hubertsain 01.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A ja mam pytanie z innej beczki... Powiedzcie mi jaka jest lokalna gazeta najbardziej "czytalna" w Grodzisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie wiem czy w Grodzisku i nie wiem czy najbardziej popularna, ale generalnie lokalna:http://www.gazetawpr.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klacia 02.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam Poszukuje ekipy z Pruszkowa lub okolic do dobnej roboty w mieszkaniu na nowo budowanym osiedlu. Chodzi o przesunięcie ścianki (zburzenie i wybudowanie dosłownie obok ) wraz z całą elektryką. Trochę szukałem na forum, ale nic konkretnegonie znalazłem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejka ja znowu po prośbie tym razem poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplania domu, miało być na wiosnę ale chcemy jednak teraz...... a dzwoniłaś po ludziach z książki adresowej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 02.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A ja z innej beczki, poszukuję pilnie - bo przespałem sprawnego fachowca do zabudowy kominka, dobrze byłoby gdyby także doradził co nieco...bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.09.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj,u mnie robili z tej firmy: http://www.kominkiikominy.plSą z Zielonej Góry ale mają kilka ekip z tego jedna rezyduje pod Grodziskiem.Na pomiary, konsultacje i pokaz kamieni przyjechał Pan Daniel Hrehorecki. Przyjeżdża tylko jeden raz, potem kontakt jest e-mail'owy (projekt, zmiany, projekt umowy i sama umowa). Ekipa przywozi gotowe "klocki" z których wykonuje obudowę kominka - trwa to dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joankie 03.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam wszystkich,Budujemy juz jakis czas, ale dopiero teraz się do was wpisuje. Budujemy sobie w Siestrzeni, niedaleko trasy katowickiej (kiedys to koniec świata, a teraz coraz gęściej).. Dom w stanie surowym zamknietym z instalacjami. Własnie walczymy z gazem. Chętnie pomogę jak coś bedę mogła i chętnie skorzystam z waszej pomocy, bo dla mnie poszukiwanie wynawców to najgorsza część tej generalnie miłej czynnosci jaką jest budowanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 03.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam wszystkich, Budujemy juz jakis czas, ale dopiero teraz się do was wpisuje. Budujemy sobie w Siestrzeni, niedaleko trasy katowickiej (kiedys to koniec świata, a teraz coraz gęściej).. Dom w stanie surowym zamknietym z instalacjami. Własnie walczymy z gazem. Chętnie pomogę jak coś bedę mogła i chętnie skorzystam z waszej pomocy, bo dla mnie poszukiwanie wynawców to najgorsza część tej generalnie miłej czynnosci jaką jest budowanie. pozdrawiam Jeśli szukacie wykonawcy do gazu to mogę polecić podwykonawcę spółki z Błonia - facet jest z Grodziska, a czy umowę na przyłącze już macie? Dysponuję także namiarem na projektanta przyłącza do domu parę miesięcy temu robiłem przyłącze do swojej chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 03.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam, moze znacie kogos kto podjalby sie wykonania izolacji poziomej na chudziaku z papy termozgrzewalnej. Chodzi mi jednak o kogos kto sie na tym zna i zrobi wszystko dokladnie. Wbrew pozorom na podmoklym terenie to cholernie wazna sprawa i wcale nie taka prosta... Czlowiek/ekipa taka potrzebna na gwalt niemal Pozdrawiam strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 03.09.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 uff, dwa tyg. urlopu i prawie trzy strony czytania.... Ramotkom gratuluje przeprowadzki coulignonowi - dzidziusia, pozdrowionka dla nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perca 04.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witajcie! Rozpoczynam wlasnie swoja przygodę z własnym domem w Milanówku i mam nadzieję, że wszystko zakończy się sukcesem. Takie marzenia od M2 w bloku do M5 z własnym ogrodem . Forum czytam juz od jakiegoś czasu i mam coraz więcej lęków - droga przez mękę (jeśli chce się jak najwięcej zrobić własnym sumptem - a ja ze wzgledów finansowych ...). Jestem na etapie zgód, uzgodnień, warunków itd... Od urzędu do urzędu, tu czegoś brakuje, tam jest nie to o co chodziło - uff kiedy wreszcie rozpocznie się ta budowa? Dzisiaj pierwszy powazny krok - zakup projektu - firma BAUHERR domek parterowy DM26, do lekkiej przeróbki. Gdyby ktoś z Was miał jakieś doswiadczenia z tym projektem byłbym wdzięczny za kontakt. Może kontakt na dobrego i taniego architekta ws przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 04.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witajcie! Rozpoczynam wlasnie swoja przygodę z własnym domem w Milanówku i mam nadzieję, że wszystko zakończy się sukcesem. Takie marzenia od M2 w bloku do M5 z własnym ogrodem . Forum czytam juz od jakiegoś czasu i mam coraz więcej lęków - droga przez mękę (jeśli chce się jak najwięcej zrobić własnym sumptem - a ja ze wzgledów finansowych ...). Jestem na etapie zgód, uzgodnień, warunków itd... Od urzędu do urzędu, tu czegoś brakuje, tam jest nie to o co chodziło - uff kiedy wreszcie rozpocznie się ta budowa? Dzisiaj pierwszy powazny krok - zakup projektu - firma BAUHERR domek parterowy DM26, do lekkiej przeróbki. Gdyby ktoś z Was miał jakieś doswiadczenia z tym projektem byłbym wdzięczny za kontakt. Może kontakt na dobrego i taniego architekta ws przeróbki? Jezeli zmiany nie są bradzo istotne, to zrób tak jak ja - złożyłęm papiery o pozwolenie z projektem oryginalnym, a potem rozpoczęłem budowę po swojemu, a w jej trakcie Pani kierownik zrobiła mi projekt zastępczy wraz z architektem a wymiary i rozkłady pomieszczeń praktycznie wymierzyłą z budynku. Ponieważ budowałem sam, to tak było najłatwiej, w trakcie budowy wychodzą rzeczy których nie zawsze na papierze uda ci się obmśleć, a to tu metr za mało a tu za dużo. Polecam takie rozwiązanie, jak masz swoją wizję - bo jakby nie było papierologia trwa , na takie zmiany projektu policz miesiąc i zapewne z 1500 dla architekta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 06.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ramotkom gratuluje przeprowadzki Dziękujemy! Jako, że familia zaczęła mi wiercić dziurę w brzuchu żeby "załatwić telewizję", potrzebny jest mi fachowiec, który primo po pierwsze - zamontuje talerz i dekoder, a primo po drugie - połączy kable tv oraz sieciowe w skrzynce switch. Z góry dzięki za namiary, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 uff, dwa tyg. urlopu i prawie trzy strony czytania.... Ramotkom gratuluje przeprowadzki coulignonowi - dzidziusia, pozdrowionka dla nowych forumowiczów Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selkamteam 06.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Kupie barakowóz lub coś w tym rodzaju na budowe - okolice Grodziska Mazowieckiego, pilne na już. Czy ktoś moze mi polecić taniego Kierownika budowy?519 802 140 albo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joankie 07.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kupie barakowóz lub coś w tym rodzaju na budowe - okolice Grodziska Mazowieckiego, pilne na już. Na drodze z Nadarzyna do Pruszkowa, w Strzeniówce jest facet który robi barakawozy, w okolicach takiego ostrego zakrętu w prawo w Strzeniówce. Jak będę tamtędy jechac mogę sprawdzić telefon. Nie wiem jak z ceną bo pewnie oplaca się kupić używany. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 07.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Taniego tzn tylko dla wpisów do Dziennika budowy i pieczatek? Najlepszym kierownikiem jest inwestor i znajomi. Jeśli tak zapytaj - betoniarnia Kasob w Kozerkach przy trasie Grodzisk - Jaktor ów. (jadąc od Grodziska po lewej stronie wjeżdźa się do składu drewna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 07.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Na drodze z Nadarzyna do Pruszkowa, w Strzeniówce jest facet który robi barakawozy, w okolicach takiego ostrego zakrętu w prawo w Strzeniówce. Jak będę tamtędy jechac mogę sprawdzić telefon. Nie wiem jak z ceną bo pewnie oplaca się kupić używany. Pzdr z tego co wiem to tam wynajmuje - 602294565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selkamteam 07.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Taniego tzn tylko dla wpisów do Dziennika budowy i pieczatek? Najlepszym kierownikiem jest inwestor i znajomi. Jeśli tak zapytaj - betoniarnia Kasob w Kozerkach przy trasie Grodzisk - Jaktor ów. (jadąc od Grodziska po lewej stronie wjeżdźa się do składu drewna). Właśnie chodzi mi o takiego tylko do wpisów i pieczątek. Tzn, że tam w tej betoniarni mam pytać o kierownika? Masz może telefon do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 07.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Właśnie chodzi mi o takiego tylko do wpisów i pieczątek. Tzn, że tam w tej betoniarni mam pytać o kierownika? Masz może telefon do niego? Pan Sobczak 602382301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts