paqlka 17.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Sprzedam pozostałosci z budowy: - ytong 36,5 - 8 palet - o wymiarach 365x249x499 [mm] okolice Grodziska Maz. Zużycie 6 szt/m2 wystraczy na wymórowanie przykładowo: - ścianki kolankowej niedużego domu; - przy murowaniu "bokiem" tzn wysokością 36,5 np: ściany szczyty powyżej ocieplenia poddasza lub strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 17.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witajcie,Pilnie poszukuje fachowca ktory zrobilby mi projekt ogrzewania podlogowego. Podlogowka bedzie w calym domu i zalezy mi zeby wszystko bylo dobrze policzone i dobrane. Mozecie kogos polecic?Z gory dziekuje Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gdzie kupowaliscie tablice informacyjna na budowe ? (o ile sami to organizowaliscie). Bylem dzisiaj w kilku marketach budowalnych i tylko w Leroy byla (aktulanie czekaja na dostawe). W Castoramie na Popularnej widziałam i w Platformie na al. Jerozolimskich. Są też w Papierniczych sklepach.. W Grodzisku np.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 17.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To będzie mój pierwszy sezon z kominkiem, w związku z tym wypadało by się zaopatrzyć w odpowiednie paliwo. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Podpowiedzcie gdzie można kupić dobre i niedrogie drewno kominkowe? Jaka jest 'normalna' cena w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 17.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To będzie mój pierwszy sezon z kominkiem, w związku z tym wypadało by się zaopatrzyć w odpowiednie paliwo. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Podpowiedzcie gdzie można kupić dobre i niedrogie drewno kominkowe? Jaka jest 'normalna' cena w okolicy? a patrzyłeś na allegro czy nie ma kogoś z okolicy? Kolega w minionym tygodniu za dąb płacił 170pln - taniej będzie brzoza i olszyna(metr przestrzenny) - z okolic Sulejówka dostarczali ale kolega mieszka koło Wiązownej PS Generalnie to idealnie jest drewno przesezonować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 17.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To będzie mój pierwszy sezon z kominkiem, w związku z tym wypadało by się zaopatrzyć w odpowiednie paliwo. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Podpowiedzcie gdzie można kupić dobre i niedrogie drewno kominkowe? Jaka jest 'normalna' cena w okolicy? a patrzyłeś na allegro czy nie ma kogoś z okolicy? Kolega w minionym tygodniu za dąb płacił 170pln - taniej będzie brzoza i olszyna(metr przestrzenny) - z okolic Sulejówka dostarczali ale kolega mieszka koło Wiązownej No faktycznie, o allegro nie pomyślałem No i jest po 170,- z samego Grodziska. A może ma ktoś taniej u jakiegoś sprawdzonego dostawcy? PS Generalnie to idealnie jest drewno przesezonować... No wiem, kupię większą ilość na wiosnę i niech leży, teraz to aby na tą zimę starczyło bo nie mam jeszcze gdzie trzymać za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Potrzebuje projektanta do projektu wodnego - lokalizacja inwestycji Błonie. Ma ktoś może dobre doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Potrzebuje projektanta do projektu wodnego - lokalizacja inwestycji Błonie. Ma ktoś może dobre doświadczenia? Korzystasz z gotowca?? Jeśli tak, to wg. mnie ci to kompletnie do niczego nie potrzebne (jeśli chodzi o ew. urzędy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ?? Jak to gotowca? Potrzebuję wykonać projekt i zrobić przyłącze ... stąd moja prośba o projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ?? Jak to gotowca? Potrzebuję wykonać projekt i zrobić przyłącze ... stąd moja prośba o projektanta. A to już zupełnie inna kwestia. Myślałem, że chodzi ci o instalację wew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 18.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ?? Jak to gotowca? Potrzebuję wykonać projekt i zrobić przyłącze ... stąd moja prośba o projektanta. Ja podjechałam do wodociągów i tam podano mi kilka namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To też miałem właśnie zasugerować. Taki ruch jest polecany najbardziej wtedy jak są problemy z przyłączem... Jakąś tak wtedy dziwnie takowe znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoll1 18.08.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Odnośnie projektu wody: Róża Bąbik 606 888 523. Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy (dobry kontakt - sama dzwoni z informacjami itd.), wszystko sprawnie i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 19.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Odnośnie projektu wody: Róża Bąbik 606 888 523. Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy (dobry kontakt - sama dzwoni z informacjami itd.), wszystko sprawnie i bez problemu. Potwierdzam pani Róża załatwia sprawy profesjonalnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 19.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ostrzegam przed ekipą dekarską pana Przemka Radeckiego. Wczoraj u mnie zaczęli, spartaczyli robotę na samym wstępie, a dziś otrzymałem smsa, że nie mogą kontynuować pracy. Kompletna amatorszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Odnośnie projektu wody: Róża Bąbik 606 888 523. Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy (dobry kontakt - sama dzwoni z informacjami itd.), wszystko sprawnie i bez problemu. Potwierdzam pani Róża załatwia sprawy profesjonalnie!!!! A możecie przybliżyć koszt projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 19.08.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 U mnie (co prawda nie pani Róża ) 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 19.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Odnośnie projektu wody: Róża Bąbik 606 888 523. Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy (dobry kontakt - sama dzwoni z informacjami itd.), wszystko sprawnie i bez problemu. Potwierdzam pani Róża załatwia sprawy profesjonalnie!!!! A możecie przybliżyć koszt projektu? sam projekt to 400 pln (koszty Pani Róży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Odnośnie projektu wody: Róża Bąbik 606 888 523. Ja osobiście jestem zadowolony ze współpracy (dobry kontakt - sama dzwoni z informacjami itd.), wszystko sprawnie i bez problemu. Potwierdzam pani Róża załatwia sprawy profesjonalnie!!!! Ja też polecam. U nas 600 zł jeśli pamięć mnie nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts