psed 12.06.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a co znaczy + 3 (ma trzech ludzi?) Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam, polecicie mi dobrego i miłego instalatora Junkers i ewentualnie DeDietrich z okolic Raszyna? Mam do zmontowania kotłownię, piec kondensat, rura w komin do wpuszczenia, podpięcie zasobnika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 14.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Udało mi się kilka fotek z realizacji wrzucić Tomanio a my w Boże Ciało na procesji w Żelechowie bylismy i tak wlasnie maz mi pokazywal twoj domek na zywo czy on jest przy skrzyzowaniu z ulica koscielna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 14.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, musze się pochwalić - w sobotę było wiechowe Gratulacje! A nas już dawno nie było w Żelechowie. Już mi się tęskni. Może w tą sobotę podjedziemy na jakiegoś grilla. A my mamy za soba pierwsza impreze na 50 osob, lalo w ten weekend okropnie ale impreza sie udala. hehehe okna ofoliowane ale firanki juz wisza. Jak znajde jutro troszke czasu to fotki jakies wrzuce fajnie miec taki duzy salon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 14.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Właśnie zakończyłem robienie zbrojenia i zostało mi ok. 100 szt. strzemion fi 6mm. Wymiary 35 x 25 (+ wąsy ok. 5cm).Jeżeli komuś by się przydały - oddam za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 15.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Gdyby ktoś poszukiwał solidnej ekipy do SSO+więźba to z czystym sumieniem mogę polecić. Chłopaki dwa lata temu robili mój i sąsiada domek. Szybko sprawnie i dokładnie. Wczoraj miałem od szefa tel. że wypadł im termin (inwestor nie dostał pozwolenia na budowę w terminie) i mogą zacząć od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 15.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy, mamy pytanie. Czy na każde tynki trzeba nakładać gładź? (u nas mają być tynki tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym). I jeszcze prośba, poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 15.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. Przy wjeździe na tarniny wisi wielgachny baner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 15.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. Przy wjeździe na tarniny wisi wielgachny baner Rozumiem że sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi 15.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Właśnie zakończyłem robienie zbrojenia i zostało mi ok. 100 szt. strzemion fi 6mm. Wymiary 35 x 25 (+ wąsy ok. 5cm). Jeżeli komuś by się przydały - oddam za dobre słowo. SKRIP zachowaj narazie dla siebie - to taka dobra rada - gwarantuje że napewno ci się jeszcze przydadzą. Ja też myslałem że za duzo kupiłem a okazało się że musiałem jeszcze dokupowac. skończ budowe i wtedy zobaczysz ile faktycznie ci zostanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 15.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy, mamy pytanie. Czy na każde tynki trzeba nakładać gładź? (u nas mają być tynki tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym). I jeszcze prośba, poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. 1. Na tradycyjnym (cem-wap) albo gładź albo piasek kwarcowy. 2. Wylewki miksokretem Andrzej Polański 503 016 582 lub 503 065 286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy, mamy pytanie. Czy na każde tynki trzeba nakładać gładź? (u nas mają być tynki tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym). I jeszcze prośba, poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. My też mamy tynki zacierane kwarcem i na nie nie trzeba kłaść gładzi. Wystarczy je tylko przytrzeć papierem ściernym i można malować. Jeśli chcecie zobaczyć, jak wyglądają, to możecie do nas wpaść i obejrzeć - w każdy weekend jesteśmy. Jeśli chodzi o posadzki u nas robił Eimund: 503 016 582 - szybko, sprawnie, bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 15.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy, mamy pytanie. Czy na każde tynki trzeba nakładać gładź? (u nas mają być tynki tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym). I jeszcze prośba, poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. My też mamy tynki zacierane kwarcem i na nie nie trzeba kłaść gładzi. Wystarczy je tylko przytrzeć papierem ściernym i można malować. Jeśli chcecie zobaczyć, jak wyglądają, to możecie do nas wpaść i obejrzeć - w każdy weekend jesteśmy. Jeśli chodzi o posadzki u nas robił Eimund: 503 016 582 - szybko, sprawnie, bezproblemowo. Dzięki wielkie, chętnie zobaczymy tynki. Poprosimy tylko o instrukcję dojazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi 15.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy, mamy pytanie. Czy na każde tynki trzeba nakładać gładź? (u nas mają być tynki tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym). I jeszcze prośba, poszukujemy kogoś od posadzek, oczywiście sprawdzonego Prosimy o namiary.. My też mamy tynki zacierane kwarcem i na nie nie trzeba kłaść gładzi. Wystarczy je tylko przytrzeć papierem ściernym i można malować. Jeśli chcecie zobaczyć, jak wyglądają, to możecie do nas wpaść i obejrzeć - w każdy weekend jesteśmy. Jeśli chodzi o posadzki u nas robił Eimund: 503 016 582 - szybko, sprawnie, bezproblemowo. Dzięki wielkie, chętnie zobaczymy tynki. Poprosimy tylko o instrukcję dojazu a możecie na PW podrzucić koszty tynków? bo my jesteśmy na etapie poszukiwań. z góry dzięki!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 15.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a możecie na PW podrzucić koszty tynków? bo my jesteśmy na etapie poszukiwań. z góry dzięki!!! pzdr poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi 15.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a możecie na PW podrzucić koszty tynków? bo my jesteśmy na etapie poszukiwań. z góry dzięki!!! pzdr poszło... Być może ale gdzie bo nic nie dotarło jakby co to poproszę na mail dzieki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzięki wielkie, chętnie zobaczymy tynki. Poprosimy tylko o instrukcję dojazu Podeślij mi na priva swojego maila, a prześlę mapkę dojazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ciągłe poszukujemy namiarów na ekipy od ocieplenia (styropian + tynk)Ma ktoś jakieś sprawdzone, godne polecenia osoby ?? Nikt nie robił ?? czy nikt nie może swoich polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 15.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a możecie na PW podrzucić koszty tynków? bo my jesteśmy na etapie poszukiwań. z góry dzięki!!! pzdr poszło... dołączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 15.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a możecie na PW podrzucić koszty tynków? bo my jesteśmy na etapie poszukiwań. z góry dzięki!!! pzdr poszło... dołączam się do prośby rówież poproszę info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts