wg 07.10.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Wg a na co ty masz ten piec?? A te twoje szabo to betonowe?? Daj namiar...ile dałeś za swoje i jakiej pojemności?? Pytam, bo chcę wiedzieć czy da się radę w nim wykompać czy umyć samochód... A co do glazurnika....to my już wiemy...ty masz różne sposoby żeby kogoś uśmiercić jeszcze przed wykonaniem roboty Mr. Hide Piec na olej, DeDietrich. Szambo betonowe 10m3. Chciałem większe ale się doczytałem, że powyżej 10 m3 to już dużo większe odległości od domu i sąsiadów i jakiś tam nadzór czy cóś. Namiary już pisałem wyżej, firma Sałexpol. A tak wogóle to zapraszam na oględziny. W ten weekend nas nie ma, za to w następny malujemy. W tygodniu też można się umówić popołudniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.10.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Hahahahaha Ja do siebie też zapraszam...w ten Weekend nie mogę, w następny też...w tygodniu jestem na delegacji, później mam remont...a i już można chociasz nie...wtedy już będą święta, ale to wyjeżdzam w góry, później odpoczywam po wyjeździe...no może wtedy chociaż też nie to będzie już wielkanoc...wiadomo święta na ale wtedy to już na bank !! Nie no ale jaja...fajnie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Włodek a ile dałeś za to szambo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 07.10.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 2400 z przywozem i montażem. Troszkę źle odczytałeś mój post Malujemy tzn. można nas odwiedzić bo jesteśmy na budowie cały dzień. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 08.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Bobo30-z ok. Radomia. Namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Dawno był ten ostatni post wysłany !!!Czyżby przywaliły Was obowiązki ? Ja pobudowałem się w Musułach i jestem sąsiadem Joli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 11.10.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Cześć Hans, jak Wam się mieszka po przeprowdzce?Pozdrawiam, Jolka. P.S. A tego wieczora, co szukałeś swojego pieska, to on dotarł do nas, kilka minut po Tobie, ale wcale nie chciał mnie słuchać. Myślę, że dotarł do domu cało i zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Tak, tak Jolu dotarł nicpoń.Sporo jeszcze do zrobienia, ale swoje to swoje. Czekam na podłączenie gazu. Ma być w tym tygodniu, a potem porządki, porządki i jeszcze raz porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.10.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 No proszę...jaki sielski spokój Wszystko zajęte.... ahhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 12.10.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 spokoj, spokoj - bo sezon sie konczy i trzeba zdazyc przed zima a nie siedziec przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 12.10.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 czesc, mam pilna prosbe do was. Wlasnie skonczylem rozmowe telefoniczna ze skladem dachowym ("Dachlux" na Pulawskiej) z ktorym mialem robic dach za miesiac - no i z lekka wyprowadzili mnie z rownowagi. Lada dzien mielismy podpisac umowe. Jak sie pewnie domyslacie, ich schemat umowy na wykonawstwo i materialy jest beznadziejny i nie zabezpiecza ZADNYCH interesow klienta . Wiec ja, niewiele sie zastanawiajac, napisalem swoja umowe (zreszta korzystajac ze schematu Muratora) - i zgadnijcie co oni na to! "Ze nie moga podpisywac innych umow niz ich schemat poniewaz ich ksiegowosc innych umow nie przyjmuje" !!! Niech zyje podejscie pro-klient! No wiec juz nie bede ich klientem. Dlatego pytanie: czy macie jakas sprawdzona ekipe dekarska (do dachowki cementowej BRAAS) , potrzebuje pilnie poniewaz dach zaczynam od poczatku listopada! Z gory dziekuje za pomoc. Guliwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Guliwer...co prawda u mnie kładli blachę...ale ekipa do niej została polecona mi przez Serwis Dach z Podkowy Leśnej (są przy trasie, po prawej stronie jadąc do W-WY), oni chandlują z reguły wszystkim znanym dobrym towarem, czy to blacha czy dachówka....polecają również swoje ekipy, stosowną do tego co się u nich kupi. Muszę ci powiedzieć, że się ciutek obawiałem ekipy polceonej przez sklep, a finał był taki, że to była najlepsza ekipa z jaką jak na razie przyszło mi współpracować...podczas ich pracy wyjechałem na wakacje Ten Serwis Dach polecam również, bo są elastyczni cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 12.10.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Guliwer, Polecam DachPolska ze Starej Wsi. Nastepna posesja za Scania. U mnie robili co prawda blache, ale byli konkurencyjni w stosunku do Dach Serwis i innych okolicznych firm. Najlepiej, zeby robili wszystko kompleksowo wraz z dostarczeniem towaru... Jakbys chcial to chetnie pomoge w kontaktach, pracuje niedaleko i mam z nimi dobry kontakt . Robili tez dach u moich rodzicow w Podkowie. Mozna sie niezle targowac. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Jayer...za blachę dałem w sumie ok. 16 000 zł...wiesz ile przycieli na mnie na tej blasze?? 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 12.10.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Senser i Jayer - dzieki za szybka odpowiedz. Jesli macie pod reka telefony do nich to prosze przeslijcie na priva. Jayer, dzieki za pomoc przy kontaktach z Dach Polska, ale na szczescie przejezdzam tamtedy za kazdym razem jak jade na budowe wiec bede sie mogl zatrzymac - takze nie bede cie fatygowal. Dam wam znac jak juz cos ustale. PozdrawiamGuliwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 13.10.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Spróbuj może w Dachluxie w Wolicy, nie na Puławskiej. Ja zrobiłem aneks do ich umowy i nie robili z tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 13.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 dzieki wg, jutro rano tam podjade, choc szczerze watpie czy beda mieli inne podejscie niz Dachlux na Pulawskiej. Ale sprobowac trzeba. Senser, dzis rano widzialem sie z dekarzem, ktorego mi polecila moja Pani Kierownik - i okazalo sie ze on jest z Podkowy i chyba nawet z tego skladu. Nazywa sie Bończyk - czy takie samo nazwisko mial gosciu z Twojej ekipy? A tak poza tym to wiezba juz w polowie zrobiona i dzialamy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 13.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witaj GuliwerMy korzystaliśmy z niezależnego dekarza. Ekipe polecam. Kontakt mozna znaleźć na stronie http://www.ad-dach.plNa stronie startowej jest zdjęcie naszego dachu. Mielismy dachówke ceramiczną, ale oni robia ze wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 13.10.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dzieki Marzek - juz sie z nimi skontaktowalem i w poniedzialek bede mial wycene. Dzieki wam wszystkim - w sumie zrobi sie z tego niezly konkurs ofert. Pozdrawiam Guliwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts