Jolka 08.09.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Póki co, mnie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.09.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 To dam Wam jeszcze elektryka: Pan Wojtek (nazwiska nie pamiętam) 503-13-70-24 Sprawdzony Potwierdzam, wlaśnie to On u mnie robi pozdr. Tommi To mi daj nazwisko, poprawię sobie w telefonie Wysłałem na priva, ale telefon chwilowo jest nieaktualny, ukradli mu kilka dni temu w sklepie. I chyba będzie mial nowy numer... najwcześniej jutro. To daj mi znać koniecznie jaki to numer. Do mnie komórka: 606-33-71-39 To również dla wszystkich z Naszej grupy, którzy chcą odwiedzić Naszą budowę Wow to dopiero robi wrażenie !! Hahahahaha To patrz na to A tak by the way, co z pizzą? Czy ludzie spoza mapy będą mogli wpaść? (...spoza mapy...) Złośliwiec Mi 02.10 pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 08.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 jesli chodzi o pizze to ja z zona jak najbardziej tez jestem chetny - termin 2 pazdz tez jest OK. Bardzo chcemy was wszystkich poznac - wszak budujemy sie chyba tak blisko siebie. PozdroGuliwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 08.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Senser, to moge tez prosic o namiar na twoje stolarza ? i dzieki wszystkim innym za kontakty do elektrykow i hydraulikow. ! Ja moge sluzyc dobrym kontaktem na ekipe budowlana. Jak ktos chce obejrzec ich robote to zapraszam do nas na budowe. Buduje dom trzywarstwowy z Porothermu na osiedlu Agrirol. Mam tez kontakt dobry na goscia od studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.09.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Moi drodzy, czy ma ktoś z Was dośwaidczenia z ZGKiM (wywóz śmieci) z Grodziska? Muszę szybko coś zorganizować. Ktoś ma z nimi umowę? Dzwoniłam tam, powiedzieli, że jeżdzą raz w miesiącu. to znaczy, że tyle czasu mam te śmieci trzymać u siebie??? Nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna - ale ja właśnie mam z nimi podpisaną umowę (z ZGKiM). Chciałem co 2 tyg - i taką mam umowę. Przy czym jeśli nie wystawię w danym terminie kosza - nie płacę za jego opróżnienie. W praktyce okazało się że ponieważ segreguję częściowo odpadki (plastik, papier, organiczne i reszta) wystarcza jednokrotne opróznianie kosza na miesiąc. Jak poszukiwałem firmy do śmieci - zadzwoniłem do Gminy do Ochrony Środowiska. Tam podano mi listę 15 firm które mają zgodę na działalność na terenie gminy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Moi drodzy, czy ma ktoś z Was dośwaidczenia z ZGKiM (wywóz śmieci) z Grodziska? Muszę szybko coś zorganizować. Ktoś ma z nimi umowę? Dzwoniłam tam, powiedzieli, że jeżdzą raz w miesiącu. to znaczy, że tyle czasu mam te śmieci trzymać u siebie??? Nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna - ale ja właśnie mam z nimi podpisaną umowę (z ZGKiM). Chciałem co 2 tyg - i taką mam umowę. Przy czym jeśli nie wystawię w danym terminie kosza - nie płacę za jego opróżnienie. W praktyce okazało się że ponieważ segreguję częściowo odpadki (plastik, papier, organiczne i reszta) wystarcza jednokrotne opróznianie kosza na miesiąc. Jak poszukiwałem firmy do śmieci - zadzwoniłem do Gminy do Ochrony Środowiska. Tam podano mi listę 15 firm które mają zgodę na działalność na terenie gminy. Pozdrawiam Aktualna, a jakże. A mnie w ZGKiM powiedzieli, że jeżdzą raz na miesiąc, trzeba płacić za dzierżawę pojemnika i za wywóz śmieci drożej niż gdzie indziej. A moge spytać, co zdecydowało o tym, że podpisałeś umowę z nimi, a nie z inna firmą spośród tych 15? Wg. mnie właśnie oni mają nagorsze warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.09.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Nina , może zrób listę obecnych, bo dużo tych zgłoszeń na spotkanie. Może będzie trzeba zarezerwować całą restaurację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.09.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Nina , może zrób listę obecnych, bo dużo tych zgłoszeń na spotkanie. Może będzie trzeba zarezerwować całą restaurację. Stan na 9 września (rano): Senser - 2 szt. Jolka - 1 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 2 szt. Victoria - 1 szt. Poproszę o ewentualną korektę ilości osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McLim 09.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 My też oczywiście chętnie na spotkanie - 2 szt. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Stan na 9 września: Senser - 2 szt. Jolka - 1 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 2 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Razem: 13 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 09.09.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Jolka - 2 szt. Pocieszcie mnie, wczoraj malowali mi elewację. Dzwoniąc do małżka, na pytanie no i jak? usłyszałam - waniliowo, a jak dotarłam po pracy to stwierdziłam - cytrynowo. No, może nie w każdym oświetleniu, w niektórym waniliowo, tylko trochę za ciemno. Ale tam gdzie świeciło słońce to trochę za cytrynowo. Słyszałam, że farba w miarę wysychania jaśnieje, tylko jak długo to trwa? Liczę, że jak się przykurzy , to będzie tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.09.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Stan na 9 września (godzina 12:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 2 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Razem: 14 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.09.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 A mnie w ZGKiM powiedzieli, że jeżdzą raz na miesiąc, trzeba płacić za dzierżawę pojemnika i za wywóz śmieci drożej niż gdzie indziej. A moge spytać, co zdecydowało o tym, że podpisałeś umowę z nimi, a nie z inna firmą spośród tych 15? Wg. mnie właśnie oni mają nagorsze warunki. Sprawdziłem 2 inne z listy i cenowo nie odbiegali od ZGKiM. Akurat przejeżdzałem obok ZGKiM (mam po drodze), zajechałem, pani wydała mi się sympatyczna, warunki do przyjęcia, na scianie mieli mapkę z której dowiedziałem się nazwy swojej ulicy (w ogóle nie wiedziałem że to ma jakąś nazwę ), wchodziła w grę niewielka kwota (trochę powyżej 1 zł na miesiąc za wynajem pojemnika + chyba cos koło 8 zł za 1 wywóz) więc nie drążyłem sprawy. Może częstotliwość przejazdów zależy od miejsca? Ja mieszkam w Adamowiźnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.09.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Rozumiem. Dla mnie cena się liczy, a ponieważ firma, którą poleciła Nina ma lepsze warunki, zdecydujemy się więc na te firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.09.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 KTO idzie na Pizze? 2 października 2004 Poproszę o zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 09.09.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 Stan na 9 września (godzina 16:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 2 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Razem: 16 sztuk Bobo30 - chyba rezerwujemy Pizzerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.09.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Zgłaszam się, sztuk 1, no chyba, że rodzina też zgłodnieje. Według wszelkich przesłanek będę już panią na nowych włościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.09.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Włodek - sztuk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 10.09.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 godzina 15:00Pizzeria Don Giovani Stan na 10 września (godzina 8:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 2 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chybaWłodek - 4 szt.Joskul - 1 szt. Razem: 21 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 10.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 my wpadniemy pewnie jeszcze z mala (3miesieczna ) trzecia sztuka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts