Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Wg a na co ty masz ten piec??

A te twoje szabo to betonowe?? Daj namiar...ile dałeś za swoje i jakiej pojemności?? Pytam, bo chcę wiedzieć czy da się radę w nim wykompać czy umyć samochód... :lol:

A co do glazurnika....to my już wiemy...ty masz różne sposoby żeby kogoś uśmiercić jeszcze przed wykonaniem roboty Mr. Hide :-)

Piec na olej, DeDietrich. Szambo betonowe 10m3. Chciałem większe ale się doczytałem, że powyżej 10 m3 to już dużo większe odległości od domu i sąsiadów i jakiś tam nadzór czy cóś. Namiary już pisałem wyżej, firma Sałexpol.

A tak wogóle to zapraszam na oględziny. W ten weekend nas nie ma, za to w następny malujemy. W tygodniu też można się umówić popołudniami.

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hahahahaha :-)

Ja do siebie też zapraszam...w ten Weekend nie mogę, w następny też...w tygodniu jestem na delegacji, później mam remont...a i już można chociasz nie...wtedy już będą święta, ale to wyjeżdzam w góry, później odpoczywam po wyjeździe...no może wtedy chociaż też nie to będzie już wielkanoc...wiadomo święta na ale wtedy to już na bank !!

Nie no ale jaja...fajnie to brzmi :-)

Specjalna licytacja

Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy.

licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl

czesc,

mam pilna prosbe do was. Wlasnie skonczylem rozmowe telefoniczna ze skladem dachowym ("Dachlux" na Pulawskiej) z ktorym mialem robic dach za miesiac - no i z lekka wyprowadzili mnie z rownowagi. Lada dzien mielismy podpisac umowe. Jak sie pewnie domyslacie, ich schemat umowy na wykonawstwo i materialy jest beznadziejny i nie zabezpiecza ZADNYCH interesow klienta :evil: :evil: . Wiec ja, niewiele sie zastanawiajac, napisalem swoja umowe (zreszta korzystajac ze schematu Muratora) - i zgadnijcie co oni na to! "Ze nie moga podpisywac innych umow niz ich schemat poniewaz ich ksiegowosc innych umow nie przyjmuje" !!! Niech zyje podejscie pro-klient!

No wiec juz nie bede ich klientem.

Dlatego pytanie: czy macie jakas sprawdzona ekipe dekarska (do dachowki cementowej BRAAS) , potrzebuje pilnie poniewaz dach zaczynam od poczatku listopada! Z gory dziekuje za pomoc.

Guliwer.

Guliwer...co prawda u mnie kładli blachę...ale ekipa do niej została polecona mi przez Serwis Dach z Podkowy Leśnej (są przy trasie, po prawej stronie jadąc do W-WY), oni chandlują z reguły wszystkim znanym dobrym towarem, czy to blacha czy dachówka....polecają również swoje ekipy, stosowną do tego co się u nich kupi. Muszę ci powiedzieć, że się ciutek obawiałem ekipy polceonej przez sklep, a finał był taki, że to była najlepsza ekipa z jaką jak na razie przyszło mi współpracować...podczas ich pracy wyjechałem na wakacje :-)

Ten Serwis Dach polecam również, bo są elastyczni cenowo...

Guliwer,

Polecam DachPolska ze Starej Wsi. Nastepna posesja za Scania.

U mnie robili co prawda blache, ale byli konkurencyjni w stosunku do Dach Serwis i innych okolicznych firm. Najlepiej, zeby robili wszystko kompleksowo wraz z dostarczeniem towaru...

Jakbys chcial to chetnie pomoge w kontaktach, pracuje niedaleko i mam z nimi dobry kontakt :-).

Robili tez dach u moich rodzicow w Podkowie. Mozna sie niezle targowac.

Pozdro

Jay

Senser i Jayer - dzieki za szybka odpowiedz. Jesli macie pod reka telefony do nich to prosze przeslijcie na priva.

Jayer, dzieki za pomoc przy kontaktach z Dach Polska, ale na szczescie przejezdzam tamtedy za kazdym razem jak jade na budowe wiec bede sie mogl zatrzymac - takze nie bede cie fatygowal.

Dam wam znac jak juz cos ustale.

Pozdrawiam

Guliwer

dzieki wg, jutro rano tam podjade, choc szczerze watpie czy beda mieli inne podejscie niz Dachlux na Pulawskiej. Ale sprobowac trzeba.

Senser, dzis rano widzialem sie z dekarzem, ktorego mi polecila moja Pani Kierownik - i okazalo sie ze on jest z Podkowy i chyba nawet z tego skladu. Nazywa sie Bończyk - czy takie samo nazwisko mial gosciu z Twojej ekipy?

A tak poza tym to wiezba juz w polowie zrobiona i dzialamy!

Pozdrawiam