izat 07.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ktoś tu pisał o piwniczce winnej?? Rozumiem, ze jesli mialaby sie zapasc pod ziemie, to chetnie pomozesz w "ratowaniu" jej zawartosci ? ja tez chętnie dołączę do akcji ratowniczej Jest mały problem, aby ja ratować trzeba ją postawić . Chętnych zapraszam do jej budowy i wnoszenia zawartości a będzie można potem coś wynieść?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 07.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ktoś tu pisał o piwniczce winnej?? Rozumiem, ze jesli mialaby sie zapasc pod ziemie, to chetnie pomozesz w "ratowaniu" jej zawartosci ? ja tez chętnie dołączę do akcji ratowniczej Jest mały problem, aby ja ratować trzeba ją postawić . Chętnych zapraszam do jej budowy i wnoszenia zawartości Nam też sie marzy taka piwniczka Nie wyszło z piwnicą (woda gruntowa zbyt płytko), więc pewnie bedziemy budować ziemianke Ale na razie jest to w sferze marzeń, bo na działce na razie tylko stan "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a będzie można potem coś wynieść?? Zgliszcza.... hahahahaha Twój cytat osiągnął rangę "impresiv cytat"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 07.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nam też sie marzy taka piwniczka Nie wyszło z piwnicą (woda gruntowa zbyt płytko), więc pewnie bedziemy budować ziemianke Ale na razie jest to w sferze marzeń, bo na działce na razie tylko stan "zero" Widzę, że podobne marzenia mamy U nas też woda jest płytko więc ziemianka jest jedyną opcją. A że wino lubię, więc na ratowanie piwniczki Tomisława się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisław 07.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ktoś tu pisał o piwniczce winnej?? Rozumiem, ze jesli mialaby sie zapasc pod ziemie, to chetnie pomozesz w "ratowaniu" jej zawartosci ? ja tez chętnie dołączę do akcji ratowniczej a będzie można potem coś wynieść?? Najczęściej wynoszą wchodzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ktoś tu pisał o piwniczce winnej?? Rozumiem, ze jesli mialaby sie zapasc pod ziemie, to chetnie pomozesz w "ratowaniu" jej zawartosci ? ja tez chętnie dołączę do akcji ratowniczej a będzie można potem coś wynieść?? Najczęściej wynoszą wchodzącego. ale to tak z gościnności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 07.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ale to tak z gościnności?? Z opicia? A skoro pijemy, to przynajmniej jest za co. Złożyłem w koncu dokumenty o pozwolenie na budowe!! Mam się dowiadywać za 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ale to tak z gościnności?? Z opicia? A skoro pijemy, to przynajmniej jest za co. Złożyłem w koncu dokumenty o pozwolenie na budowe!! Mam się dowiadywać za 2 tygodnie! no to można już gratulować!! co niniejszym czynię powodzenia w tej drodze przez mękę, zwanej budowlanką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 07.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie strasz Może nie będzie tak źle. Pierwsze ekipy już umówione, jakiś zarys prac do stanu surowego z dachem jest. Nie wiem tylko jaka kolejność prac dalej. I "stres kredytowy" daje się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 07.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Z opicia? A skoro pijemy, to przynajmniej jest za co. Złożyłem w koncu dokumenty o pozwolenie na budowe!! Mam się dowiadywać za 2 tygodnie! Jeśli chodzi o pozwolenie na budowę, to u mnie decyzja była po 2 dniach, tylko, że ja nie wiedziałam i czekałam 3 tygodnie żeby zadzwonić i się zapytać o postęp prac nad moim wnioskiem. Podobno wysłali pisemko z zawiadomieniem w dniu wystawieniu pozytywnej decyzji, ale do dzisiaj nie dotarła. Także radzę zadzwonić po tygodniu i jeśli wszystko będzie w komplecie, to raczej będziecie mieć już decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.02.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no to hop do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 08.02.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no to hop do góry!! Właśne miałem to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisław 08.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 W takiej uroczystej chwili jakby zabrakło trunków to zapraszam do starej piwnniczkihttp://images30.fotosik.pl/155/321c589338af4f8cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 08.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 W takiej uroczystej chwili jakby zabrakło trunków to zapraszam do starej piwnniczki http://images30.fotosik.pl/155/321c589338af4f8cm.jpg szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no to chluśniem, bo uśniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 08.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 W takiej uroczystej chwili jakby zabrakło trunków to zapraszam do starej piwnniczki http://images30.fotosik.pl/155/321c589338af4f8cm.jpg Zacna piwniczka. A i winniczka też wygląda nieźle. I piękne grzyby po sąsiedzku rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemB 09.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Potrzebujemy utwardzić drogę dojazdową do działki w Jaktorowie. Czy ktoś ma może namiary do jakiejś firmy oferującej takie usługi w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Potrzebujemy utwardzić drogę dojazdową do działki w Jaktorowie. Czy ktoś ma może namiary do jakiejś firmy oferującej takie usługi w okolicy? Mój szwagier wozi gruz Paweł Soboń 503123338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Jakub,masz dostawcę piachu??potrzebuję sporo pod granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 10.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jakub, masz dostawcę piachu?? potrzebuję sporo pod granit Iza, z piachem to też do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts