Fifi72 25.09.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam szanowne grono i przyszłych sąsiadów Budujemy dom pod Żyrardowem. Na razie mamy wykonane fundamenty z własnych środków, i jesteśmy na etapie załatwiania kredytu na resztę budowy. Domek będzie o powierzchni 115m2 + garaż. To tyle na wstępie. Teraz zadam pytanie Czy może ktos polecić ekipę do wykonania dachu ? Chodzi mi żeby była jedna ekipa która zrobi dach od a do z. Ekipa potrzebna na przełomie maj czerwiec 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 25.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam wszystkich! Mam pytanie o okna: gdzie zamawiacie i czy może ktoś gdzieś znalazł rolety zintegrowane z moskitierą w przystępnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 25.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gdzie się "zdobywa" tablice z numerem posesji? Chodzi o taką z numerem, nazwą ulicy i miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gdzie się "zdobywa" tablice z numerem posesji? Chodzi o taką z numerem, nazwą ulicy i miejscowości Najlepiej tu http://www.allegro.pl/search.php?string=tabliczka http://www.magic.x12.pl/Polska/Tabliczka/t2.jpg do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 25.09.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 miałam na myśli raczej coś w stylu"szybko i na miejscu" - czyli w okolicy Warszawy a konkretnie zachodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 25.09.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ale dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a co za różnica klikniesz i dostaniesz płaską kopertę za parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.09.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam szanowne grono i przyszłych sąsiadów Budujemy dom pod Żyrardowem. Na razie mamy wykonane fundamenty z własnych środków, i jesteśmy na etapie załatwiania kredytu na resztę budowy. Domek będzie o powierzchni 115m2 + garaż. To tyle na wstępie. Teraz zadam pytanie Czy może ktos polecić ekipę do wykonania dachu ? Chodzi mi żeby była jedna ekipa która zrobi dach od a do z. Ekipa potrzebna na przełomie maj czerwiec 2009 od dachów mam ekipę z Limanowej młode chłopaki ale nie jeden dach już zrobili u nas zaczynają za tydzień p. Piotr 607 834 166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a co za różnica klikniesz i dostaniesz płaską kopertę za parę dni niezły jesteś gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a co za różnica klikniesz i dostaniesz płaską kopertę za parę dni niezły jesteś gaweł Ja kupuje na allegro bardzo duzo duperelii których po prostu w marketach nie ma. Może w sklepach są ale nie mam czasu chodzic po sklepach poza tym allegro jest taniej nawet jak doliczy sie przesyłke. Własnie tylko poczta w Nadarzynie doprowadza mnie do szału i to jest jedyny minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 miałam na myśli raczej coś w stylu"szybko i na miejscu" - czyli w okolicy Warszawy a konkretnie zachodniej Mi się wydaje, że widziałam w Reducie taki punkt, gdzie dorabiają klucze i można u nich sobie zamówić tabliczkę właśnie z numerem. Chyba na parterze się znajdują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 25.09.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 od dachów mam ekipę z Limanowej młode chłopaki ale nie jeden dach już zrobili u nas zaczynają za tydzień p. Piotr 607 834 166 A widziałeś ich robotę, i czy mają jakieś biuro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 od dachów mam ekipę z Limanowej młode chłopaki ale nie jeden dach już zrobili u nas zaczynają za tydzień p. Piotr 607 834 166 A widziałeś ich robotę, i czy mają jakieś biuro ? zrobili u nas na wsi 2 lub 3 dachy jeden naszemu sąsiadowi w Raszynie i kilka innych w okolicy nie mają biura to górale z Limanowej dzwonisz, umawiasz się na rozmowę i pokazujesz co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 25.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dzwonisz, umawiasz się na rozmowę i pokazujesz co chcesz Super Powiedz mi jeszcze czy robią cały dach od a do z czy tylko więźbę. No i czy mają własny materiał czy trzeba im zapewnić wszystko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 26.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Czy może ktos polecić ekipę do wykonania dachu ? Chodzi mi żeby była jedna ekipa która zrobi dach od a do z. Ekipa potrzebna na przełomie maj czerwiec 2009 Janusz Pacek cieśla & dekarz z pod Iłży - ekipa 5 osobowa, tel.692263844 Efekt ich pracy można obejrzeć we wsi Kady ul. Środkowa róg Podwiejskiej, miejsce jest zaznaczone na mapie naszej grupy - dostęp przez posty sygnowane: Senser, Aga_i_Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 26.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 miałam na myśli raczej coś w stylu"szybko i na miejscu" - czyli w okolicy Warszawy a konkretnie zachodniej W centrach handlowych są takie punkty co robią tablice (np. w Reducie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 26.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, chciałam się pochwalić że u nas dom gotowy do dachu. Ekipa od więźby ma wejść 10-15.10.08, troche spory przestój ale cóż trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 miałam na myśli raczej coś w stylu"szybko i na miejscu" - czyli w okolicy Warszawy a konkretnie zachodniej W centrach handlowych są takie punkty co robią tablice (np. w Reducie). Tak ale za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzwonisz, umawiasz się na rozmowę i pokazujesz co chcesz Super Powiedz mi jeszcze czy robią cały dach od a do z czy tylko więźbę. No i czy mają własny materiał czy trzeba im zapewnić wszystko ? robią wszystko więźbę, deskowanie, folia, okna dachowe, pokrycie, rynny. raczej nie kupują materiałów mam wrażenie że kupowanie materiałów na dach jest raczej proste - idziesz do składu dachowego ( no do kilku ) zostawiasz xero dachu i dostajesz wyceny, wybierasz to co jest dla Ciebie najkorzystniejsze , składy dachowe mają wszystkie materiały na dach (folie blachę dachówki i okna) najlepszą ofertę i najbardziej fachowi (w mojej ocenie) byli goście z Wolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 26.09.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 miałam na myśli raczej coś w stylu"szybko i na miejscu" - czyli w okolicy Warszawy a konkretnie zachodniej W centrach handlowych są takie punkty co robią tablice (np. w Reducie). Tak ale za ile ? Nie wiem. Pytanie było gdzie a nie za ile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts