magdek 11.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sorki, że trochę z innej beczki poszukuję sprawdzonego dentysty z naszych okolic- jakie ceny przy okazji? dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 11.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mathia w grodzisku. Pani powiedziała że indywidualny projekt u niej to ok 5000 zł. Ale dla mnie Pani jest lekko irytująca. No ale może to ja jestem dziwny (trudny jak powiedziała Pani ) Temat biura projektowego Mathia - to bardzo rozległy temat - był już poruszany kilka razy na tym forum (w sensie negatywnym). Teraz nie mogę znaleźć opisów, ale sądzę, że sam sobie wyszukasz i wyciągniesz wnioski. Osobiście nie miałam nic do czynienia z tym biurem, ale niektórzy z forum mieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Magda i Michał Gratuluje postepów w budowie , tempo piorunujące i bardzo dobrze, nie przerywajcie to na święta będziecie mieszkać już u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 11.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 pytanie z trochę innej beczki: czy ktoś orientuje się w miarę dokładnie co do planowanego przebiegu A2 przez powiat grodziski? Słyszałem, że ma przechodzić ok. 3-5 km na północ od Jaktorowa. Wiadomo, gdzie będą zlokalizowane najbliższe zjazdy? Fajna mapa z zaznaczoną obwodnicą i planowaną autostradą. Nie wiem, czy plany są aktualne, ale można znaleźć nazwy starszych, nawet najmniejszych ulic http://www.grodzisk.pl/miasto2/mapa/pliki/mapa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 11.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Magda i Michał Gratuluje postepów w budowie , tempo piorunujące i bardzo dobrze, nie przerywajcie to na święta będziecie mieszkać już u siebie . chyba jednak nie tak szybko... powoli coś nam ekipa się spowalnia, no i przez nasze przeboje z wodą gruntową i przesuwaniem terminu rozpoczęcia budowy, musimy od nowa szukać dekarza. Nie mówiąc już nic o kolejnych ekipach, których jeszcze też nie mamy nagranych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 11.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czas sie nieco pochwalic:-) stan sprzed miesiaca i sprzed dwoch dni: w jeden miesiac dach, ocieplenie i tynki ta dam! rozprowadzona tez podlogowka i rozlozony styrop pod wylewki, ktore do poniedzialku wieczor powinny byc gotowe Gratulacje!! A tak swoją drogą: tynki wewnętrzne jakie macie? I jak metodą robione? A jak się sprawdziła ekipa? Godna polecenia? Jeśli tak, to proszę o namiary.. A jak długo robi się ocieplenie i tynki zewnętrzne? Kolor robicie później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 11.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 mogę polecić architekta z malich, konretny, szybki i zdecydowanie myślący, wiele rzeczy radzi jak zrobić. Pomaga w załatwieniu formalności. Projekt domu około 200m2 plus piwnica pod całością to 8 tys. Dzięki! poproszę na priva! Zapewne to sąsiad naszego kolegi Proponował go parę razy ale jakość jeszcze nie dał nam do niego telefonu. Nazwisko jakoś miał na "C..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 11.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jasne, że mogę - jeśli chodzi o Mabiss to tel 7242127, 7554913 mail: [email protected] a firma z Wolicy to faktycznie GLOBART - tel.798 08 99 mail: [email protected] MABISSU NIE POLECAM długi termin rozpatrywania reklamacji ???????/i załatwienia /6 mc/ Możesz napisać coś więcej? Jakieś większe problemy z jakością, czy wpadka z reklamacją? pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 11.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mimo ostrzeżeń od izat zamówiliśmy okna i drzwi wejściowe Gebauer w firmie Wadex z Komorowa. Rozmawiałem jeszcze z innymi klientami i byli zadowoleni. Okna z szybą 0,6 były dużo tańsze niż w autoryzowanym salonie na Modlińskiej. Zdam relację po montażu około października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efelia 11.08.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich "Sąsiadów" !!! Rozpoczynamy właśnie z mężem drogę przez urzędy. Budować będziem się w Urzucie w pobliżu ul. Chabrowej. Domek będzie drewniany, w konstrukcji szkieletowej. Projekt już jest, Wykonawca też. Pozostały papierki i banki Na razie wykopaliśmy studnię i muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się, że własna studnia daje tyle satysfakcji witam serdecznie sąsiadkę my również budujemy przy Chabrowej. Mam 2 pytanka: 1. po co odesłali was do Grodziska? Macie jakieś sączki na działce? Nam sprawdzili w gminie że nie ma nic na działce i dali zaświadczenie - jedna wycieczka mniej... 2. na ile metrów wierciliście studnię ? pozdrawiam Browar Witam Sąsiadów, Ad. 1. Niestety mieliśmy w wypisie z planu magiczne stwierdzenie teren zmeliorowany itp, itd. i że należy uzyskać opinię WZMiUW, w związku z czym musimy mieć świstek z Grodziska że sączki są takie a takie i co z nimi dalej zrobić. Skoro macie zaświadczenie z gminy to omija Was ta przyjemność Ad. 2 Studnia wyszła na 34 metrach ufff... I ogólnie rzecz biorąc tam tak wychodzi - im dalej od Chabrowej (w stronę rzeczki) tym głębsze te studnie. Jeżeli Wasza działka jest przy samej Chabrowej to z tego co mówił nasz Wykonawca tam woda jest na średnio 20 metrach. Chociaż... gdzieś tam też kopał i wyszło na 40 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 efelia Witam! kolejnych sąsiadów "kanadyjczyków" mieszkam rzut kamieniem od Urzutu też w kanadyjczyku. Na naszym terenie bedzie to prawie dominująca technologia na naszym kawalku ulicy są na razie 4 na 5 murowanych za to Belina to planowane az 150 na razie 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jak się kształtują ceny za projekt? Mam namiary na jednego chce 10.000 Mathia w grodzisku. Pani powiedziała że indywidualny projekt u niej to ok 5000 zł. Ale dla mnie Pani jest lekko irytująca. No ale może to ja jestem dziwny (trudny jak powiedziała Pani ) Pani próbuje wcisnąć swoje projekty powtarzalne jako indywiudalne... a to mi sie nie spodobało. ja się nie zdecydowałam, trafiłam z deszczu pod rynnę do pani z ul. konspiracji (Ławnikowska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sorki, że trochę z innej beczki poszukuję sprawdzonego dentysty z naszych okolic- jakie ceny przy okazji? dzięki M Polecam 3-go Maja 21G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 12.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jarus05 poszło na priva. Nazwisko nie na "C.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sorki, że trochę z innej beczki poszukuję sprawdzonego dentysty z naszych okolic- jakie ceny przy okazji? dzięki M Polecam 3-go Maja 21G a to czasami nie u ciebie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jasne, że mogę - jeśli chodzi o Mabiss to tel 7242127, 7554913 mail: [email protected] a firma z Wolicy to faktycznie GLOBART - tel.798 08 99 mail: [email protected] MABISSU NIE POLECAM długi termin rozpatrywania reklamacji ???????/i załatwienia /6 mc/ Możesz napisać coś więcej? Jakieś większe problemy z jakością, czy wpadka z reklamacją? pozdrawiam Mariusz zgłosiłem reklamacje drzwi, około tygodnia przyjechał handlowiec sprawdził i to paru dniach dostałem telefon że reklamacja uznana.Czas wymiany to około 5mc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 12.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Znacie może jakiś tani transport HDS z naszych okolic?Potrzebuję kilka razy obrócić na trasie Ożarów - Budy a cena jaką mi podyktowano za transport w hurtowni jest moim zdaniem "lekko" abstrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.08.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sorki, że trochę z innej beczki poszukuję sprawdzonego dentysty z naszych okolic- jakie ceny przy okazji? dzięki M Polecam 3-go Maja 21G a to czasami nie u ciebie?????????? to jest reklama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabek 13.08.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Mam dom w stanie surowym w Rumiance.Aktualnie poszukuję ekipy od tynków i wylewek. Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 13.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Mam dom w stanie surowym w Rumiance. Aktualnie poszukuję ekipy od tynków i wylewek. Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam, Marcin Do tynków nie mam a o wylewkach było na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts