gdzie dobry i niedrogi producent bloczków na fundament w okolicy Grodzisk - Nadarzyn ? w Otrębusach obok Muzem 4zł brutto znajdę taniej ? pozdr Tomek Oj do szkoły to pod górkę było... Kolega miał pewnie blisko i wszystko wie, to może sie wypowie sie pełnym zdaniem bo nie rozumiem o co chodzi ? Stwierdzenie że "ktoś miał do szkoły pod górkę" w żartobliwy sposób określa w Twoim przypadku umiejętność, a raczej brak umiejętności formuowania zdań w języku polskim. Edukację takową otrzymuje się zwyczajowo w szkole podstawowej. Jeżeli "ktoś" miał do tej placówki oświatowej pod górkę można mniemać, że miał kłopoty z dotarciem lub sie spóźniał na lekcje, co mogło zaowocować pewnymi zaległościami. Powszechnie zaś wiadomo, że czego Jaś sie nie nauczył, tego Jan nie będzie umiał. Pozdrawiam Tamlin Kolega pewnie w domu nie ma nic do powiedzenia , a w pracy też kiepsko , to na forum sie chce zabłysnąc, idź leczyc swoje kompleksy do specjalisty. to taki żarcik miło było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts