jakub jankowski 12.06.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 WITAM, CZY KTOŚ MOŻE MA NAMIARY GDZIE MOŻNA KUPIĆ PIASEK KWARCOWY W OKOLICACH ŻABIEJ WOLI. BĘDĘ WDZIĘCZNA Piasek kwarcowy ma bud-rem w grodzisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 W Budokruszu kupujesz z f-rą 22%. Poszukajcie w mniejszych betoniarniach np. Pruszków, Wyględy , Grodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 13.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 cześc Monia ja kupuję beton w Pruszkowie w firmie Irma ( dobre ceny taniej niż w budokruszu za B - 15 jeśli dobrze pamiętam 265 zł pompa do betoniarki 550 zl Za beton B25 zapłaciłem 254pln +VAT w Budokruszu. Licząc, że dokonam odpisu części VAT-u nie wychodzi tak źle. Kierownik budowy mówi, że beton jest cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 13.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Alu, jesteś po prostu wszędzie Gawełku, ja mam namiar na kominiarza ale z Piastowa, więc pewnie nie będzie chciał przyjechać ehhh szkoda, ze nie mogę pomóc a może już znalazłeś .... bywam tu bywam i tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 gratulacje i powodzenia (w tej drodze przez mękę) Nawet nie wiecie jak bardzo to niestety prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 H E L P!!! Poszukuję normalnego kminiarza do wyczyszczenia komina z naszej okolicy. Kominiarz nr 1 okazał sie niewypałem przyjechał bez drabiny, bez linki i dodatkowo stwierdził ze to "zbyt duże ryzyko" że jak spadnie to sie połamie. Nobla za to otkrycie raczej nie dostanie. Kominiarz nr 2 okazał się zajety przez 2 tygodnie, a zależymi na przyszłym bo jestem wdomu. Z góry dzięki za namiary A co z tym z książki?? Np. ten "mój"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Hubi, już się miałam do Ciebie wybrać .... zaginąłeś gdzieś w czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Przysypały mnie raty kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 13.06.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Przysypały mnie raty kredytu Dobre.....a kogo one nie przysypały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 13.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy ktoś ma do sprzedania blaszaka na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 13.06.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy ktoś ma do sprzedania blaszaka na budowę? Chodzi ci o garaz? Musze spytac męża bo chyba mówił o tym ze czas sie go pozbyć.....na pewno chcemy sprzedac małą budę campingową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Przysypały mnie raty kredytu to współczuję zarobienia ale z drugiej strony dobrze, że masz robotę ..... mnie na szczęście nie miało co przysypywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 13.06.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy ktoś ma do sprzedania blaszaka na budowę? Chodzi ci o garaz? Musze spytac męża bo chyba mówił o tym ze czas sie go pozbyć.....na pewno chcemy sprzedac małą budę campingową. Tak chodzi o garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 13.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No więc zamawiamy beton z firmy Irma. Po rozmowie właściciel dał bardzo konkurencyjną cenę Mam jeszcze prośbę w sprawie siatki ocynkowej z pcv. Wszystkie firmy które znalazłam są daleko daleko od Wawy więc trzeba płacić sporą sumkę za transport. Czy możecie polecić jakąś firmę z woj. maziowieckiego a najchętniej okolic Wawy. Dziękuję, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 16.06.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam wszystkich! Od roku buduję domek w Raszynie i teraz przyszedł czas na przyłącza. Geodeta zaśpiewał sobie 1200 za mapkę do celów projektowych plus po 500 zl za projekt przyłącza u znajomego projketanta. Czy nie macie do polecenia korzystniejszych ofert??? Dodam, że czeka mnie również podział działki (rozgraniczenie współwłasności), a to już lepszy zarobek dla geodety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 16.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nam mapę do celów projektowych robił pan Tomasz Gajewski z Pruszkowa. Telefon do niego jest w książce grupy, ale podaję na wszelki wypadek 606 857 755. Cztery mapy dostaliśmy za 600 złotych. Wszystko zrobione szybko i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 16.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 U mnie mapki robił p. Janusz Krysiak z Milanówka - kontakt w książce.Generalnie szybko i solidnie. Ekipa chwaliła też wytyczenie budynku - podobno bardzo dokładnie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam, My mapki do celów projektowych robiliśmy z geodetą z Pruszkowa "Kujawski-Nosecki-Kuniccy". Szybko - sprawnie i w rozsądnej cenie. Namiary wpiszę dzisiaj do ksiażki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No więc zamawiamy beton z firmy Irma. Po rozmowie właściciel dał bardzo konkurencyjną cenę Mam jeszcze prośbę w sprawie siatki ocynkowej z pcv. Wszystkie firmy które znalazłam są daleko daleko od Wawy więc trzeba płacić sporą sumkę za transport. Czy możecie polecić jakąś firmę z woj. maziowieckiego a najchętniej okolic Wawy. Dziękuję, Monia wrzucałam do ksiązki tel do pana od siatek i ogrodzeń. sprawdź jakby coś to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 17.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Drodzy Madrzy Sasiedzi z zacięciem elektrycznym, zbieram dok. do odbioru, brakuje mi protokolu odbioru przylacza, Pani w ZE Żyrardów powiedziała, że da miprotokół odbioru przylacza, ale musimy jeszcze dostarczyć " docelowy WLZ",do kogo mam sie po to zgłosić?, elektryk, który robił nam instalację wewnętrzna nie wie co to? Prosze o wyedukowanie mnie... dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts