bobudi1 23.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam koleżanki i kolegów budujących!!! Ja po prośbie w sprawie koleżanki mieszkającej w okolicy Grodziska, która od jesieni chce ocieplić swój dom. Jesienią własnie ktos jej zaczął pracę, wziął zaliczkę (wiem, wiem i ona niby też wie, że nie wolno dawać zaliczek), pracy nie dość że nie skończył, to jeszcze spartaczył to, co zaczął... Umówiła się z poleconą przez kogoś ekipą, która to ekipa zwodziła ją 2 miesiące, teraz przyszła i po 2 dniach pracy też chce zaliczkę (mimo wcześniejszej umowy, że nie ma zaliczek)... No i prawdopodobnie będzie się musiała rozstać również z tą ekipą. Czy ktos mógłby polecić - chyba lepiej powiem "dać namiary", bo polecanie jest raczej ryzykowne - na jakieś ekipy ocieplające i tynkujące? pozdrawiam, Maria Jeśli chodzi o firmy od ociepleń to NIE POLECAM A WŁAŚCIWIE TOTALNIE ODRADZAM CZŁOWIEKA O NAZWISKU ŁODZIAK - NIEKOMPETENTNY, ZWODNICZY PYSKATY PROSTAK KTÓRY NIE MA POJECIA O TYM CO ROBI - SZWAGROWI ROBIŁ OCIEPLENIE- ( UMOWA NA 3 TYG. - BAWILI SIE PONAD 2 MIESIĄCE I WRAZ WSZYSTKO SPARTACZONE!!!!) NIE MA POJĘCIA O WYPROWADZANIU WINKLI A O OBRÓBCE TO JUŻ NAPRAWDĘ SZKODA GADAĆ!!!! Zachowuje się jak niedorozwój gdy się z nim rozmawia to odnosi sie wrażenie że kura ma więcej zwojów mózgowych niż ON!!!! totalna porażka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 23.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziekuje za wszystkie namiary na sprzedawcow dachow, bede probowac. Ania Polecam firmę Master z Lesznowoli, solidna i uczciwa, mają oferty różnych producentów i zaprzyjaźnione ekipy od pokryć, Skożystałem, przyjechali w 7 chłopa o 7.15 (kryłem dach w listopadzie) już rusztowania rozstawione ...miło było patrzeć, powierzchnia krycia 370 mkw + taras który wykonali łącznie z pokrciem (powierzchnia tarasu 25mkw) całość prac zajęła im 6dni - koszt 10tys mogę podesłać kontakt do sprzedawcy oraz do ekipy od pokryć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 23.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziekuje za wszystkie namiary na sprzedawcow dachow, bede probowac. Ania Polecam firmę Master z Lesznowoli, solidna i uczciwa, mają oferty różnych producentów i zaprzyjaźnione ekipy od pokryć, Skożystałem, przyjechali w 7 chłopa o 7.15 (kryłem dach w listopadzie) już rusztowania rozstawione ...miło było patrzeć, powierzchnia krycia 370 mkw + taras który wykonali łącznie z pokrciem (powierzchnia tarasu 25mkw) całość prac zajęła im 6dni - koszt 10tys mogę podesłać kontakt do sprzedawcy oraz do ekipy od pokryć, POSZUKUJĘ PILNIE GLAZURNIKA, CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 23.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 aniutaJ bardzo dziękuję, zwrócę sie do nich o wycenę. A czy ktoś może mi zdradzic lokalizację tajemniczej "książki teleadresowej grupy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 23.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 http://grodzisk.info.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 26.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 27.07.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 POSZUKUJĘ PILNIE GLAZURNIKA, CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ???[list=] Pan Sędzelewski z Milanówka tel. 606 241 166. Pracuje z synem. Spokojny i dokładny. Robią karton-gips pod Geberity oraz biały montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 27.07.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A może ktoś poleci dobrego i taniego elektryka i hydraulika? Napiszcie ile orientacyjnie płaciliście za speców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 27.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A może ktoś poleci dobrego i taniego elektryka i hydraulika? Napiszcie ile orientacyjnie płaciliście za speców. Za mkw podłogówki płaciliśmy 50zł(robota+materiał). Za punkt czyli od umywalki wc itp 120zł. Jesteśmy zadowoleni z ich roboty ale nie możemy polecic gdyż są przyjezdni i w drodze wyjątku (właściciel firmy robił hydr. synowi pod Warszawą) zrobili i u nas. Ceny są z woj. lubelskiego. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 27.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 WitamMogę polecić usługi: Hydraulika:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=698507001 Glazura , terakota :http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=698817681PozdrawiamOgniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdb 27.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Mam do sprzedania 5 palet (560szt.) pustaka U-220. Mogę zorganizować transport w okolicy. Cena do uzgodnienia ale na pewno atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, Potrzebuję pilnie ekipę do wykonania chudziaka (w stojącym już domu). Lokalizacja - Błonie. Jeżeli ktoś ma kogoś do polecenia będę wdzięczna za każdy namiar. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 29.07.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Waldemar Radzanowski z Grodziska Maz. tel. 660 186 003 ma kilkuosobową ekipę niezbędną w tym przedsięwzięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 29.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Mam do sprzedania nowe ladne białe drzwi Gerdy, skrzydło 90x210 prawe/ źle zamówiliśmy - powinny u nas być lewe sprzedam TANIO (z montażem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 30.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A my mamy pytanie z innej beczki. Czy znacie kogoś od klimatyzacji samochodowej najlepiej w okolicy Al. Krakowskiej, Raszyna czy Nadarzyna? Będziemy wdzięczni za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 30.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i jeszcze jedno, czy 2400zł za szczelne szambo 2-komorowe o poj. 9,5m3 z osadzeniem za pomocą HDS'u to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i jeszcze jedno, czy 2400zł za szczelne szambo 2-komorowe o poj. 9,5m3 z osadzeniem za pomocą HDS'u to dużo? NIe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 30.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja serwisowalem klime ostatnio w ARS w Nadarzynie http://www.ars.net.pl Za dobicie plus diagnoze uszkodzenia zaplacilem 150. Nie mialem zastrzezen. Przetestowałem tez dojazd MZA na wies z petli okecie 30 minut takze calkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 30.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i jeszcze jedno, czy 2400zł za szczelne szambo 2-komorowe o poj. 9,5m3 z osadzeniem za pomocą HDS'u to dużo?Raczej nie. A może podzielisz się namiarem na dostawcę. Niedługo chcemy zamówić 2 takie szamba z sąsiadem. Tak coby może było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 30.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A my mamy pytanie z innej beczki. Czy znacie kogoś od klimatyzacji samochodowej najlepiej w okolicy Al. Krakowskiej, Raszyna czy Nadarzyna? Będziemy wdzięczni za namiar Znamy MK-AUTO Michal Kuna ul. Dolna 16 05-090 Raszyn TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts