asiaf1 04.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie jestem w stanie wyslać ankiety bo ciągle raportuje mi błędy mi też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 04.09.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie jestem w stanie wyslać ankiety bo ciągle raportuje mi błędy mi też.... no to do doopy ta ankieta ktoś ją powinien poprawić chyba ale przynajmniej osamotniona się nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.09.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie jestem w stanie wyslać ankiety bo ciągle raportuje mi błędy mi też.... no to do doopy ta ankieta ktoś ją powinien poprawić chyba ale przynajmniej osamotniona się nie czuję o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie jestem w stanie wyslać ankiety bo ciągle raportuje mi błędy mi też.... no to do doopy ta ankieta ktoś ją powinien poprawić chyba ale przynajmniej osamotniona się nie czuję o? jakie o? nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 szanowni budujacy się... Poszukuje miejscsa gdzie mozna wynająć barak socjalny na budowę. Na razie znalazłem w grodzisku za 650 zł/m. Znajdę coś tańszego w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 szanowni budujacy się... Poszukuje miejscsa gdzie mozna wynająć barak socjalny na budowę. Na razie znalazłem w grodzisku za 650 zł/m. Znajdę coś tańszego w okolicy? plac w Strzeniówce gdzie zawsze stoją baraki jest pusty niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemB 05.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, odnośnie ankiety to działa. Po prostu w punktach, gdzie trzeba podać maksymalnie 3 opcje, trzeba zaznaczyć DOKŁADNIE 3 opcje... ktoś dał ciała... A tak w innym temacie. Poszukuję dachówki ceramicznej. Jakie miejsca w okolicy Jaktorowa powinienem w tej sprawie nawiedzić? Macie jakieś sprawdzone sklepy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 05.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ponawiam swoje pytanie o drewno na na wieźbę dachowa. Skąd braliście i możecie polecić z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 05.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 My braliśmy z Kani......przy głównej drodze na Grodzisk. Nie mamy zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 05.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ponawiam swoje pytanie o drewno na na wieźbę dachowa. Skąd braliście i możecie polecić z góry dziękujemy Polecamy sklad drewna w Kozerkach zdaje sie (bo to chyba juz tuz za Grodziskiem) po prawej stronie jadac w kierunku Jaktorowa. Jesli dobrze pamietam to nazwisko wlasciciela Kaminski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ponawiam swoje pytanie o drewno na na wieźbę dachowa. Skąd braliście i możecie polecić z góry dziękujemy z tartaku z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, odnośnie ankiety to działa. Po prostu w punktach, gdzie trzeba podać maksymalnie 3 opcje, trzeba zaznaczyć DOKŁADNIE 3 opcje... ktoś dał ciała... A tak w innym temacie. Poszukuję dachówki ceramicznej. Jakie miejsca w okolicy Jaktorowa powinienem w tej sprawie nawiedzić? Macie jakieś sprawdzone sklepy? Pozdrawiam ja wpisywalam 3 opcje i nic Ja bliżej Nadarzyna jestem więc dachówkę wzięlam po sprawdzeniu trzech miejsc w Wolicy (najlepsza oferta i teraz spokojnie czeka dachówka na placu aż dam znać że jest potrzebna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 05.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ponawiam swoje pytanie o drewno na na wieźbę dachowa. Skąd braliście i możecie polecić z góry dziękujemy z tartaku z Podlasia A mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ponawiam swoje pytanie o drewno na na wieźbę dachowa. Skąd braliście i możecie polecić z góry dziękujemy z tartaku z Podlasia A mogę prosić o namiary? pan Ryszard Parchomiuk tel. 509 529 181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 05.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Oddam pokruszone cegły - z porotermu, do utrwardzenia podjazdu etc.mam ok 1.5m3, trzeba mieć własny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.09.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 gdzie wszystkich wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 07.09.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 gdzie wszystkich wywiało? delektują się weekendem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 szanowni budujacy się... Poszukuje miejscsa gdzie mozna wynająć barak socjalny na budowę. Na razie znalazłem w grodzisku za 650 zł/m. Znajdę coś tańszego w okolicy? plac w Strzeniówce gdzie zawsze stoją baraki jest pusty niestety kurde, szukałem tego placu i nic. Masz jakis namiar na Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 07.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 gdzie wszystkich wywiało? delektują się weekendem na budowie Dokładnie tak. Swieżo wylany strop trza było polewać wodą, tym bardziej że akurat jak na złość w weekend upały takie jak przez całe lato nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts