gospodarz 20.08.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu i obiecałem sobie, że wszystkie następne będą tylko z polecenia. Więc może polecilibyście od tynków gipsowych i od wylewek maszynowych? Kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie! Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 20.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu i obiecałem sobie, że wszystkie następne będą tylko z polecenia. Więc może polecilibyście od tynków gipsowych i od wylewek maszynowych? Kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie! Z góry wielkie dzięki. przyłączam się do prośby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu i obiecałem sobie, że wszystkie następne będą tylko z polecenia. Więc może polecilibyście od tynków gipsowych i od wylewek maszynowych? Kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie! Z góry wielkie dzięki. wylewki maszynowe - znany już dużej ilości osób na forum: Eimund: 503 016 582 cena za robociznę: 12 zł/m2 + 2 zł/m2 za układanie styropianu.. Tynków gipsowych nie robiłam wiec nie znam ekip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu i obiecałem sobie, że wszystkie następne będą tylko z polecenia. Więc może polecilibyście od tynków gipsowych i od wylewek maszynowych? Kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie! Z góry wielkie dzięki. wylewki maszynowe - znany już dużej ilości osób na forum: Eimund: 503 016 582 cena za robociznę: 12 zł/m2 + 2 zł/m2 za układanie styropianu.. Tynków gipsowych nie robiłam wiec nie znam ekip... Eimund - też polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu i obiecałem sobie, że wszystkie następne będą tylko z polecenia. Więc może polecilibyście od tynków gipsowych i od wylewek maszynowych? Kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie! Z góry wielkie dzięki. Z tym polecaniem to jest różnie. My wzięliśmy dachowców polecanych na forum, ale okazało się że firma ma kilka ekip a my trafiliśmy chyba na najgorszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wylewki maszynowe - znany już dużej ilości osób na forum: Eimund: 503 016 582 cena za robociznę: 12 zł/m2 + 2 zł/m2 za układanie styropianu.. Tynków gipsowych nie robiłam wiec nie znam ekip... Witam sąsiadkę i dziękuję za namiar. Już sprawdziłem Eimunda i zorientowałem się, że chyba całe forum korzysta z jego usług Więc raczej i ja pójdę tym śladem. To jeszcze tylko ktoś od gipsów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy ktoś może zdradzić gdzie w Warszawie lub okolicach można obejrzeć i ew. kupić lodówki firmy Liebherr? Szukałam po marketach ale tam takowych brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy ktoś może zdradzić gdzie w Warszawie lub okolicach można obejrzeć i ew. kupić lodówki firmy Liebherr? Szukałam po marketach ale tam takowych brak... A w EURO? Przynajmniej na stronie internetowej mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy ktoś może zdradzić gdzie w Warszawie lub okolicach można obejrzeć i ew. kupić lodówki firmy Liebherr? Szukałam po marketach ale tam takowych brak... A w Saturnie w Jankach? Tam jest całkiem sporo różnych wystawek lodówek. Ja np. tylko tam znalazłam swoją lodówkę Boscha do zabudowy... do wglądu, bo cena była o 400 zł większa niż w necie. Ale popatrzeć można było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Poszukuje namiary na solidne ekipy od ogrodzenia - interesuje mnie siatka + podmurówka. Jakie ceny obecnie chodzą za robociznę? Czy ktoś ma u siebie siatkę Betafence, tak aby można było rzucić okiem, jak wygląda na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wylewki maszynowe - znany już dużej ilości osób na forum: Eimund: 503 016 582 cena za robociznę: 12 zł/m2 + 2 zł/m2 za układanie styropianu.. Tynków gipsowych nie robiłam wiec nie znam ekip... Witam sąsiadkę i dziękuję za namiar. Już sprawdziłem Eimunda i zorientowałem się, że chyba całe forum korzysta z jego usług Więc raczej i ja pójdę tym śladem. To jeszcze tylko ktoś od gipsów... tynki gipsowe z agregatu 604 124 149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu a dzwoniłeś do moich górali od dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... A na jakimś składzie nie mają? Np. Wolica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... A na jakimś składzie nie mają? Np. Wolica? w dachluxie przytną Ci ile potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... Pozdrawiam.Polecałbym wizytę na składzie w Wolicy na ul. Długiej. Ewentualnie służę telefonem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... A na jakimś składzie nie mają? Np. Wolica? Zapewne mają... W rolkach po 75 mkw, a ja potrzebuję 4-5 mkw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Naciąłem się na ekipę od dachu a dzwoniłeś do moich górali od dachu?Tak. Terminu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 w dachluxie przytną Ci ile potrzeba O, to by było ok! A może wiecie, gdzie sprzedają na metry na linii Pruszków - Grodzisk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! Czy komuś nie został przypadkiem kawałek "folii" (membrany) dachowej? Potrzebuję dosłownie 3mb... A na jakimś składzie nie mają? Np. Wolica? Zapewne mają... W rolkach po 75 mkw, a ja potrzebuję 4-5 mkw...Polecałbym jednak telefon na Wolicę! Mają kawałki! Nie tylko całe rolki! Ostatnio dostałem "kawałek" wentylacji kalenicowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts