wombaty2 10.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ahoj! Jakie sa teraz orientacyjne ceny z metra za ulozenie glazury i terakoty? wczoraj był u mnie glazurnik jego cena za ułożenie m2 to 75 PLN za standard, czyli do 50 cm płytka, powyżej 100 PLN a zajety jest bardzo? mozesz podac na niego namiary? W ksiazce jest tylko jeden polecany z pozytywnymi opiniami ale zarobiony... dzieki za szybka reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 10.07.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ahoj! Jakie sa teraz orientacyjne ceny z metra za ulozenie glazury i terakoty? wczoraj był u mnie glazurnik jego cena za ułożenie m2 to 75 PLN za standard, czyli do 50 cm płytka, powyżej 100 PLN a zajety jest bardzo? mozesz podac na niego namiary? W ksiazce jest tylko jeden polecany z pozytywnymi opiniami ale zarobiony... dzieki za szybka reakcje ja tez proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 proszę bardzo namiar: pan Grabarek tel. 601 955 592 zaproponował mi koniec sierpnia, więc chyba ma moce przerobowe, bo termin nie jest aż tak mocno odległy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 10.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 proszę bardzo namiar: pan Grabarek tel. 601 955 592 zaproponował mi koniec sierpnia, więc chyba ma moce przerobowe, bo termin nie jest aż tak mocno odległy pozdrawiam Ja szukam kogos na poczatek sierpnia nestety.......wrzesien to juz musze sie wprowadzic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 11.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Odkupię ytong'a 11,5 cm jeśli komuś zostało z budowy lub. Potrzebuję około 2-3 palet.Pozdrawiam, paqlka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 11.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam, Czy ktos ma namiary na sprawdzoną ekipe do ogrodzenia (podmorówka z betonu, siatka, troche klinkieru)? W moich okolicach wszystcy zajeci... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 11.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wombaty gratulacje a jakie tynki robicie ? U mnie z sukcesow tylko alarm zrobiony (p Rawski z ksiazki bardzo przyzwoicie chociaz moze nie tak idealnie jak na zdjeciach Zbycha . Prace wloka sie bo nie mam kiedy polapac fachowcow albo umowione ekipy maja poslizgi, uciekaja i takie tam Szczerze mowiac to juz mam totalnie dosc wykonczeniowki - a nie mam nic wykonczonego!. Jak jeden koniec ukladanki wypadnie to juz opoznienia w miesiacach. Buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futro 11.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam, Czy ktos ma namiary na sprawdzoną ekipe do ogrodzenia (podmorówka z betonu, siatka, troche klinkieru)? W moich okolicach wszystcy zajeci... Pozdr. Ja mam pół-sprawdzoną, bo z polecenia, a u mnie zaczynają w najbliższy wtorek - jeśli Ci się bardzo nie spieszy, to za +- tydzień będę mógł Ci ich polecić/odradzić. Pozdr. futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 11.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 U nas robota wre, wczoraj na dzialce mielismy trzy ekipy - w sumie 13 osob... Nigdy jeszcze nie bylo takiego przyrostu stanu jak wczoraj Atakuja tynkarze, koncza murarze a dekarze juz wystartowali... niezle zamieszanie Tynki i dekarze ? Duże ryzyko. Napisz jutro jak Twój dom przeszedł dzisiejszą burzę. O znowu grzmi, właśnie nadciąga druga tego dnia. U mnie wczoraj hydraulik skończył kanalizę i wodę. Okna będa za ok. 2 miesiące więc z elektrykiem czekam do zamknięcia domu. Nie odważyłem się robić elektryki w otwartym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdlanas 12.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ahoj! Jakie sa teraz orientacyjne ceny z metra za ulozenie glazury i terakoty? wczoraj był u mnie glazurnik jego cena za ułożenie m2 to 75 PLN za standard, czyli do 50 cm płytka, powyżej 100 PLN a zajety jest bardzo? mozesz podac na niego namiary? W ksiazce jest tylko jeden polecany z pozytywnymi opiniami ale zarobiony... dzieki za szybka reakcje ja tez proszę o namiar cena 75 pln to kosmos. dam 35 - 45 nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdlanas 12.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 czy ktoś korzystał z docieplenia KABEX ?czy można go porównać do Kreisel'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 13.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 korzytsałem z Kabe, ale porównać nie potrafie. System jak sytem-jak jeden to dobry. Gdzieś na forum znalazłem opinie wykonawców którzy chwalili sobie jakość tynków tej firmy-pisali również, że ostatni jakość się pogorszyła. Nie wiem bo osobiście nie kładłem , ale wykonawcy nie mieli uwag. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja mam tynki KABE (silikatowe i mozaikowe) z mieszalni w Nadarzynie. jestem zadowolona, zadnych uwag. Całego systemu nie brałam. Kupowałam raczej tam gdzie taniej. Nie sadzę, aby akurat to miało wieksze znaczenie. najwazniejsza jest jakość sytropianu i jakość wykonania roboty. Jesli chodzi o glazurę to płaciłam 50 zł/m2 (cena 40 zł/m2 jest moim zdaniem obecnie nieosiągalna). Glazurnik jest naprawde godny polecenia, dokładny, montuje sprzęty, baterie i doradza praktyczne rozwiązania. niestety czeka się na niego kilka miesięcy. Chętnym namiar podeslę na priv. Pozdr. PS. jeśli ktos ma do polecenia ekipę do ogrodzeń to bedę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domdlanas 14.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Szkoda...Pan glazurnik na jesien ma terminy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vobo 14.07.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Mam zrobione fundamenty (ława do poziomu ziemi - a właściwie do poziomu zdjętego humusu, porządne zbrojenie, dalej mur fundamentowy z bloczków betonowych), jak na zdjęciu: http://www.szelagowski.pl/budowa/fundament.jpg jak zaizolować fundament?pionowo: z obu stron, czy tylko z jednej; i czym?poziomo: jedna, czy 2 warstwy? i gdzie kupić niedrogo piach do zasypania fundamentów w okolicach Grodziska? pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vobo 14.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ze względu na brak perspektywy gazu ziemnego zdecydowaliśmy się na pompę ciepła - wersja z dolnym źródłem - pionowe kolektory. Pompa będzie ogrzewała ciepłe powietrze, które będzie nadmuchowo rozprowadzane po domu.Poszukuję opinii użytkowników pomp ciepła - szczególnie w takiej jak moja wersji. pozdrawiam, Maciej Szelągowski PS. mam taniego i solidnego człowieka z ładowarką - tylko 100 PLN/1h w okolicach Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 14.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ze względu na brak perspektywy gazu ziemnego zdecydowaliśmy się na pompę ciepła - wersja z dolnym źródłem - pionowe kolektory. Pompa będzie ogrzewała ciepłe powietrze, które będzie nadmuchowo rozprowadzane po domu. Poszukuję opinii użytkowników pomp ciepła - szczególnie w takiej jak moja wersji. pozdrawiam, Maciej Szelągowski PS. mam taniego i solidnego człowieka z ładowarką - tylko 100 PLN/1h w okolicach Grodziska witam ja mam pompę i płaciłem za prąd 500zł/mc w taryfie budowlanej w tych 500zł jest oświetlenie wykończeniówka ogrzewanie i ciepła woda. w przyszłym sezonie będzie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 15.07.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 vobo - możesz napisać skąd te bloczki i po ile? Wyglądają na w miarę równe. Muszę kupić trochę pod naszą klatkę schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vobo 15.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 jutro wraca mój wykonawca z wakacji, on kupuje wszystkie materiały, zapytam skąd i po ile,ale jak na razie ceny ma extra - tak na poziomie najniższych cen z allegro już z dowozem pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts