Aglaia 30.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A Tobie udało się z nimi jakoś skontaktować w ostatnim czasie? Moja druga połowa pofatygowała się tam dziś osobiście złożyć prawomocne PnB. W kolejce stało podobno ze 20 osób więc poszedł do sekretariatu. Tam jakaś "miła" kobieta powiedziała mu, że oczywiście może to przyjąć ale to cytat "wydłuży drogę wewnętrzną w zakładzie". Niestety nie zakapowała dowcipu, że przy dwuletnim opóźnieniu to te dwa tygodnie różnicy nie zrobią na nas wrażenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 30.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Niestety nie zakapowała dowcipu, że przy dwuletnim opóźnieniu to te dwa tygodnie różnicy nie zrobią na nas wrażenia . Błąd!!! Gdy złożyłem papiery w sekretariacie - do Działu Inwestycji szły ponad 2 miesiące. Pieczątka z datą wpłynięcia nie zrobiła na panach z DI żadnego wrażenia - dla nich czas płynie od momentu, gdy papiery trafiły do nich (na marginesie, dla nich czas w ogóle nie płynie - on po prostu niemal stoi w miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 uwielbiam zawiły sposób tłumczenia rzeczy wszelkich przez Panów z ZEWT pruszków. Myśłisz że jestes inteligentny, idziesz do ZEWT i tam nie rozumiesz NIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam Wczoraj złożyłam wniosek o określenie warunków przyłączenia dla podmiotu ubiegającego się o przyłączenie do sieci gazowej - dokument niezbedny do uzyskania pozwolenia na budowę. Pani w BOK poinformowała mnie, ze będę czekała 3 miesiace ! To jakaś paranoja! Jak długo czekaliście ? Czy to rzeczywiscie tyle trwa ? K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 01.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Po zasięgnieciu informacji od panów elektryków na temat co się dzieje w ZEWT Pruszków odpowiedź jest jedna. Brak odpowiednio wysokiej kasy aby firmom chcialo się startować do przetargów. I tym o to sposobem wisi mnóstwo ogłoszeń o przetargach i nikt z tym nic nie robi...Wszyscy mają to głęboko w doopie, bo przecież wywiesili info o przetragu, a że firmy nie chcą robić niemal za pół darmo to już nie ich problem Gdybym o tym wiedziała we wrześniu to bym sama zrobiła projekt przyłącza, a nie czekała na firmę z przetargu. Nas mają podłączyć w lipcu teoretycznie ale praktycznie moze to potrwać do przyłszej wiosny. Ręce opadają z bezsilności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 01.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Mam do sprzedania barak na budowę solidny, stalowy aby wejść nielegalnie do środka trzeba palnik. Na e-maila służę zdjęciami. Jako gratis dorzucę kibelek Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 02.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Proponuje skorzystać z usług elektryka Pana Mietka ... Polecam na naszym terenie. Sorry Piotruś ale pana Mietka W. muszę stanowczo odradzić. Facet jest niesolidny- erbetka którą zamontował znajomym podobno nie miała jakiegoś ważnego zabezpieczenia przeciwporażeniowego ... i nieprofesjonalny... robiąc przyłącze do mojego sąsiada rozkopał mi cały wjazd czego nie poprawił i bez mojej wiedzy i zgody przeszedł kablem przez moja działkę i dziwił się że ...ja się dziwię Prace ziemne wykonywał zaciągajacy po ukraińsku i wtrącający sie do rozmowy pijany pracownik, a on jak poprosiłem go o projekt prac, które wykonuje stwierdził że niestety nie wozi go przy sobie Inny nasz sąsiad też się na niego skarżył... Odradzam i jeszcze raz odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Mam do sprzedania barak na budowę solidny, stalowy aby wejść nielegalnie do środka trzeba palnik. Na e-maila służę zdjęciami. Jako gratis dorzucę kibelek Pozdrawiam Tamlin mail do mnie to [email protected] Barak mieszkalny czy narzędziowy? Jak cena? Bo ja tez z Osowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 02.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Sorry Piotruś ale pana Mietka W. muszę stanowczo odradzić. Facet jest niesolidny- erbetka którą zamontował znajomym podobno nie miała jakiegoś ważnego zabezpieczenia przeciwporażeniowego ... i nieprofesjonalny... Potwierdzam i zalecam ostroznosc przy wspolpracy. Wygrywa przetargi bo tani jest ale niestety pozniej nie ma kiedy skonczyc. Obsuwa 3 miesiace, papiery do tej pory nie zalatwione, mily i sympatyczny ale na pytanie "ile to bedzie kosztowalo" odpowiada dogadamy sie. Niestety kazdy chyba wie co to znaczy Niestety w naszej okolicy panuje jakas posucha na fachowcow. Sasiadowi budowal kanadyjczyka stolarz mieszkajacy ulice dalej; reklamujacy sie budowa domow drewnianych - efekt sprawa w sadzie, dach do zerwania i ponownego ulozenia. Mieli sie wprowadzic w Swieta 2007 co najmniej rok im dluzej zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No cóż wszystko sie zmienia wykonawcy też jak widać. Ja bylem zadowolony. Fakt że byłem upierdliwym klientem i dzwonilem 20 razy dziennie , ale mialem duzo darmowych minut wiec mi nie zależało , a efetk był taki jak chcialemi kiedy chcialem lepsze to niż czekanie 2 lata na prąd, po prostu nie mialem wyboru. Co do wykonawstwa kanadyjczyków Zonzi to Mietek jest elektrykiem. Ja wystarczy że w pracy użeram sie z Prawem Zamówień Publicznych ,tak ze luksusem było zatrudnianie wykonawców z pominieciem procedór z niego wynikających. Dziwie sie ze on staje do przetargów na prawde to już musi byc super kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 04.05.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina632 04.05.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Serdecznie zapraszam do nowo powstającego prywatnego przedszkola "Picole pod Papugą". Duży dudynek z placem zabaw na dużym, zielonym terenie. zapraszam dzieci w wieku 2-5 lat od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 - 19.00. wszelkie dodatkowe informacje można uzyskać pod nr. tel. 0 515 347 548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 04.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Serdecznie zapraszam do nowo powstającego prywatnego przedszkola "Picole pod Papugą". Duży dudynek z placem zabaw na dużym, zielonym terenie. zapraszam dzieci w wieku 2-5 lat od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 - 19.00. wszelkie dodatkowe informacje można uzyskać pod nr. tel. 0 515 347 548 a gdzie to przedszkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina632 04.05.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zalesie koło Grodziska Mazowieckiego Planujemy ruszyc od lipca, teraz przyjmujemy zapisy. Na czas wakacji przyjmiemy także dzieci 6,7, i 8 letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 04.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Mam pytanie do doświadczonych inwestorów... Gdzie można niedrogo kupić piach (okolice Grodziska). Albo gdziec szukac namiarow? Z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 04.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zalesie koło Grodziska Mazowieckiego Planujemy ruszyc od lipca, teraz przyjmujemy zapisy. Na czas wakacji przyjmiemy także dzieci 6,7, i 8 letnie. Dzięki za szybką odpowiedź. Niestety mi nie pasuje lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.05.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 dzięki za ostrzeżenia przed Panem Mietkiem jak na razie Aluland z forum ma mi przedstawić ofertę do niedzieli ma więc jeszcze 25 minut Gawełku co u Ciebieeeeeee????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam wszystkich z tej grupy! My będziemy budować na wiosnę w Nadarzynie. To był 2004 r.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zalesie koło Grodziska Mazowieckiego Planujemy ruszyc od lipca, teraz przyjmujemy zapisy. Na czas wakacji przyjmiemy także dzieci 6,7, i 8 letnie. Oooo to rzut beretem ode mnie Ja jestem z Musuł... A gdzie to konkretnie w tym Zalesiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 05.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Szanowni, wiem,ze bylo to juz wielokrotnie na forum, ale potrzebuje kilka wywrotek ziemi i potrzebne mi sa namiary i niestety albo jestem blondynka- a nie jestem -to w ksiazce namiarow nie widze, i jeszcze jedno pytanie mam namiary na Pana , ktory z rozwiezieniem chce za wywrotke 550, wywrotka 14-15 ton- czy to duza wywrotka? ile to m3?550 to troche duzo... dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts