aniutaJ 21.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dolaczam sie do pytania gospodarza o sprawdzony sklad z pokryciami dachowymi. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 22.07.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i cisza. Wszyscy na wakacjach, czy nie ma dobrych składów w okolicy? To zostanie tylko Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 My wiekszosc materiałów bierzemy z firmy Mrozek na pograniczu Pruszkowa i Piastowa. Ale jesli chodzi o dach to zupełnie nie wiem ponieważ jestesmy jeszcze na etapie piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 22.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i cisza. Wszyscy na wakacjach, czy nie ma dobrych składów w okolicy? To zostanie tylko Allegro Bo chyba większość kupuje dach razem z usługą, i wtedy dekarz załatwia materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Może firmy lub składy, gdzie można by zaopatrzyć się kompleksowo we wszystko co potrzebne do dachu? Chodzi mi o płytę OSB, gont bitumiczny, rynny, papę, może też okna dachowe. Z góry dzięki. Płyty OSB - Wodan Piaseczno lub hipermarkety. Ceny w Grodzisku mogą zabić. Wszelkie rzeczy na dach łącznie z Dekarzem Dach - Lux Warszawa. Poszukajcie w ogłoszeniach drobnych Pana który nazywa się Michał Dąbrowicz. Pociśnijcie o rabat. Sciagnijcie inna ofertę i go postraszcie. Chłopak wszystko wytrzyma i da naprawdę dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 22.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Może firmy lub składy, gdzie można by zaopatrzyć się kompleksowo we wszystko co potrzebne do dachu? Chodzi mi o płytę OSB, gont bitumiczny, rynny, papę, może też okna dachowe. Z góry dzięki. Płyty OSB - Wodan Piaseczno lub hipermarkety. Ceny w Grodzisku mogą zabić. Wszelkie rzeczy na dach łącznie z Dekarzem Dach - Lux Warszawa. Poszukajcie w ogłoszeniach drobnych Pana który nazywa się Michał Dąbrowicz. Pociśnijcie o rabat. Sciagnijcie inna ofertę i go postraszcie. Chłopak wszystko wytrzyma i da naprawdę dobre ceny. Coulignon - ma racje - pokrycia - to dach lux - ja brałem z minoxu ale dlatego że kompleksowo mnie obsługiwali i naliczaja mi vat 7% - jak ktoś jest zainteresowany to podeślę namiarki na handlowca z minoxu - i będzie można sie powołać na mnie. Ekipe dekarzy też moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 22.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja dach bralem z Dachluxu w Wolicy. Inne sklady nie byly w stanie dac takich cen. Biorac wyceny trzeba uwazac na ilosci blachy na obrobki, folii, koszy, gasiorow etc. a nie tylko samej dachowki. 50 % kosztow to dodatki TZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 22.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 tomanio Jesli mozesz to podaj namiary na handlowca z minoxu. Niestety pan Michal z Dachluxu nie bardzo moze mi pomoc bo juz wczesniej robilam wycene w innym Dachluxie Podobno poszczegolne oddzialy nie moga miedzy soba konkurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 aniutaJ - sprubuj jeszcze tu http://www.dachmax.pl/ Robili nam pokrycie dachu i jesteśmy zadowoleni z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 22.07.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 aniutaJ - sprubuj jeszcze tu http://www.dachmax.pl/ Robili nam pokrycie dachu i jesteśmy zadowoleni z ich usług. Zdecydowanie NIE POLECAMY!!! Nam też robili dach chyba 2 miesiące, poza tym przy podpisaniu umowy mówią że mają 8 ekip wieć opóźnienie ze względu np. na pogodę nie będzie większe niż 2 tyg potem jak przychodzi co do czego okzauje się że, tak mają 8 ekip ale tylko 3 od dachówki i można sobie na nich poczekać. Pierwszy dzień jak przyjechali kłaść łaty i folię zapytałam jednego z baaardzo młodych pracowników ile to może potrwać i usłyszałam " nie wiem nigdy tego nie robiłem" . Poza tym jedną stronę dachu rozbierali chyba 3 czy 5 razy....szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Z tego co nam mówili właściciele to trafiliśmy na ich najlepszą ekipę. Zrobiili nam dach w tydzień (poniedizałek - piątek), i to w listopadzie kiedy dni nie są już długie. Efekty widać na zdjęciach w galerii - link w stopce. Ogólnie żadnych problemów. Wiec moge poolecic tylko ekipe która robiła u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 22.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 tomanio Jesli mozesz to podaj namiary na handlowca z minoxu. Niestety pan Michal z Dachluxu nie bardzo moze mi pomoc bo juz wczesniej robilam wycene w innym Dachluxie Podobno poszczegolne oddzialy nie moga miedzy soba konkurowac Namiarki na Artura z minoxu - 509 300 357 - zaletą jest to że naliczaja Ci z 7%vatem - , polecam też ekipe dekarzy - naprawdę solidna ekipa _ efekty mozesz zobaczyć na moich zdjęciach - dodatkowo wykazali się własną incjatywą - wezwali przedstawiciela DORKENA - bo im sie moja folia "średnio" podobała - okazało sie ze jest ok - naprawde polecam - p.Wiktor 607 257 996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 22.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To ja troszkę odejdę od tematu dachów Poszukuję ekipy, która wykona schody betonowe zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 22.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witajcie ja z prośbą o namiary na dobre okna drewniane lub aluminiowe. Mam wycenę z firmy ADPOL ale jak zobaczyłam kwotę to mi szczena do kolan opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 23.07.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A my poszukujemy kogoś kto TANIO obłoży nam schody drewnem. Dostałam wstępną wycenę z jednej firmy za 18 schodków życzą sobie 14-17 tys. zł to jak dla nas wielka przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 23.07.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam koleżanki i kolegów budujących!!! Ja po prośbie w sprawie koleżanki mieszkającej w okolicy Grodziska, która od jesieni chce ocieplić swój dom. Jesienią własnie ktos jej zaczął pracę, wziął zaliczkę (wiem, wiem i ona niby też wie, że nie wolno dawać zaliczek), pracy nie dość że nie skończył, to jeszcze spartaczył to, co zaczął...Umówiła się z poleconą przez kogoś ekipą, która to ekipa zwodziła ją 2 miesiące, teraz przyszła i po 2 dniach pracy też chce zaliczkę (mimo wcześniejszej umowy, że nie ma zaliczek)...No i prawdopodobnie będzie się musiała rozstać również z tą ekipą. Czy ktos mógłby polecić - chyba lepiej powiem "dać namiary", bo polecanie jest raczej ryzykowne - na jakieś ekipy ocieplające i tynkujące? pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemB 23.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witajcie! macie może jakieś namiary na szamba z laminatu i ekipy je instalujące? Jakoś książka adresowa grupy jest biedna w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 23.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziekuje za wszystkie namiary na sprzedawcow dachow, bede probowac. naciaOdnosnie okien drewnianych, polecam zrobic wycene w Urzedowskim. Maja teraz naprawde dobre ceny na szeroki profil (88mm grubosci) i na okna debowe w kolorze D9 (laczenia na mikrowczepy). Ja wlasnie decyduje sie na Urzedowskiego. Robilam tez wyceny w Sokolce i Adpolu, Adpol wyszedl najdrozej. Natomiast jesli nie szukasz grubszego profilu, a wystarczy ci standardowy (68mm) to moge polecic ci producenta lokalnego z Milanowka. Firma Tomstol, ceny troch nizsze niz Urzedowski, okna porzadne. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 23.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Sprzedam 8 palet Porothermu 25 w dobrej cenie, nie mam jednak transportu, do odbioru we własnym zakresie. Żelechów. info na priv Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemB 23.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mamy do sprzedania ok 100 szt pustaków stropowych Porotherm 23/62.5. Cena na pewno będzie atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts