Nina Mirgos 14.09.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Senser,dzwoniłeś już do Pizzerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.09.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Tam nikt nie odbiera. I wczoraj i dziś to samo.Dziś tam po prostu podjadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 14.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Może się remontują, albo mają urlop... Trzeba sprawdzić, bo jakby coś, to musimy lokal zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.09.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Pytanie trochę z boku aktualnego tematu.Jestem z waszych okolic - gdzie kupowaliście różne iglaste i liściaste drzewka/krzewy. Na pewno to przerabialiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.09.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Pytanie trochę z boku aktualnego tematu. Jestem z waszych okolic - gdzie kupowaliście różne iglaste i liściaste drzewka/krzewy. Na pewno to przerabialiście. Ja mam z prywatnego babcinego kawałka lasu wykopane samosiejki sosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 14.09.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jakie były duże jak je sadziłaś i czy sypałaś jakąś specjalną ziemię czy tak po prostu do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.09.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Włodek, jak tam ci idzie?? Mogłoby szybciej. Glazurnik właśnie przełożył termin wejścia do nas o kolejny tydzień - zaczyna mnie facet wkurzać. Nie mam stolarza do schodów. Historia niesamowita - nie mogliśmy się do niego dodzwonić i okazało się, że sie facet powiesił. Hydraulik jeszcze nie zainstalował piecam, a obiecywał już trzy razy. Po nocach dzwoni do mnie Solid bo sie alarm z tajemniczych przyczyn załącza i mam tego wszystkiego serdecznie dosyć. A tak poza tym to w porządku A co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 14.09.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Włodek, ja już dawałam dobrego stolarza. Poszukaj w postach na grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.09.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jakie były duże jak je sadziłaś i czy sypałaś jakąś specjalną ziemię czy tak po prostu do piachu Małe, miały max. metr do czubka. I nie dawałam żadnej specjalnej ziemi, ale do piachu tez nie sadziłam, bo mamy żyzną ziemie na działce. Wody tylko wlaliśmy wiadro do dołka i tyle. A sadziliśmy późną jesienia, jak już skończył się okres wegetacji roślin (nie było liści na drzewach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.09.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 wg, a bardzo mnie ciekawi, jak układa Ci sie współpraca z ekipą JD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Włodek, ja już dawałam dobrego stolarza. Poszukaj w postach na grupie Dzwoniłem tam już wcześniej - nie robi schodów. Ten od Sensera ma terminy na styczeń-luty a ja muszę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.09.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 A mam taką ciekawą propozycję... Kto może to niech może weźmie ze sobą jakieś Foty swoich domków?? My przyniesiemy zdjęcie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.09.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Historia niesamowita - nie mogliśmy się do niego dodzwonić i okazało się, że sie facet powiesił. Hydraulik jeszcze nie zainstalował piecam, a obiecywał już trzy razy. Po nocach dzwoni do mnie Solid bo sie alarm z tajemniczych przyczyn załącza i mam tego wszystkiego serdecznie dosyć. A tak poza tym to w porządku A co tam u Ciebie? Włodek, czy to chodzi o tego stolarza, do którego dałem ci namiar?? Powiedz w końcu na jaki piec się zdecydowałeś (czy gazowy?? czy LPG czy na co tam jeszcze??)...a i jaki zasobnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 wg, a bardzo mnie ciekawi, jak układa Ci sie współpraca z ekipą JD? Poza faktem, że trzeba ich poganiać - nie mam zastrzeżeń. Właśnie będą kończyć mi tynki zewnętrzne, potem będą robić płot, cokół, podbitkę, podjazdy, rozprowadzenie wody z rynien itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.09.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Historia niesamowita - nie mogliśmy się do niego dodzwonić i okazało się, że sie facet powiesił. Hydraulik jeszcze nie zainstalował piecam, a obiecywał już trzy razy. Po nocach dzwoni do mnie Solid bo sie alarm z tajemniczych przyczyn załącza i mam tego wszystkiego serdecznie dosyć. A tak poza tym to w porządku A co tam u Ciebie? Włodek, czy to chodzi o tego stolarza, do którego dałem ci namiar?? Powiedz w końcu na jaki piec się zdecydowałeś (czy gazowy?? czy LPG czy na co tam jeszcze??)...a i jaki zasobnik?? Stolarz co sie powiesił to nie ten od Ciebie, o Twoim pisałem, że ma terminy po nowym roku. Piec olejowy DeDietrich ze zintegrowanym 130l zasobnikiem tzw. lodówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 14.09.2004 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ale mi sie przydarzylo, ale poczytajcie sami. Moze brzmi niewinnie, ale kolebie mnie do teraz jak pomysle:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=424113#424113Zepsuli a potem ja bym dostal... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.09.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jayer...a kiedy ty się w ogóle chcesz wprowadzić?? Swoją drogą to będe chyba niedługo musiał skonsultować z tobą LAN-ie w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 15.09.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 wg, a bardzo mnie ciekawi, jak układa Ci sie współpraca z ekipą JD? Poza faktem, że trzeba ich poganiać - nie mam zastrzeżeń. Właśnie będą kończyć mi tynki zewnętrzne, potem będą robić płot, cokół, podbitkę, podjazdy, rozprowadzenie wody z rynien itp. Ha ha ha!!!! A ile to myśmy sie nasłuchali, że "u tego dziwaka to ja już NIC nie będę robił, choćbym miał z głodu zdechnąć"!!!! A jednak robi... No to życze powodzenia, obyś miał więcej szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 15.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Może rozwiniesz troszkę to co powiedziałaś? Ten "dziwak" to jak rozumiem ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.09.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No szczerze mówiąc tak samo to zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts