MonQ 20.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 w dachluxie przytną Ci ile potrzeba O, to by było ok! A może wiecie, gdzie sprzedają na metry na linii Pruszków - Grodzisk ? to niestety nie moje rejony zakupowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ? ostatnio przywieźli mi z Radomia ale ich nikomu nie polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ?Ja osobiście nie kupowałem, ale sąsiad znalazł gdzieś producenta w Ruścu przy ul. Osiedlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 20.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ? Kupowalam kregi i pokrywe betonowa w Grodzisku u pani Lili Stawickiej, ul Chrzanowska (tam gdzie Raben, Danfoss). Jest szyld przy samej ulicy. Cena przystepna, dostawa od reki. Niestety nie mam nr telefonu. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 20.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy ktoś może zdradzić gdzie w Warszawie lub okolicach można obejrzeć i ew. kupić lodówki firmy Liebherr? Szukałam po marketach ale tam takowych brak... Polecam zadzwonic do dystrybutora w Pruszkowie, firma Aged. http://www.aged.com.pl/liebherr/index.php Liebherr ma teraz promocje na 5-cio letnia gwarancje na lodowki. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 20.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanie, czy ktoś może zdradzić gdzie w Warszawie lub okolicach można obejrzeć i ew. kupić lodówki firmy Liebherr? Szukałam po marketach ale tam takowych brak... Polecam zadzwonic do dystrybutora w Pruszkowie, firma Aged. http://www.aged.com.pl/liebherr/index.php Liebherr ma teraz promocje na 5-cio letnia gwarancje na lodowki. Ania Sprawdź w Avansie mają spory salon w miejscowości BANIOCHA na trasie Piaseczno Góra Kalwaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 20.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ?Ja osobiście nie kupowałem, ale sąsiad znalazł gdzieś producenta w Ruścu przy ul. Osiedlowej. Dziękuję wszystkim za namiary. Nie zauważyłem żebyśmy mieli w Ruścu taką produkcję, a buduję się w okolicy Osiedlowej. Zwrócę uwagę dzisiaj jak będę przejeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ?Ja osobiście nie kupowałem, ale sąsiad znalazł gdzieś producenta w Ruścu przy ul. Osiedlowej. Na skrzyżowaniu ul. Górnej i Osiedlowej - niestety nie znam ani osoby, ani tel., ale kręgi widziałam, że mają i to w różnych rozmiarach (skoro są, to pewnie i dostępność od ręki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ?Ja osobiście nie kupowałem, ale sąsiad znalazł gdzieś producenta w Ruścu przy ul. Osiedlowej. Dziękuję wszystkim za namiary. Nie zauważyłem żebyśmy mieli w Ruścu taką produkcję, a buduję się w okolicy Osiedlowej. Zwrócę uwagę dzisiaj jak będę przejeżdżał. a gdzie dokładnie na Osiedlowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 20.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ? ostatnio przywieźli mi z Radomia ale ich nikomu nie polecę a szambo ok ? możesz napisać opinię o firmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Na skrzyżowaniu ul. Górnej i Osiedlowej - niestety nie znam ani osoby, ani tel., ale kręgi widziałam, że mają i to w różnych rozmiarach (skoro są, to pewnie i dostępność od ręki) No dokładnie, gdzieś w okolicy osiedla Belina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Polecałbym jednak telefon na Wolicę! Mają kawałki! Nie tylko całe rolki! Ostatnio dostałem "kawałek" wentylacji kalenicowej! A jakiś bliższy namiar? Masz na myśli ten sam skład o którym pisała Ania - Dachlux ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 20.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A jakiś bliższy namiar? Masz na myśli ten sam skład o którym pisała Ania - Dachlux ? Raczej nie. Wyślę ci zaraz na priv informację o składzie w Wolicy, to popytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A jakiś bliższy namiar? Masz na myśli ten sam skład o którym pisała Ania - Dachlux ? Raczej nie. Wyślę ci zaraz na priv informację o składzie w Wolicy, to popytasz. A to nie chodzi o Dachlux Wolica? Bo ja o tym myślałam, pisząc Wolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 20.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, a może ktoś poleci ekipę od dachow?? Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szukam gdzie można kupić kręgi betonowe i pokrywy żeliwne w naszej okolicy. Może ktoś z Was zamawiał taki asortyment ostatnio ? ostatnio przywieźli mi z Radomia ale ich nikomu nie polecę a szambo ok ? możesz napisać opinię o firmie ? szambo mam z firmy Mag-Bet http://www.allegro.pl/item713041543_szambo_szamba_betonowe_wzmacniane_10m3_komplet.html - szambo jak szambo jest ok - niestety płyta nie jest wymalowana na czarno dysperbitem - montaż jest na piankę montażową co nie jest zgodne ze sztuką - przywiozłam zaprawę wodoszczelną ale zanim panowie się za nią zabrali zastygła na kamień w taczce - umówiona byłam na "montaż" polega on jedynie na wrzuceniu zbiornika HDS-em do zrobionego przeze mnie wykopy i wyżej opisanego pianowania musialam się upominać o wycięcie dziury w zbiorniku na rurę przyłączeniową - nie montują rur kanalizacyjnych od domu do szamba - kręgi rewizyjne krzywe jak 150 Żeby mieć gwarancję nie można zasypać szamba przez 2 dni i trzeba je sobie wszczelnić w miejscach łączeń i wymalować pokrywę więc co to za gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam, a może ktoś poleci ekipę od dachow?? Please. ja swoich polecałam dzwonil do nich gospodarz ale zajęci są nie wiem do kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A jakiś bliższy namiar? Masz na myśli ten sam skład o którym pisała Ania - Dachlux ? Raczej nie. Wyślę ci zaraz na priv informację o składzie w Wolicy, to popytasz. A to nie chodzi o Dachlux Wolica? Bo ja o tym myślałam, pisząc Wolica. ale do Dachluxu chyba najprościej podjechać bo są przy trasie przynajmiej ja mam ich zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ale do Dachluxu chyba najprościej podjechać bo są przy trasie przynajmiej ja mam ich zawsze po drodze A w którym właściwie miejscu jest ten Dachlux? Bo "interaktywna mapka dojazdu" na ich stronie pokazuje mniej więcej miejsce dawnego Zajazdu Nadarzyńskiego, a o ile się nie mylę, to Wolica jest parę kilometrów dalej, w stronę Janek... I tam faktycznie są przy trasie jakieś składy dachowe, bo ostatnio nawet zwróciłem uwagę na banner z reklamą promocji Rukki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts