Jolka 06.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 No, dzisiaj to się z Wami chyba nie napiję. Całą sobotę i pół niedzieli mieliśmy gości. Drinki, piwko itd. i dzisiaj stanowczo ...wódzia be... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 06.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 aspirynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 06.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jak moja ekipa u mnie zacznie i będą dobrze robili to też ich Ci polecę. Przyjedziesz, zobaczysz. Zapraszam na plac budowy. Bobo, dzieki serdeczne. Skorzystam przy pierwszej okazji! U Bobo30 stawia ekipa, która postawiła Naszą Manuelę. Zapraszam na wizję lokalną do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 06.09.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Do bobo30: Czy masz jeszcze namiary na kogoś od tańszej wełny, pseudo zdaje się Olsen i czy to jeszcze akutalne? Aha stal też kupowałem w Ursusie, firma "Konsorcjum stali". Do wg: Włodek, czy pamiętasz gdzie kupowałeś silkę i za ile? A tak w ogóle to zaczeliśmy wreszcie budowę, aktualnie etap ziemno-szalunkowy. Pozdrawiam Silkę kupowałem w firmie Minox na tarchominie. Ceny już dawno nieaktualne - kupowałem w styczniu i wiem, że oprócz vatu były jeszcze jakieś podwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 06.09.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jak moja ekipa u mnie zacznie i będą dobrze robili to też ich Ci polecę. Przyjedziesz, zobaczysz. Zapraszam na plac budowy. Bobo, dzieki serdeczne. Skorzystam przy pierwszej okazji! U Bobo30 stawia ekipa, która postawiła Naszą Manuelę. Zapraszam na wizję lokalną do Nas Fantastycznie! Dziekuje, na pewno skorzystam z zaproszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.09.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Jak moja ekipa u mnie zacznie i będą dobrze robili to też ich Ci polecę. Przyjedziesz, zobaczysz. Zapraszam na plac budowy. Bobo, dzieki serdeczne. Skorzystam przy pierwszej okazji! U Bobo30 stawia ekipa, która postawiła Naszą Manuelę. Zapraszam na wizję lokalną do Nas Fantastycznie! Dziekuje, na pewno skorzystam z zaproszenia! To dopiero fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 06.09.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ewak, a na razie polecam zdjęcia, są w Naszym dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Nina Mirgos jezeli moge to ja tez ladnie sie usmiechne to moze bede mogla obejrzec, zbieram ekipy na nastepny rokmaj-czaerwiec dwie roboty ogladalismy ale odpadli, w obu przypadkach nie trzeba bylo miec poziomicy zeby zobaczyc jakie krzywe sa sciany az zal mi sie zrobilo inwestorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 06.09.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Nie ma sprawy, już drukuje bilety Polecam też do poczytania Nasz dziennik budowy. Jakby co to kontakt przez priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 06.09.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam,Potrzebuję namiar na dobrego stolarza do obłożenia schodów betonowych drewnem i kilku innych rzeczy.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 06.09.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 No wlasnie ja tez szukam goscia do schodow. U Niny i Barda zobaczycie efekty pracy naszej=ich ekipy, a u nas roboty w trakcie! No to sobie pojezdzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.09.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 No to ja mogę wam dać namiar do dobrego stolarza...nie wiem czy to u was aktualne...co prawda u mnie jescze nie robił ale widziałem u kumpla ich robotę...majstersztyk Zarówno schodzy jak i podłoga, zarówno na legarach jak i klejona... Jak będziecie chcieli kontakt to dajcie znać na priv. Wg, jeśli będziesz też zainteresowany to proszę, napisz mi jeszcze raz ile cię kosztowały tynki wew. (z materiałem) ile wylewki (z materiałem), oraz jak to się liczy w kontekście tynkowania rzeczy typu: obróbka drzwi (z jednej czy z dwóch stron??), okien, kantów wew. , zew. (Coś a`la wystający komin ze ściany etc....) Jak sobie liczą za tynkowanie sufitów z materiałem (jak ze skośnymi sufitami) Ponadto jaką wełnę zastosowałeś na poddaszu?? No a reszta zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 07.09.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 WItam Dawno mnie tu nie bylo... a to przerwa urlopowa, a to jakies dlubanie na dzialce przy domku... i tak czas szybko mija. Wlodek (wg): wielkie dzięki za namiary na elektryka - wlasnie robi u mnie i wychodzi mu całkiem, całkiem A może miałeś dobrego hydraulika z ktorego jestes zadowlony... ? Senser, jeśli można, to ja poproszę namiary na tych stolarzy A u mnie roboty bedą się posuwały dalej... w poniedziałek przychodzi ekipa od tynków... pozdrawiam serdecznie Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja polecę hydraulika: Mirosław Żarnowski - 502-12-44-22 Tylko dajcie mu najpierw skończyć moje CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 07.09.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja polecę hydraulika: Mirosław Żarnowski - 502-12-44-22 Tylko dajcie mu najpierw skończyć moje CO Witaj Nina, Ale numer własnie z tym Panem już sie spotkałem, był u mnie w piatek... Powiedz, czy jestes z niego zadowolona? pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 A oto i stolarz: Robert Rogiński, Łomża. Telefony: 0-608-65-11-49 086 475-29-99 Robi drzwi wewnętrzne, meble - głównie kuchnie i garderoby, schody równierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Jestescie strasznie kochani! Siedze i z wywalonym ozorem spisuje wszystkie namiary, z nadzieja, ze juz niedlugo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja polecę hydraulika: Mirosław Żarnowski - 502-12-44-22 Tylko dajcie mu najpierw skończyć moje CO Witaj Nina, Ale numer własnie z tym Panem już sie spotkałem, był u mnie w piatek... Powiedz, czy jestes z niego zadowolona? pozdr. Tommi Lepszego bym sobie nie mogła wymarzyć. Wie na czym się zna, a jeśli się zna to robi najlepiej jak umie. Jeśli czegoś nie umie to mówi. Moja ciocia pracuje w hurtowni hydraulicznej i przeprowadziła casting: kogo by wzięli jej koledzy jakby mieli sobie centralne i wodę w domu? Pan Mirek wygrał bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 07.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts