gawel 11.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 gawełku dziękuję za współczucie mandre, dobrze czynisz u mnie były 1 dobę podejrzewam monterów o udział w spisku kradzieżowym na gwarancji nie wpisali numerów seryjnych, nie zostawili pudełek te napędy mogły też już nie być nowe .... zwracajcie na to uwagę, ja już jestem mądrzejsza o tą wiedzę, no ale za późno na dumanie napędy montowała firma BIARKEM z Piaseczna a zapłaciłaś tym fiutom? bo jak nie to nic takiego jak tak to odpalaj fure kupuj spray i im walnij na domu lub ogrodzeniu złodzieje to działa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 niestety zapłaciłam gdybym nie zapłaciła zginęłyby dzień po zapłaceniu tak naprawdę montaż jeszcze nie został zakończony, mieli wkuć kable i puścić inne przewody do napędów odpalili je tylko na przedłużaczu, w poniedziałek miał być elektryk, podłączyć na gotowo i mieliśmy sprawdzić wszystko no ale kasa wpłacona więc cóż ..... mówi się trudno co ciekawe na gwarancji nie ma wpisanych numerów seryjnych urządzenia a 1 punkt gwarancji NICE mówi, że warunkiem uznania jest ich podanie podrążymy temat .... ja tak łatwo nie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 11.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 gawełku dziękuję za współczucie mandre, dobrze czynisz u mnie były 1 dobę podejrzewam monterów o udział w spisku kradzieżowym na gwarancji nie wpisali numerów seryjnych, nie zostawili pudełek te napędy mogły też już nie być nowe .... zwracajcie na to uwagę, ja już jestem mądrzejsza o tą wiedzę, no ale za późno na dumanie napędy montowała firma BIARKEM z Piaseczna A nie zaproponowali Ci zaspawania śrub? - to standardowa operacja. Jeżeli nie to faktycznie słusznie ich podejrzewasz... ciekawe skąd złodzieje tak szybko wiedzą że się pojawia na budowie coś co łatwo ukraść? i że dom nie ma np alarmu.... Powinno się znakować w stale widocznym miejscu takich gagatków i od razu było by wiadomo kto złodziej a kto uczciwy montażysta Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość stw 11.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czy wpisy do książki adresowej można już bezpiecznie robić? Swego czasu wpisałem tam trzy opinie i zniknęły one po paru dniach... Pamiętasz czego dotyczyły te opinie? Jedna dotyczyła geodety Piotra Wawra (i - niestety - była to opinia negatywna). Druga dot. p. Owczarka, który wykonuje różne prace rolne (przeoranie, glebogryzarka itp.). Ta była pozytywna. Była też na pewno trzecia, ale ręki sobie uciąć nie dam, komu ją wystawiałem... Możliwe, że p. Teresie Firlej (architekt, oczywiście opinia pozytywna), ale pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Może ktoś potrzebuje, mam do sprzedania 500 stempli, 10m3 desek, bk bloczki 24x24x59 432 sztuki i ok. 650 cegły klinkier. Facet, który mial nam budowac dom i robil zestawienie materiałów wyliczył tak, że wszystkiego mam za dużo. Na swojej budowie zastosowałem zasadę, która się sprawdziła. Jeśli majster mówił, że potrzebuje 5kg gwoździ kupowałem 3, półtorej palety kleju kupowałem jedną itd. Ewentualnie nie wyciągałem z samochodu wszystkich sztuk. W większości przypadków okazywało się, że starczyło Na koniec budowy miałem naprawdę mało materiałów niepotrzebnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam..... Przedwczoraj założyliśmy okienka.A dzis weszli tynkarze gipsowi . Namiar wziełam z ksiązki adresowej. Na szczescie mieli lukę tygodniową i podjeli decyzje w kilka godzin o tym ze wchodzą. Jeden problem z głowy mniej.......i coraz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 gawełku dziękuję za współczucie mandre, dobrze czynisz u mnie były 1 dobę podejrzewam monterów o udział w spisku kradzieżowym na gwarancji nie wpisali numerów seryjnych, nie zostawili pudełek te napędy mogły też już nie być nowe .... zwracajcie na to uwagę, ja już jestem mądrzejsza o tą wiedzę, no ale za późno na dumanie napędy montowała firma BIARKEM z Piaseczna A nie zaproponowali Ci zaspawania śrub? - to standardowa operacja. Jeżeli nie to faktycznie słusznie ich podejrzewasz... ciekawe skąd złodzieje tak szybko wiedzą że się pojawia na budowie coś co łatwo ukraść? i że dom nie ma np alarmu.... Powinno się znakować w stale widocznym miejscu takich gagatków i od razu było by wiadomo kto złodziej a kto uczciwy montażysta Tamlin niby zaspawali na dwóch prętach metalowych ale może tylko odymili i powiedzieli że zaspawali z tego co ja widzę całość trzymała się na śrubach, które zostały po prostu odkręcone a te kotwy to pic na wodę, wylazły z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jedna dotyczyła geodety Piotra Wawra (i - niestety - była to opinia negatywna). Druga dot. p. Owczarka, który wykonuje różne prace rolne (przeoranie, glebogryzarka itp.). Ta była pozytywna. Była też na pewno trzecia, ale ręki sobie uciąć nie dam, komu ją wystawiałem... Możliwe, że p. Teresie Firlej (architekt, oczywiście opinia pozytywna), ale pewien nie jestem. Dziwna sprawa... Sprawdziłem, opinie działają... Ale w bazie danych nie ma ani jednej opinii wystawionej przez Ciebie... Dawno je dopisywałeś? Może trafiłeś akurat na moment przenoszenia strony na nowe serwery i jakimś cudem udało Ci się dopisać opinie do starej bazy danych... Pozdrawiam, AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 12.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jedna dotyczyła geodety Piotra Wawra (i - niestety - była to opinia negatywna). Druga dot. p. Owczarka, który wykonuje różne prace rolne (przeoranie, glebogryzarka itp.). Ta była pozytywna. Była też na pewno trzecia, ale ręki sobie uciąć nie dam, komu ją wystawiałem... Możliwe, że p. Teresie Firlej (architekt, oczywiście opinia pozytywna), ale pewien nie jestem. Witam, jaki jest namiar do książki adresowej lub namiar do p. Owczarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 jaki jest namiar do książki adresowej lub namiar do p. Owczarka Książka adresowa Pozdrawiam, AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 12.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 jaki jest namiar do książki adresowej lub namiar do p. Owczarka Książka adresowa Pozdrawiam, AS Śliczne dzięki ~AS~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 12.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 coś strona nie działa... Nie można wyświetlić strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 coś strona nie działa... Nie można wyświetlić strony U kogoś jeszcze nie działa? U mnie jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska1 12.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam, wreszcie mam mozliwosc wejzenia do ksiazki adresowej z tym ze nie znalazlam tam zadnych namiarow na ekipy budowlane (chodzi o stan surowy). w zwiazku z tym że wiekszosc z was ma juz doswiadczenie w tym temacie czy moglibyscie przeslac mi namiary na budowlancow ktorzy u was sie sprawdzili? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam, wreszcie mam mozliwosc wejzenia do ksiazki adresowej z tym ze nie znalazlam tam zadnych namiarow na ekipy budowlane (chodzi o stan surowy) Jak to? A w Usługi > Murarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 12.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja mogę wejśc na książkę ale zauwazylam teraz, że nie ma namiarów na cieślę ktorego polecałam. Jak odnajdę namiary na niego to znowu dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 13.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam,Mam do oddania starą wannę służącą do przygotowania wapna do tynków tradycyjnch. Jeżeli ktoś planuje takie tynki to na pewno wanna się przyda. Piszcie na priv PozdrawiamTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 13.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Grupowicze szanowni jakich farb używaliście do zrobienia elewacji zewnętrznej? co polecacie i jeżeli pamiętacie to gdzie kupowaliscie takowe farby. Muszę coś wybrać i waham się pomiędzy tynkami Kabe a Weberem ale może są jeszcze inne firmy na które warto by zwrócić uwagę. Dzieki z góry za wszystkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 13.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Grupowicze szanowni jakich farb używaliście do zrobienia elewacji zewnętrznej? co polecacie i jeżeli pamiętacie to gdzie kupowaliscie takowe farby. Muszę coś wybrać i waham się pomiędzy tynkami Kabe a Weberem ale może są jeszcze inne firmy na które warto by zwrócić uwagę. Dzieki z góry za wszystkie uwagi To w końcu pytasz o tynki, czy o farby elewacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 13.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Grupowicze szanowni jakich farb używaliście do zrobienia elewacji zewnętrznej? co polecacie i jeżeli pamiętacie to gdzie kupowaliscie takowe farby. Muszę coś wybrać i waham się pomiędzy tynkami Kabe a Weberem ale może są jeszcze inne firmy na które warto by zwrócić uwagę. Dzieki z góry za wszystkie uwagi To w końcu pytasz o tynki, czy o farby elewacyjne? o wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts