selkamteam 07.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Właśnie chodzi mi o takiego tylko do wpisów i pieczątek. Tzn, że tam w tej betoniarni mam pytać o kierownika? Masz może telefon do niego? Pan Sobczak 602382301 dzięki, zadzwonie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selkamteam 07.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 czy ktoś ma namiar na tani transport HDS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hejka ja znowu po prośbie tym razem poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplania domu, miało być na wiosnę ale chcemy jednak teraz...... a dzwoniłaś po ludziach z książki adresowej grupy? ja nie wiedziałam, że coś takiego istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hejka ja znowu po prośbie tym razem poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplania domu, miało być na wiosnę ale chcemy jednak teraz...... a dzwoniłaś po ludziach z książki adresowej grupy? ja nie wiedziałam, że coś takiego istnieje ano istnieje droga Pasiu http://grodzisk.info.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=54&Itemid=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hejka ja znowu po prośbie tym razem poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplania domu, miało być na wiosnę ale chcemy jednak teraz...... a dzwoniłaś po ludziach z książki adresowej grupy? ja nie wiedziałam, że coś takiego istnieje ano istnieje droga Pasiu http://grodzisk.info.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=54&Itemid=7 dzięki buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no nie skorzystasz z książki dzisiaj ale warto się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no nie skorzystasz z książki dzisiaj ale warto się zarejestrować zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 08.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Właśnie chodzi mi o takiego tylko do wpisów i pieczątek. Tzn, że tam w tej betoniarni mam pytać o kierownika? Masz może telefon do niego? Pan Sobczak 602382301 dzięki, zadzwonie do niego Ja mam takiego - za pieczątki i odbiór budynku, 700pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 08.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no nie skorzystasz z książki dzisiaj ale warto się zarejestrować a ja mam pytanko jak można się zarejestrować.....byłem na stronie "do logowania" i wysłałem mailika do admin i nic... może "się nie nadaję."?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 08.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Na drodze z Nadarzyna do Pruszkowa, w Strzeniówce jest facet który robi barakawozy, w okolicach takiego ostrego zakrętu w prawo w Strzeniówce. Jak będę tamtędy jechac mogę sprawdzić telefon. Nie wiem jak z ceną bo pewnie oplaca się kupić używany. Pzdr z tego co wiem to tam wynajmuje - 602294565 potwierdzam wynajmowałem - 300pln /m-c + transport 400pln jak do mnie (Rozalin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 08.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam wszystkich Czytelników grupy, To mój pierwszy post na forum i na pewno nie ostatni. Zdecydowaliśmy się z mężem na projekt Tymek z pracowni Horyzont (http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=129&a=306). Będziemy budować w Jaktorowie. Co do papierków, to mamy już pozwolenie na budowę, ciągle walczymy z projektem wodociągu.Prawdopodobnie jeszcze w tym roku uda nam się wylać fundamenty. I tu do Was prośba. Z racji tego, że nie mamy żadnego pojęcia o okolicznych składach budowlanych, potrzebujemy namiary (na początek) na niedrogiego dostawcę stali zbrojeniowej i betonu z okolic Grodziska - Żyrardowa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 08.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam wszystkich Czytelników grupy, To mój pierwszy post na forum i na pewno nie ostatni. Zdecydowaliśmy się z mężem na projekt Tymek z pracowni Horyzont (http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=129&a=306). Będziemy budować w Jaktorowie. Co do papierków, to mamy już pozwolenie na budowę, ciągle walczymy z projektem wodociągu. Prawdopodobnie jeszcze w tym roku uda nam się wylać fundamenty. I tu do Was prośba. Z racji tego, że nie mamy żadnego pojęcia o okolicznych składach budowlanych, potrzebujemy namiary (na początek) na niedrogiego dostawcę stali zbrojeniowej i betonu z okolic Grodziska - Żyrardowa. Pozdr. stal możesz dowiedzieć się tu: tutaj jeżeli chodzi o beton to tylko Budokrusz - tel do przedstawiciela Piotrka - 602 536 430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 08.09.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Mam ogromną prośbę, czy ktoś z szanownych forumowiczów miał może doczynienia ze drzwiami szklanymi we wnęce prysznicowej?? Poszukuję szklarza który wytnie mi takowe drzwi na wymiar- chcę nieco niestandardowe, no aby było dobrze i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 09.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam wszystkich Czytelników grupy, To mój pierwszy post na forum i na pewno nie ostatni. Zdecydowaliśmy się z mężem na projekt Tymek z pracowni Horyzont (http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=129&a=306). Będziemy budować w Jaktorowie. Co do papierków, to mamy już pozwolenie na budowę, ciągle walczymy z projektem wodociągu. Prawdopodobnie jeszcze w tym roku uda nam się wylać fundamenty. I tu do Was prośba. Z racji tego, że nie mamy żadnego pojęcia o okolicznych składach budowlanych, potrzebujemy namiary (na początek) na niedrogiego dostawcę stali zbrojeniowej i betonu z okolic Grodziska - Żyrardowa. Pozdr. stal możesz dowiedzieć się tu: tutaj jeżeli chodzi o beton to tylko Budokrusz - tel do przedstawiciela Piotrka - 602 536 430 Betoniarnia z miejscowości Łazy ( na trasie krakowskiej ) u mnie wylewali fundamenty i strop i byli tańsi niz budokrusz ( i to sporo ) nr do właściciela - pan PRUS 01 310 584 - mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 09.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Sąsiadów po dłuższej przerwie Możecie mi polecić jakiś skład kruszywa lub firmę handlującą takimi materiałami w naszej okolicy? Poszukuję ok 1m3 np. żwiru granitowego o większej frakcji, albo innego podobnego materiału na wierzchnią warstwę opaski wokół domu. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam ogromną prośbę, czy ktoś z szanownych forumowiczów miał może doczynienia ze drzwiami szklanymi we wnęce prysznicowej?? Poszukuję szklarza który wytnie mi takowe drzwi na wymiar- chcę nieco niestandardowe, no aby było dobrze i niedrogo My zmawialiśmy drzwi Dolphi Torrenta na wymiar. Cena wymiaru standardowych to ok 1000, za wymiar niestandardowy placilismy cos około 1200. Zamawialismy od autora tej aukcji: http://www.allegro.pl/item735492644_drzwi_wnekowe_dolphi_torrenta_90_185_warszawa.html Nic tańszego i przywoitej jakości nie udało się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 09.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Sąsiadów po dłuższej przerwie Możecie mi polecić jakiś skład kruszywa lub firmę handlującą takimi materiałami w naszej okolicy? Poszukuję ok 1m3 np. żwiru granitowego o większej frakcji, albo innego podobnego materiału na wierzchnią warstwę opaski wokół domu. Z góry dzięki za namiary. zapytaj w Betronika- Zbiroża K Mszczonowa http://www.betronika.pl mają różne rodzaje kruszyw, handlują także betonem, ceny mieli niższe niż Budokrusz w 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 09.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Betoniarnia z miejscowości Łazy ( na trasie krakowskiej ) u mnie wylewali fundamenty i strop i byli tańsi niz budokrusz ( i to sporo ) nr do właściciela - pan PRUS 01 310 584 - mogę polecić z czystym sumieniem Doszły mnie słuchy, że ten grodziski Budokrusz jest najdroższy, a nie da się zamówić w innym punkcie (np. Mszczonów), bo się ponoć nie zgadzają na dowóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 09.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Betoniarnia z miejscowości Łazy ( na trasie krakowskiej ) u mnie wylewali fundamenty i strop i byli tańsi niz budokrusz ( i to sporo ) nr do właściciela - pan PRUS 01 310 584 - mogę polecić z czystym sumieniem Doszły mnie słuchy, że ten grodziski Budokrusz jest najdroższy, a nie da się zamówić w innym punkcie (np. Mszczonów), bo się ponoć nie zgadzają na dowóz. he he dobre Ja w tym roku zamawiałem beton w Budokruszu przez przedstawiciela handlowego, i co ciekawe z Mszczonowa mam około 7 km a beton przywieźli z Grodziska 25 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 09.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 he he dobre Ja w tym roku zamawiałem beton w Budokruszu przez przedstawiciela handlowego, i co ciekawe z Mszczonowa mam około 7 km a beton przywieźli z Grodziska 25 km Jaką cenę Ci zaoferowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts