Nina Mirgos 10.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 godzina 15:00 Pizzeria Don Giovani, Grodzisk Mazowiecki, ul. Nadarzyńska Stan na 10 września (godzina 10:30): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 3 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Włodek - 4 szt. Joskul - 1 szt. Razem: 22 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 10.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam. Mieszkam w Maryninie. Czy ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 10.09.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam. Mieszkam w Maryninie. Czy ktoś jeszcze? Witamy Dopisz się na pizze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 10.09.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Hejka, to ja Edi. Chętnie się z Wami spotkam 2 października, jak tylko dzieci i teściowa pozwolą (dzieci-nie będą chorować, teściowa-zostanie z nimi). Nam, czyli mnie i mojemu mężowi pasuje 2 października. Teraz bdziemy robić dach, trzeba trochę popilnować, więc dużo czasu spędzamy w Radziejowicach. Dla chcących śledzić nasze poczynania to w tę sobotę wchodzi cieśla, potem dachówka i dalsze. Już mieliśmy jeden konflikt z sąsiadką. Okazało się, że do podpięcia do słupa elektrycznego wymagana była zdgoda do wchodzenia na jej działkę (nieogrodzoną, jeszcze w zasadzie niewyznaczoną, pustą, bez żywego ducha). Ale nas nikt nie poinformował i choć słup jest własnością elektryki, to zgoda na deptanie jej działki była potrzebna. Teraz staramy się rozwiązać konflikt polubownie, chociaż nie jest to łatwe (charakter sąsiadki). Pozdrawiam i obiecuję wkrótce umieścić chociaż jedno zdjcie z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 10.09.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 godzina 15:00 Pizzeria Don Giovani, Grodzisk Mazowiecki, ul. Nadarzyńska Stan na 10 września (godzina 14:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 3 szt. Victoria - 1 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Włodek - 4 szt. Joskul - 1 szt. Edi czyli Edyta Zet. - 2 szt. Razem: 24 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 nas 2 szt dorosłe i 3 szt przedszkolne(zalezy od zdrowia i pogody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.09.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ale tu ruch!Dobra my też bysmy się dopisali na pizzę. Musimy jednak jeszcze to przegadać. A zatem na razie wstępnie 3 szt. Jesli będzie korekta, to sie odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 10.09.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Dzięki za zaproszenie na pizzę. Mieszkam w Maryninie od roku, ale wciąż prawie jak na budowie.Z chęcią poznam was wszystkich, ale muszę się namówić z mężem w związku z tą pizzą. Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.09.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Już myślałam, że wg zaszalał (4 szt.) , ale Victorii to chyba nikt nie przebije(szt.5) Oj będzie tam nas. Pizzeria nasza, Nina pójdziemy razem uzyskać dobry rabat. Biedny właściciel Szłyszałam od Barda, że twardy z Ciebie negocjator. Jolu, chyba trochę zblaknie ten kolor, ale obawiam się, że dopiero za jakiś czas. Może po lecie. Za to zimą będzie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.09.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Dzięki za zaproszenie na pizzę. Mieszkam w Maryninie od roku, ale wciąż prawie jak na budowie.Z chęcią poznam was wszystkich, ale muszę się namówić z mężem w związku z tą pizzą. Odezwę się A możesz mi dokładniej opisać gdzie ty w tym Maryninie mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.09.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Oj chyba zadzwonie i zarezerwuje ten lokal...bo tak jak widzę...to będą musieli nam "oddać" full knajpę...biorąc pod uwagę fakt, że jest zimno a w środku miejsca jest ile jest... Mam nadzieję, że się ludziska nie powyłamywują??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 11.09.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Czolem! Mam nadzieje, ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko przylaczeniu sie... Senser, nanies na mape, wiesz gdzie . Wracajac do elektryka, to przypilnujcie Wojtka, zeby przytwierdzal kable na aluminium, a nie na jego wspaniale (#^) druciki. Mimo zabezpieczen, rdza z druta zawsze gdzies wyjdzie na tynku. Poza tym, teraz rozumiem, czemu nie ma czasu przyjechac do mnie na poprawki, robi wszedzie indziej... Jakbyscie chcieli jakies namiary to pytajcie, ja jestem ze wszystkich ludzi u siebie zadowolony, a roboty juz konczymy. Jeszcze tylko troche podlog, parapety wew., malowanie... Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.09.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Jayer....pewnie, że wiem gdzie Czy dobrze rozumiem, że chcesz się przyłączyć do "zlotu"?? Obiecuje wam, że mapą zajmę się teraz we Wrześniu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.09.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Do zlotu niestety nie. Ale do szanownego gremium na tem forum. Za to zamiast na zlot proponuje wszystkim stroj roboczy, zlapac za pedzel to pomalujemy u nas w 1 dzien, a Pizze przywioza... Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 A ty!! Typowy inwestor, wszystko tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Oczywiscie!!! Wprowadzam rowniez zwyczaj, ze jak ktos wchodzi na posesje to ma przezucic 10 (kobieta) 20 (mezczyzna) szpadli ziemi. Gorka sama zniknie.... Wlasnie spadam lakierowac parapety . Jakby kto pytal... Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 13.09.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 godzina 15:00 Pizzeria Don Giovani, Grodzisk Mazowiecki, ul. Nadarzyńska Stan na 13 września (godzina 8:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 3 szt. Victoria - 5 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Włodek - 4 szt. Joskul - 1 szt. Edi czyli Edyta Zet. - 2 szt. Marzek - 3 szt.Panther - 2 szt. ?Jayer - 2 szt. Razem: 35 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.09.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Korekta...Nina...pośpieszyłaś się...Jayer nie wyraził chęci obecności...Więc lista wygląda tak:Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 3 szt. Victoria - 5 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Włodek - 4 szt. Joskul - 1 szt. Edi czyli Edyta Zet. - 2 szt. Marzek - 3 szt. Panther - 2 szt. ? Razem 33 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 13.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Senser, słońce, patrz koło Kogo stawiam znaki zapytania Ale masz rację ja jeszcze śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 13.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 PIZZA - 2 października 2004 godzina 15:00 Pizzeria Don Giovani, Grodzisk Mazowiecki, ul. Nadarzyńska Stan na 13 września (godzina 10:00): Senser - 2 szt. Jolka - 2 szt. Bard13 - 1 szt. Nina Mirgos - 1 szt. Bobo30 - 2 lub 3 szt. Guliwer - 3 szt. Victoria - 5 szt. McLim - 2 szt. Tommi - 2 szt. chyba Włodek - 4 szt. Joskul - 1 szt. Edi czyli Edyta Zet. - 2 szt. Marzek - 3 szt. Panther - 2 szt. chyba Razem: 33 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts