pajogor 20.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To ja też w temacie poszukiwań fachowców !! Czy możecie się podzielić namiarami na ekipy od tynków wewnętrznych /skłaniamy się do gipsowych / ?? I napisać jakie teraz są stawki /praca + materiał / ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 20.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To ja też w temacie poszukiwań fachowców !! Czy możecie się podzielić namiarami na ekipy od tynków wewnętrznych /skłaniamy się do gipsowych / ?? I napisać jakie teraz są stawki /praca + materiał / ?? U mnie robią 28/m2, cena ze wszystkim: materiał, zabezpieczanie okien, robocizna. Można taniej, ale miałem sporo nierówności na które trzeba więcej materiału + więcej pracy przy obróbce okien. Jak chcesz zobaczyć ich przy robocie to wpadnij, masz blisko, w piątek kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 20.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szukam: - stolarza, który zrobi kilka drobiazgów z drewna (parapety, stelaż pod umywalki, etc.) - fachowca od naklejania płytek kamiennych na elewację - gościa, który elegancko wyrówna teren wokół domu, czyli dysponującego spycharką oraz broną tudzież innym sprzętem kopiąco-pchająco-wyrównującym Z góry dzięki powyższych fachmanów cały czas poszukuję, a dodatkowo rozglądam się za szklarzem, który elegancko wklei duże lustro w łazience. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 21.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cholera jasna, wodę mam przy działce, a przyłączać ją będę pewnie do jesieni. nie czekaj na przyłącze tylko wierć dziure w ziemi-budowa chłonie olbrzymie ilości wody. A już po... trawkę też trzeba jakoś utrzymać Problem polega na tym, że wywierciliśmy i... było sucho. Potem wynajęliśmy geofizyka, który stwierdził, że jest szansa na wodę w jednym krańcu działku, na głębokości 13 m, pod warunkiem wiercenia szerszą średnicą. Pan Paluchowski wpadnie do nas pod koniec tygodnia, ale nadal nie mamy gwarancji, że się dowierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 22.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, szykam sprawdzonych ekp do: - ocieplenie poddasza - welna + plyty GK + ew inne zabudowy w GK- elewacja - ocieplenie styro 15cm + tynk silikatowy Jakie wogole sa srednie ceny za powyzsze uslugi? czyli ocieplenia welna i GK oraz elewacje Czy np. 100zl/m2 za styropian 15cm + tynk kabe + robota to przyzwoita cena, zwazywszy, ze wykonawca robi naprawde dobrze, w ololicy do obejrzenia kilkanascie jego elewacji - piekne ponoc. Pozdrstrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 szykam sprawdzonych ekp do: - ocieplenie poddasza - welna + plyty GK + ew inne zabudowy w GK - elewacja - ocieplenie styro 15cm + tynk silikatowy Jakie wogole sa srednie ceny za powyzsze uslugi? czyli ocieplenia welna i GK oraz elewacje Nam robił K-G gościu polecany przez Nefer - Robert z braćmi (Selki). Jego cena za robociznę to: 50 zł za ocieplenie poddasza + płyty + gruntowanie. dodatkowo liczy sobie za każde okno połaciowe - 150 zł oraz obróbki np. komina liczą z mb chyba 45 zł, ale tej kwoty nie jestem pewna. Robią jeszcze podobno różne udziwnienia z K-G - wg nich wszystko da się z niego zrobić Ekipa sprawna, szybka, sympatyczna, śpią na miejscu. tel. 502 469 645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 22.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 podpisuję się pod powyższym postem, Robert i S-ka są godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 23.05.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To ja też w temacie poszukiwań fachowców !! Czy możecie się podzielić namiarami na ekipy od tynków wewnętrznych /skłaniamy się do gipsowych / ?? I napisać jakie teraz są stawki /praca + materiał / ?? JADAR Darjusz J. 602 396 992 - tynki gipsowez agregatu firmy KNAUF polecam -szybkoi solidnie. pozdrawiam Browar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozum nie piwo, trudno go wlać w kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 23.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam, szykam sprawdzonych ekp do: - ocieplenie poddasza - welna + plyty GK + ew inne zabudowy w GK - elewacja - ocieplenie styro 15cm + tynk silikatowy Jakie wogole sa srednie ceny za powyzsze uslugi? czyli ocieplenia welna i GK oraz elewacje Czy np. 100zl/m2 za styropian 15cm + tynk kabe + robota to przyzwoita cena, zwazywszy, ze wykonawca robi naprawde dobrze, w ololicy do obejrzenia kilkanascie jego elewacji - piekne ponoc. Pozdr strix Witam. Zapraszam do obejrzenia zrobionego przez nas poddasza w Tarczynie ( bedziemy tam jeszcze do srody) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaRuslan 24.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam, czy ktoś wie gdzie w okolicach Nadarzyna można kupić tanio Thuje Szmaragdowe. Potrzebujemy większą ilość, ok. 100-120. Polecam http://chojnow.warszawa.lasy.gov.pl/web/chojnow/26361 5 zł za donicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMR 24.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Każde z nas coś buduje. Jedni od niedawna, inni od dłuższego czasu.A zainteresowanych ogólnie gminą Żabia Wola, choć nie tylko tą tematyką , zapraszam na nowo powstały, niezależny portal Żabiej Woli.Do wyboru - czat, forum, informacje, tablica ogłoszeń, niedługo też portal reklamowy oraz informacje o wszelkich przedsiębiorstwach/hurtowniach/sklepach etc.Ewentualni współtwórcy strony mile widziani, istnieje możliwość wydzielenia działu dla budowniczych.Pozdrawiam. http://www.zabiowolscy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mogę polecić mojego hydraulika Robi też rekuperację , solary i odkurzacze centralne p. Mirek 504 186 567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 25.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam, musze się pochwalić - w sobotę było wiechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam, musze się pochwalić - w sobotę było wiechowe no to Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 25.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam, musze się pochwalić - w sobotę było wiechowe No to i ja się dołączam do gratulacji i też się chcę pochwalić Gratuluję Tomanio A pochwalić się chcę, że u mnie też już wiecha zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jaw_ 26.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witamy Wszystkich po dłuższej przerwie Budujemy domek w Książenicach (ale nie na "Agrirolu"), obecnie jesteśmy na etapie instalacji a w czwartek wchodzą tynkarze. No i w związku z tynkarzami zmuszeni jesteśmy zrobić trochę porządku w garażu a w szczególności pozbyć się stempli tam zalegających. Sprzedamy (niedrogo) - w sumie nieco ponad 200szt. A poniżej zdjęcie naszego domku i najbliższej okolicy . http://lh6.ggpht.com/_I05CevwSP3Q/Shue8ettBBI/AAAAAAAACDs/c0J7EHWLMFs/s400/DSC_0156.jpg http://lh6.ggpht.com/_I05CevwSP3Q/ShufYRSZ0vI/AAAAAAAACDw/jVcAItLpDUI/s400/DSC_0163.jpg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 26.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szukam: - stolarza, który zrobi kilka drobiazgów z drewna (parapety, stelaż pod umywalki, etc.) - fachowca od naklejania płytek kamiennych na elewację - gościa, który elegancko wyrówna teren wokół domu, czyli dysponującego spycharką oraz broną tudzież innym sprzętem kopiąco-pchająco-wyrównującym Z góry dzięki powyższych fachmanów cały czas poszukuję, a dodatkowo rozglądam się za szklarzem, który elegancko wklei duże lustro w łazience. Z góry dzięki za namiary. pliiisss... Zwykle namiary pojawiały się niemal natychmiast, a tym razem cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 26.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czy ktoś sie orientuje w instalacjach alarmowych? lepiej to robic "samemu" czy zlecić firmie swiadczącej usługi ? jeśli będziesz szukać dobrego fachowca od instalacji alarmowych, polecam p. Roberta, na forum znajdziesz go pod nickiem Arm.pl Ramotki, wrzuć na pw jak to u Ciebie wyszło cenowo i co robiłes w ramach instalacji. Też poproszę o taką informację na PW przepraszam, przeoczyłem Wasze posty. Wieczorkiem odszukam ofertę i podeślę garść szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 26.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szukam: - stolarza, który zrobi kilka drobiazgów z drewna (parapety, stelaż pod umywalki, etc.) - fachowca od naklejania płytek kamiennych na elewację - gościa, który elegancko wyrówna teren wokół domu, czyli dysponującego spycharką oraz broną tudzież innym sprzętem kopiąco-pchająco-wyrównującym Parapety z drewna sosnowego klejonego kiedyś robił mi stolarz z Grodziska Mazowieckiego, nie pamiętam nazwy ulicy, ale jest to mała uliczka kawałek za Shellem jadąc w kierunku W-wy, po lewej mijasz Carrefoura a kawałek dalej po prawej masz uliczkę gdzie jest stacja LPG, za nią skład drewna, a jeszcze dalej po lewej zakład stolarski. Robił kilka rzeczy do domu też moim rodzicom i jakościowo i cenowo był ok. Ale to było parę lat temu. Jeśli chodzi o doprowadzenie do porządku działki to ja bym poszukał jakiegoś sąsiada rolnika Sam mam wstępnie przegadane takie coś z sąsiadem, który uprawia swoją ziemię, więc ma sporo sprzętu a od czasu do czasu w zamian za siano kosi moją łąkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 26.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Szukam: - stolarza, który zrobi kilka drobiazgów z drewna (parapety, stelaż pod umywalki, etc.) - fachowca od naklejania płytek kamiennych na elewację - gościa, który elegancko wyrówna teren wokół domu, czyli dysponującego spycharką oraz broną tudzież innym sprzętem kopiąco-pchająco-wyrównującym Z góry dzięki powyższych fachmanów cały czas poszukuję, a dodatkowo rozglądam się za szklarzem, który elegancko wklei duże lustro w łazience. Z góry dzięki za namiary. pliiisss... Zwykle namiary pojawiały się niemal natychmiast, a tym razem cisza... Witaj, Ze "stolarzem" i "fachowcem" jeszcze nie miałem do czynienia więc i nie mam kogo polecać. Co innego z "gościem": - gość I tel. 608 143 984 wywóz gruzu, złomu, niwelacja terenu, zakładanie trawników, układanie kostki brukowej, żwir, piach, ziemia - gość II tel. 506 825 837 wywóz gruzu, żwir, piach, tłuczeń, ziemia, zakładanie ogrodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts