Inka-1 24.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 a ja mam pytanie o firmę lub osobę, której można zlecić wykonanie ogrodzenia działki z siatki i przęseł z kątownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja jestem z Gołąbek k. Ursusa - czyli do Nadarzyna kawełeczek ale mnie tu skierowali - mogę się do Was przytulić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja jestem z Gołąbek k. Ursusa - czyli do Nadarzyna kawełeczek ale mnie tu skierowali - mogę się do Was przytulić? pewnie witam serdecznie w imieniu grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja jestem z Gołąbek k. Ursusa - czyli do Nadarzyna kawełeczek ale mnie tu skierowali - mogę się do Was przytulić? pewnie witam serdecznie w imieniu grupy Dzięki Na razie to jestem na etapie wyznaczania domu, więc na saaaaaamym począteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Na razie to jestem na etapie wyznaczania domu, więc na saaaaaamym począteczku szczerze współczuję i życzę powodzenia jak masz chęć pochwalić się projektem itp to śmiało pytać też się nie obawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na razie to jestem na etapie wyznaczania domu, więc na saaaaaamym począteczku szczerze współczuję i życzę powodzenia jak masz chęć pochwalić się projektem itp to śmiało pytać też się nie obawiaj Nie ma co współczuć podobno zdania są podzielone między: "najgorsze to zacząć" i "najgorsze to skończyć", ja jestem juz po pierwszym, a do drugiego jeszcze daleko! A projekcik jest w moim dzienniku Pytać będę z całą pewnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.07.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Nie ma co współczuć podobno zdania są podzielone między: "najgorsze to zacząć" i "najgorsze to skończyć", ja jestem juz po pierwszym, a do drugiego jeszcze daleko! zapewniam, że najlepsze przygody przed Tobą ja jednak uważam z własnego doświadczenia, że najgorsze to być w trakcie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 26.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 witajcie Oj widze niektórzy startują . Oj jakbysmy mieli powtórzyc start to chyba bysmy sie nie zdecydowali :/ (choc zachęcam gorąco. Kazdy musi to przejsc. Ja mam wrazenie ze kiepski był początek ale życie nas potem oszczędziło. 28 sierpnia bedzie rok od rozpoczecia budowy i takze nasza WPROWADZKA do nowego domku. Rok katuszy , stresów, nerwów...... Mam pytanie czy ktos z Was uzytkuje w łazience kabinę z panelem do hydromasazu? czy to bajer czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 26.07.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ja jestem z Gołąbek k. Ursusa - czyli do Nadarzyna kawełeczek ale mnie tu skierowali - mogę się do Was przytulić? Ale się porobiło, jestem z Niedźwiadka a na Gołąbkii chodzimy z rodziną na spacery. Teraz oglądamy już tylko domy ale wcześniej też działki. Moi dwaj koledzy z pracy kupili działki na Leszka Czarnego, jeden już się pobudował i ekipa od niego stawiała mój dom w Kadach. Nas zniechęciło widmo autostrady, hałasy przejedżających pociągów i sąsiedztwo fabryki. Tym niemniej serdecznie witamy Cię w Grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Psed jesteś z niedźwiadka? no prosze my też Do DorciaIQ też rzut beretem Ciekawe jak to sie stało że wybraliśmy jeden kierunek Droga grupo, ja po prośbie, czy możecie polecić jakiegoś stolarza? Czas zorientować sie w cenie trepów na schodki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 27.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 My mamy stolarza umówionego 2 mies temu. Ma długie terminy. Cena 5-8 tysięcy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 O żesz Sporo pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 27.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 O żesz Sporo pieniedzy... no w budowie tysiączki przez palce uciekają niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 My mamy stolarza umówionego 2 mies temu. Ma długie terminy. Cena 5-8 tysięcy:( za robociznę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 to że tysiączki uciekają to niestety wiem rzekłabym że troche za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 27.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 My mamy stolarza umówionego 2 mies temu. Ma długie terminy. Cena 5-8 tysięcy:( za robociznę?? i materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 28.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 witam, jak pozbywacie się odpadów z budowy? mamy masę styropianu, resztek dachówek- oddam w dobre ręce za pół darmo, deski do szalunków i inne śmieciuchy stos rośnie... kiedyś czytałam, że są jakieś kontenery- korzystaliście z tego? w jakich cenach? możecie kogoś polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 28.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 przecież podnieść taki właz to nie problem gorzej z tą pojemnością .... nie ma chyba nawet takich małych wozów, a płacić musiałabyś jak za normalną pojemność może lepiej zamienić ten zbiornik?? ja podobnie jak Gawełek mam mieszane uczucia co do kanalizy .... poza tym nie sądziłam, że jest jakiś problem z odbiorem Piter co jest grane?? bo studzienka ma być na mojej posesji Witam po krótkim urlopie. Mam małe szambo i płacę od m3 a nie za beczkę. Pan, który przyjeżdża ma również małą szambiarkę, ale wyjeżdża tylko częściowo "zatankowany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 28.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Podczas ostatecznej rozmowy z wykonawcą dowiedziałem się, że nie robi na klej, a u mnie miał być Ytong. Pan twierdzi, że to nie potrzebne, bo i tak daję styropian. Wiem, że to bzdura. Mam teraz kłopot, bo cena za jego robotę jest niezła i robi dobrze. Wychodzi mi na razie, że będę musiał dołożyć do ciepłej zaprawy a zaoszczędzę na tańszym suporeksie. Jeszcze tego nie liczyłem. Poza tym muszę sprawdzić czy będę miał straty na właściwościach ściany. Pan ma wchodzić 19-go sierpnia... To chyba prawda, że najgorsze jest być w trakcie... (jako rzecze izat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylka38 28.07.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 witam, jak pozbywacie się odpadów z budowy? mamy masę styropianu, resztek dachówek- oddam w dobre ręce za pół darmo, deski do szalunków i inne śmieciuchy stos rośnie... kiedyś czytałam, że są jakieś kontenery- korzystaliście z tego? w jakich cenach? możecie kogoś polecić? dzięki Mieliśmy za przeproszeniem niezły chlew, zamówiliśmy pana, który niedaleko od naszej posesji zajmuje się takim rzeczami+handel ziemią piaskiem, nieźle się narobił Z tego co wiem, to nasz sąsiad wszystko zakopał, nawet szyby. Nasz poprzedni wlasciciel też, aż starch przekopywać ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts