BetaGreta 08.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Skorzystaliśmy z betonu z PRUSA i zalaliśmy chudziaka. Faktycznie ekipa godna polecenia. Przyjechali punktualnie a i cenowo chyba ok. Za B10 zapłaciliśmy 170 netto/m3 a za pompę 400 netto. I jestem dumna bo zrobiłam to razem z mężem Co prawda poszłam spać wczoraj po 21 (zaraz po moich dzieciach) a dzisiaj czuję to w mięśniach. Kierownik był na budowie i nie miał zastrzeżeń. Mam nadzieję, że później też wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 09.10.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Super Gratulacje !!!! Zyczymy powodzenia w dalszych etapach!!!!!!!!!!!!!!! Skorzystaliśmy z betonu z PRUSA i zalaliśmy chudziaka. Faktycznie ekipa godna polecenia. Przyjechali punktualnie a i cenowo chyba ok. Za B10 zapłaciliśmy 170 netto/m3 a za pompę 400 netto. I jestem dumna bo zrobiłam to razem z mężem Co prawda poszłam spać wczoraj po 21 (zaraz po moich dzieciach) a dzisiaj czuję to w mięśniach. Kierownik był na budowie i nie miał zastrzeżeń. Mam nadzieję, że później też wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nenya 09.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam serdecznie jestem tu nowa czy bylibyście tak dobrzy i polecili mi solidną ekipę do tynków cementowo - wapiennych - nie mam siły i co tu duzo mówić czasu na odszukiwanie takich inf. na forum dom buduję pod grodziskiem maz. ale ekipa może być dojeżdżająca - mam ich gdzie przenocować serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 09.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam serdecznie jestem tu nowa czy bylibyście tak dobrzy i polecili mi solidną ekipę do tynków cementowo - wapiennych - nie mam siły i co tu duzo mówić czasu na odszukiwanie takich inf. na forum dom buduję pod grodziskiem maz. ale ekipa może być dojeżdżająca - mam ich gdzie przenocować serdecznie pozdrawiam napisz na pv do hubertasain jest na tej stronie jako forumowicz on sie tym zajmuje i z tego co wiem nie jest drogi ale ja jeszcze osobiscie nie korzystałem z jego usług bo tynki bedę robił dopiero na wiosnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam serdecznie jestem tu nowa czy bylibyście tak dobrzy i polecili mi solidną ekipę do tynków cementowo - wapiennych - nie mam siły i co tu duzo mówić czasu na odszukiwanie takich inf. na forum dom buduję pod grodziskiem maz. ale ekipa może być dojeżdżająca - mam ich gdzie przenocować serdecznie pozdrawiam Swoich miałe tragicznych ale mój sąsiad miał niezłych (tynki cw z agregatu) Sylwester Banaszek 510 129 289. U mnie robili poprawki. Są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 09.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam serdecznie jestem tu nowa czy bylibyście tak dobrzy i polecili mi solidną ekipę do tynków cementowo - wapiennych - nie mam siły i co tu duzo mówić czasu na odszukiwanie takich inf. na forum dom buduję pod grodziskiem maz. ale ekipa może być dojeżdżająca - mam ich gdzie przenocować serdecznie pozdrawiam Na pewno nie polecę - więc na wszelki wypadek unikaj jak ognia - Tomasz Orzechowski , robili u mnie i totalnie sp... mieli przyjechać zrobić poprawki i odebrać 800pln do końcowego rozliczenia, ale prosiłem byśmy spotkali się razem z kier budowy....i rozmyślili się, ogłaszali się na allegro - Orzech albo Orzech1, jak pokazałem im że w kuchni nie ma kąta to jeden z tynkarzy: "a to co glazurnik se nie wyrówna klejem"...szok! o jeszcze się ogłaszają: torzech11 nie orzech:) http://www.allegro.pl/item771375340_tynki_cementowo_wapienne_maszynowe_mazowieckie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam! mam pytanie niebudowlane i w sumie na czasie ,chodzi mi sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny w którym można zmienić opony na zimówki i wyważyć oczywiście , chodzi mi o samą usługę opony mam. Zawsze robiłem to w feuwercie w jankach ale 140 zł ostatnio zapłaciłem i powiedziałem chwatit nie jest to warte takiej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 10.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam! mam pytanie niebudowlane i w sumie na czasie ,chodzi mi sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny w którym można zmienić opony na zimówki i wyważyć oczywiście , chodzi mi o samą usługę opony mam. Zawsze robiłem to w feuwercie w jankach ale 140 zł ostatnio zapłaciłem i powiedziałem chwatit nie jest to warte takiej kasy. My wymieniamy w Milanówku, na Kazimierzowskiej (nie pamiętam dokładnego adresu). Płacę chyba 50 albo 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam! mam pytanie niebudowlane i w sumie na czasie ,chodzi mi sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny w którym można zmienić opony na zimówki i wyważyć oczywiście , chodzi mi o samą usługę opony mam. Zawsze robiłem to w feuwercie w jankach ale 140 zł ostatnio zapłaciłem i powiedziałem chwatit nie jest to warte takiej kasy. My wymieniamy w Milanówku, na Kazimierzowskiej (nie pamiętam dokładnego adresu). Płacę chyba 50 albo 60 zł. To super jakiś telefon czy bliższy adres plis, do milanowka mam z 12 km ale rzadko tam bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 11.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pruszków na ul Andrzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 11.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło Łazienka na górze niestety rozgrzebana, pogoniliśmy glazurnika, a nowy wejdzie od środy zrywać całą mozaikę i kłaść na nowo. http://lh5.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss4zyEF6yVI/AAAAAAAAEJE/aoqtjcs6fcw/s128/PA081578.JPG http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss4z4fpSlAI/AAAAAAAAEJk/FiPc05nt9ek/s128/PA081580.JPG http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss5E-KtfbiI/AAAAAAAAEOo/wX_LJsxo5XI/s128/PA081587.JPG http://lh3.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss5E6-vVNLI/AAAAAAAAEPU/TT21W8Xo2XA/s128/PA081588.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 11.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam! mam pytanie niebudowlane i w sumie na czasie ,chodzi mi sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny w którym można zmienić opony na zimówki i wyważyć oczywiście , chodzi mi o samą usługę opony mam. Zawsze robiłem to w feuwercie w jankach ale 140 zł ostatnio zapłaciłem i powiedziałem chwatit nie jest to warte takiej kasy. w Nadarzynie jest zakład - wygooglować trza , na wiosnę płaciłem 50pln, prowadzi go ojciec z synem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 11.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło Łazienka na górze niestety rozgrzebana, pogoniliśmy glazurnika, a nowy wejdzie od środy zrywać całą mozaikę i kłaść na nowo. http://lh5.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss4zyEF6yVI/AAAAAAAAEJE/aoqtjcs6fcw/s128/PA081578.JPG http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss4z4fpSlAI/AAAAAAAAEJk/FiPc05nt9ek/s128/PA081580.JPG http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss5E-KtfbiI/AAAAAAAAEOo/wX_LJsxo5XI/s128/PA081587.JPG http://lh3.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Ss5E6-vVNLI/AAAAAAAAEPU/TT21W8Xo2XA/s128/PA081588.JPG no gartulacje ! przydał by się odnośnik do większych zdjęć, a czy ta kuchnia to ikea? czy sami projetkowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 11.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam! mam pytanie niebudowlane i w sumie na czasie ,chodzi mi sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny w którym można zmienić opony na zimówki i wyważyć oczywiście , chodzi mi o samą usługę opony mam. Zawsze robiłem to w feuwercie w jankach ale 140 zł ostatnio zapłaciłem i powiedziałem chwatit nie jest to warte takiej kasy. My wymieniamy w Milanówku, na Kazimierzowskiej (nie pamiętam dokładnego adresu). Płacę chyba 50 albo 60 zł. To super jakiś telefon czy bliższy adres plis, do milanowka mam z 12 km ale rzadko tam bywam Z googli wynika, że Kazimierzowska 100 http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=wulkanizacja+%2B+Milan%C3%B3wek&fb=1&gl=pl&hq=wulkanizacja+%2B&hnear=Milan%C3%B3wek&view=text&latlng=16755206664986539921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.10.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 11.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło Łazienka na górze niestety rozgrzebana, pogoniliśmy glazurnika, a nowy wejdzie od środy zrywać całą mozaikę i kłaść na nowo. A kto wam robił schody, i czy drogo wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 12.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny Stara Wieś, ul Grodziska - będzie reklama wisiała. tani i solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 sprawdzony i niedrogi zakład wulkanizacyjny Stara Wieś, ul Grodziska - będzie reklama wisiała. tani i solidny o dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 12.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A ja mam pytanie do palących w kominkach już któryś sezona lub niekoniecznie ale znających się na drewnie.Jako że sezon grzewczy się zaczyna, czy możliwe jest, że drewno sezonowane 3-4 lata, czyli suche, przy takiej pogodzie zawilgotnieje do 25-30%. I czy poukładane pod zadaszeniem po kilku (lub kilkunastu) dniach wyschnie z powrotem do ok 10% H2O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 12.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 wydaje mi się, że 10% trudno będzie uzyskać tylko z sezonowania, o ile dobrze pamiętam to jak kiedyś robilismy podłogę, to 12% wilgotności desek było uzyskiwane z suszarni A ja mam pytanie do palących w kominkach już któryś sezona lub niekoniecznie ale znających się na drewnie. Jako że sezon grzewczy się zaczyna, czy możliwe jest, że drewno sezonowane 3-4 lata, czyli suche, przy takiej pogodzie zawilgotnieje do 25-30%. I czy pukładane pod zadaszeniem po kilku (lub kilkunastu) dniach wyschnie spowrotem do ok 10% H2O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts