Olcia L. 25.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 sprzedam stemple ok 250 szt długość ok 2,90m, obiór osobisty (Urzut) cena 3 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olcia L. 25.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 sprzedam pustak ceramiczny porotherm 38 240 szt (4 pełne palety po 60 szt) + 10 dodatkowych gratis cena 4,5 zł (do negocjacji) + palety gratis. odbiór osobisty (Urzut). polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jak się kształtują obecnie ceny piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 25.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A my mamy za soba pierwsza impreze na 50 osob, lalo w ten weekend okropnie ale impreza sie udala. hehehe okna ofoliowane ale firanki juz wisza. Jak znajde jutro troszke czasu to fotki jakies wrzuce fajnie miec taki duzy salon... Czy to znaczy, że jak impreza zaliczona to wpadniesz na zlot, tzn. wpadniecie z mężem? A może chociaż na afterparty? A kto z naszej grupy oprócz gawla będzie na zlocie i afterparty? Jutro będziemy u siebie (jak nie będzie padać). Może będziesz w okolicy? Muszę też do gminy podskoczyć z papierami. czesc Beatko, a kiedyi gdzie ten zlot? uwierz ja naprawde nie w temacie wrzucam fotke (bylo tak kameralnie, sami najblizsi - 40 osob bylo ) http://images39.fotosik.pl/147/dd743d1791f72727med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czesc Beatko, a kiedyi gdzie ten zlot? uwierz ja naprawde nie w temacie wrzucam fotke (bylo tak kameralnie, sami najblizsi - 40 osob bylo ) http://images39.fotosik.pl/147/dd743d1791f72727med.jpg Wow, jestem pod wrażeniem. To prawie wesele Dobrze, że mieli goście gzie zaparkować. U mnie byłby problem. Zlot jest w Urzucie w Wiosce Budowlanej od 12tej do 20tej a afterparty w Ruścu. Wpadnijcie koniecznie. Więcej informacji tutaj: http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum-urzut-pod-warszawa-27-czerwca-w-sobote-12-00-20-00,f145.htm A, dzisiaj jednak nie będzie nas na działce Wygląda na to, że została nam niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 26.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 oj Beatko nie wiem czy uda nam sie wpasc szczerze powiedziawszy to pewnie nie. Spotkam sie innym razem na wsi a co do wesela, hehehe wiesz nasze wesele bylo na 200 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 26.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dobrego stolarza cały czas szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dobrego stolarza cały czas szukam ja mam takiego dziadka ze Szczytna - robi wszystko za pół ceny warszawskiej: 668 048 268. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 oj Beatko nie wiem czy uda nam sie wpasc szczerze powiedziawszy to pewnie nie. Spotkam sie innym razem na wsi Nawet na godzinkę, na jedno małe piwko? bobudi a co Ty na zlot? Jakby co to dzwońcie A co do wsi to mamy zamiar być w niedzielę więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 26.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 oj Beatko nie wiem czy uda nam sie wpasc szczerze powiedziawszy to pewnie nie. Spotkam sie innym razem na wsi Nawet na godzinkę, na jedno małe piwko? bobudi a co Ty na zlot? Jakby co to dzwońcie A co do wsi to mamy zamiar być w niedzielę więc zapraszam. Witaj, myslę że jak znajdziemy chwilke to podlecimy... daleko nie ma... ej nie wiem co się stało ale mam nieaktywne konto i musiałem zalogowac sie na inne... coś nie hallo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich z grupy, którzy byli na zlocie!Miło było Was poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 29.06.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piorun - temat ku przestrodze:http://forum.muratordom.pl/czy-robicie-instalacje-odgromowa,t110252.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 29.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich z grupy, którzy byli na zlocie! Miło było Was poznać. Jak się udał zlocik? Nam nie udało się dotrzeć ponieważ nagłe problemy z kręgosłupem uziemiły mnie na najblizszy czas.... tragedia a jeszcze tyle roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 29.06.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Rozpoczynam poszukiwania kogoś kto zrobi nam projekt i przyłącze gazu - czy możecie kogos polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 29.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Było o tym kilka stron wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich z grupy, którzy byli na zlocie! Miło było Was poznać. co niektórzy wyjechali z meblami, inni z pudełkami na kapelusze Ale za duzo to nas nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bobudi było przesympatycznie. I zlot i afterparty super zorganizowane. Szkoda, że nie udało się Wam dotrzeć. Ogromnie współczuję problemów z kręgosłupem. Mam nadzieję, że szybko ustąpią. Afterparty trzeba koniecznie jeszcze powtórzyć w tym roku. Agroturystyka w Ruścu przetestowana i godna polecenia.Szkoda właśnie, że tak mało osób z naszej grupy mimo, że to na naszym terenie były imprezy, stawiło się na zlot i afterparty.Cieszę się, że udało się Magdzie i Michałowi dotrzeć na afterparty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 30.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Szkoda właśnie, że tak mało osób z naszej grupy mimo, że to na naszym terenie były imprezy, stawiło się na zlot i afterparty. Cieszę się, że udało się Magdzie i Michałowi dotrzeć na afterparty. Ja też się cieszę, że byliśmy - pierwsze lody przełamane i naprawdę było przesympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 30.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bobudi było przesympatycznie. I zlot i afterparty super zorganizowane. Szkoda, że nie udało się Wam dotrzeć. Ogromnie współczuję problemów z kręgosłupem. Mam nadzieję, że szybko ustąpią. Afterparty trzeba koniecznie jeszcze powtórzyć w tym roku. Agroturystyka w Ruścu przetestowana i godna polecenia. Szkoda właśnie, że tak mało osób z naszej grupy mimo, że to na naszym terenie były imprezy, stawiło się na zlot i afterparty. Cieszę się, że udało się Magdzie i Michałowi dotrzeć na afterparty. dzieki za słowa współczucia jak tylko się poprawi to na kolejnym myślę że pojawimy się napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts