Ramot 23.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no nie zdzierżę, muszę się pochwalić - po niespełna 11 miesiącach od pierwszego wbicia łopaty, MIESZKAMY!!! Co prawda jeszcze żarówki pod sufitem, nieuporządkowane otoczenie budynku, brak ogrodzenia, ale nic to - mamy DOM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 23.08.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no nie zdzierżę, muszę się pochwalić - po niespełna 11 miesiącach od pierwszego wbicia łopaty, mieszkamy!!! Co prawda jeszcze żarówki pod sufitem, nieuporządkowane otoczenie budynku, brak ogrodzenia, ale nic to - mamy dom! gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Normalnie idylla Ramotki Gratuluję a porządek przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Normalnie idylla Ramotki Gratuluję a porządek przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no nie zdzierżę, muszę się pochwalić - po niespełna 11 miesiącach od pierwszego wbicia łopaty, MIESZKAMY!!! Co prawda jeszcze żarówki pod sufitem, nieuporządkowane otoczenie budynku, brak ogrodzenia, ale nic to - mamy DOM! Wow, super! To wszystkiego co najlepsze na nowym miejscu Wam życzę. Niech się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 24.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Szukam dobrej ekipy do zrobienia ogrodzenia(podmurówka + siatka). Czy mozecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 24.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 1) Szukam kogos do balustad = balkonowej i na ganku przed wejsciem, marzy mi sie taka ladna z drewnianej kantowki ale byc moze bedzie z kutej stali nie wiem jeszcze. W kazdym razie kazdy kontakt mile widziany. 2) Szukam ciesli czy tez kogos z wyczuciem w reku i oku do przeszlifowania byc moze lekkiego postrugania krokwi i filarow tarasu przed lakierowaniem. Krokwie nie byly puszczane na grubosciowce bo miala byc podbitka ale ulozylem jednak szalowke i teraz chcialbym nieco wymuskac te krokwie. Ale to musi byc artysta a nie kowal, bo trzeba z tym delikatnie i ladnie Pozdrawiam strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 24.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 1) Szukam kogos do balustad = balkonowej i na ganku przed wejsciem, marzy mi sie taka ladna z drewnianej kantowki ale byc moze bedzie z kutej stali nie wiem jeszcze. W kazdym razie kazdy kontakt mile widziany. strix Jeżeli kute to tylko tu! http://www.kuplicki.pl/ Taniej niż gdziekolwiek w Warszawie i naprawdę piękne... Majawłasne wzory ale robią też wszystko co sie tylko zarzyczy... Działają w naszej okolicy. pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hejka poszukuje kogoś, kto zaprojektuje nam i wykona przyłącze gazowe, podlegamy pod Pruszków, dziś tam dzwoniłam ale podali mi tylko namiar na firmę z Błonia, może macie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy a i stemple sprzedam jak by się ktoś pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 25.08.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hejka poszukuje kogoś, kto zaprojektuje nam i wykona przyłącze gazowe, podlegamy pod Pruszków, dziś tam dzwoniłam ale podali mi tylko namiar na firmę z Błonia, może macie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy a i stemple sprzedam jak by się ktoś pytał Korzystałem z usług tej firmy z Błonia (GAZ Błonie) - byłem zaskoczony - wykonanie poszło gładko, niedrogo (wystawione faktury i niezbędne dokumenty do odbioru domu). Samo projektowanie zleciłem firmie Gazella z Milanówka, którą bardzo źle wspominam. Skontaktuj się z tą firmą z Błonia, niech Ci przedstawią kosztorys i zakres prac - decyzję podejmiesz i tak samodzielnie. pozdrawiam Na marginesie od wczoraj mieszkam legalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 25.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 pasie- nam projekt/tylko gaz/ oraz 'kopanie' gazu ale i także wody i kanalizacji robi dwóch panow. Zadzwoń do Pana Gontarczyka 605058596 i powiedz w czym rzecz, a on poda Ci namiar na swojego kolegę, który robi projekty i pracuje w gazowni w Pruszkowie. Pan Gontarczyk jest od czarnej roboty czyli kopania, a tamten drugi od projektowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syśka 25.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witajcie, Ponad dwa lata temu planowaliśmy rozpocząć budowę w Osowcu, co się niestety nie powiodło. Wtedy pamiętam, że mieliście miejsce, w którym polecani byli sprawdzeni wykonawcy. Czy ktoś będzie tak uprzejmy i przypomni mi gdzie tego szukać ? Z góry dziękuję, bo a nuż tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 25.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jest tutaj : http://grodzisk.info.pl/index.php?option=com_sobi2&Itemid=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jest tutaj : http://grodzisk.info.pl/index.php?option=com_sobi2&Itemid=7 Jednak, z tego co pamiętam, trzeba mieć kilka postów na forum, aby móc się logować do bazy... ale pamięć ludzka może być zawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syśka 25.08.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No cóż, faktycznie nie mam jeszcze uprawnień, ale bardzo Wam dziękuję, za szybką odpowiedź Musimy spieszyć się z pracami, a właściwie zamierzemy jedynie zrobić w tym roku fundamenty, bo kończy nam się pozwolenie ;/ Wobec powyższego chętnie posłucham, jesli zechcecie podzielić się namiarem na koparkę - najlepiej wraz z obsługującym Mysleliśmy o zamówieniu gruszki w BUDOKRUSZu bo mamy całkiem blisko, ale czy słyszeliście może lub macie doświadczenie ze współpracy z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mysleliśmy o zamówieniu gruszki w BUDOKRUSZu bo mamy całkiem blisko, ale czy słyszeliście może lub macie doświadczenie ze współpracy z nimi? Z Budokruszu (z Grodziska) braliśmy beton kilka razy - wszystko szybko, bezproblemowo, dobrej jakości beton i ekipy bardzo sprawne - operatorzy betoniarek i pomp. Zamawialiśmy przez przedstawiciela, bo ceny miał niższe niż proponował sam Budokrusz i dało się nawet z dnia na dzień załatwić beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selkamteam 25.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam jestem nowym użytkownikiem na forum. Jesienią planuję rozpocząć budowę (postawić fundament) we wsi Radonie pod Grodziskiem. Jeszcze nie mam żadnych doświadczeń, którymi mogę się podzielić a raczej jestem na etapie poszukiwania kontaktów do murarza, kierownika budowy i kogoś kto jesienią zrobi mi fundament. Witam wszystkich i dołączam do Grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syśka 25.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 spróbujemy najpierw uderzyć bezpośrednio i zobaczymy co nam zaproponują Ale jeśli M&M bylibyście uprzejmi podać namiary na przedstawiciela - będę wdzięczna Powiedzcie mi jeszcze, jesli chodzi o stal, czy w naszej okolicy można gdzieś kupić niedrogo z transportem i cięciem? I czy ewentualnie szukaliście stali przez allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 25.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 selkamteam - ja polecam moich murarzyhttp://www.domykujawa.pl Syśka - stal brałem tu.Brwinów-Mosznahttp://www.odmet.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 25.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hejka poszukuje kogoś, kto zaprojektuje nam i wykona przyłącze gazowe, podlegamy pod Pruszków, dziś tam dzwoniłam ale podali mi tylko namiar na firmę z Błonia, może macie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy a i stemple sprzedam jak by się ktoś pytał Z Pruszkowa mogę polecić panią od projektu przyłącza gazu, wykonawca chyba był z Grodziska, kilka razy się umawialiśmy na szafkę ale że nie spieszyłem się zbytnio więc przekładałem terminy - za szafkę i przyłącze do domu zapłaciłem coś przeszło 4000pln, za projekt przyłącza 700 bo mapy były akurat gotowe:) mogę namiary na priv podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts