Nina Mirgos 07.09.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 07.09.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Wysłałem na priva, ale telefon chwilowo jest nieaktualny, ukradli mu kilka dni temu w sklepie. I chyba będzie mial nowy numer... najwcześniej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Wysłałem na priva, ale telefon chwilowo jest nieaktualny, ukradli mu kilka dni temu w sklepie. I chyba będzie mial nowy numer... najwcześniej jutro. To daj mi znać koniecznie jaki to numer. Do mnie komórka: 606-33-71-39 To również dla wszystkich z Naszej grupy, którzy chcą odwiedzić Naszą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Moi drodzy, czy ma ktoś z Was dośwaidczenia z ZGKiM (wywóz śmieci) z Grodziska? Muszę szybko coś zorganizować. Ktoś ma z nimi umowę? Dzwoniłam tam, powiedzieli, że jeżdzą raz w miesiącu. to znaczy, że tyle czasu mam te śmieci trzymać u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 07.09.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Moi drodzy, czy ma ktoś z Was dośwaidczenia z ZGKiM (wywóz śmieci) z Grodziska? Muszę szybko coś zorganizować. Ktoś ma z nimi umowę? Dzwoniłam tam, powiedzieli, że jeżdzą raz w miesiącu. to znaczy, że tyle czasu mam te śmieci trzymać u siebie??? To może sprobuj się dogadać z firmą HETMAN. Są elastyczni. Tam jednym z dyrektorów jest mój sąsiad Jarosław Wójcicki. Podaję namiary: 609-80-31-61 022 868-48-22 Al. Krakowska 110/114 Warszawa, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Wow! Nina! Dzięki! Super namiar! dzwoniłam do tego pana na komórkę (bardzo sympatyczny i kometentny!) wiem wszystko i chyba podpiszemy umowę. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.09.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Wysłałem na priva, ale telefon chwilowo jest nieaktualny, ukradli mu kilka dni temu w sklepie. I chyba będzie mial nowy numer... najwcześniej jutro. To daj mi znać koniecznie jaki to numer. Do mnie komórka: 606-33-71-39 To również dla wszystkich z Naszej grupy, którzy chcą odwiedzić Naszą budowę Wow to dopiero robi wrażenie !! Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Piramida prawie jak w systemie argentyńskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.09.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Szkoga, że pagody nie można z postów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.09.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ale jaja, elektryk o ktorym piszecie pan Wojtek jest czlonkiem ekipy pana Gosa, elektryka, ktorego polecil mi wg. Ale maja "szajke". Pan Wojtek faktycznie zna sie chyba na rzeczy. Bedzie robil u nas , juz jestesmy umowieni(na spolke z panem Gosem). Oj nie opedza sie chlopcy od roboty. Wg daj namiary na Gosa tu na grupe, to przeciez "szef" ekipy. A z hydraulikiem od Niny tez juz jestesmy umowieni. zaczyna za 2 tygodnie od rozprowadzenia kanalizacji. I tez poleca pana Wojtka. Jaki ten swiat maly. A cytaty to faktycznie ostatnio calkiem zakrecone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 07.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Wysłałem na priva, ale telefon chwilowo jest nieaktualny, ukradli mu kilka dni temu w sklepie. I chyba będzie mial nowy numer... najwcześniej jutro. To daj mi znać koniecznie jaki to numer. Do mnie komórka: 606-33-71-39 To również dla wszystkich z Naszej grupy, którzy chcą odwiedzić Naszą budowę Wow to dopiero robi wrażenie !! Hahahahaha To patrz na to A tak by the way, co z pizzą? Czy ludzie spoza mapy będą mogli wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.09.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Aaaa o jaką pizze chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.09.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 A czy może ktoś z was ma może, jakąś ciekawą ekipę do ocieplenia zew. (2W) wełną?? Tak, która da też wycenę na zasadzie wełna+robota??Lub ogolnie do wełny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 08.09.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Aaaa o jaką pizze chodzi ?? Padła nieformalna propozycja powtórzenia spotkania Naszej Grupy. A że Pani w pizzerii obiecała nam rabat, to zostaliśmy przy pizzy TAK WIĘC TERAZ JUŻ OFICJALNIE: 1. proszę o propozycję terminu (może sobota, 25 września o 15:00 ?) 2. proszę o zgłaszanie się uczestników Przyjmuję zakłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.09.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ojejej każdy termin tylko nie ten!!!Może kolejny weekend?? np. 2004.10.02?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A ta pizzeria to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 08.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ojejej każdy termin tylko nie ten!!! Może kolejny weekend?? np. 2004.10.02?? To 25 września odpada. Co myślicie o 2 października? Wstępnie może być. Jak poprzednio godzina 15:00. Czekam na dalsze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 08.09.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A ta pizzeria to gdzie? Na ulicy Nadarzyńskiej w Grodzisku... ale adresu nie pamiętam. Bobo wie z pewnością, bo organizowała poprzedni zlot Senser, może pamiętasz dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.09.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Przewertujcie posty w naszej grupie....zamieściłem tu dokładny opis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 08.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Wedle życzenia... A Pizzeria faktycznie nazywa się chyba Giovanni Jadąc z ul. Królewskiej jadącej z Pruszkowa, Milanówka. na drugich światłach w Grodzisku w Lewo tuż za nową stacją Shell-a (ul. Nadarzyńska). Jedziemy prosto ul. Nadrzyńską, przejeżdzamy tory WKD, jedziemy ok. 400-500 m i po lewej stronie vis a vis pawilonów (ale jeszcze przed skryżowaniem z ul. Piaskową) sklepowych jest taki budynek, zielonkawy z parkingiem, niedaleko jest kiosk. No to w tej knajpie, moze będzie ładna pogoda to tam można usiąść na zew. Dla tych jadących z kierunku Żyrardów - Sk-wice to samo tylko troszkę odwrotnie Na 3-cich światłach prawo przed stacją Shell-a a dalej j.w. Oczywiście co do świateł mam na myśli teren Grodziska A co reszta sądzi o godzinie i dacie?? NO I ZMUSIŁEŚ MNIE DO GRZEBANIA... Ale mamy wszystko jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts