tomanio 14.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mam pytanko, czy za 20m instalacji gazowej doziemnej i 23m instalacji wewnętrznej cena 3100 to dużo ?? skrzynki , materiał, zawory po stronie wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c77 14.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Czy ktos korzystal z uslug forumowicza arm.pl w zakresie instalacji alarmowej. Wrazenia, opinie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 14.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Czy ktos korzystal z uslug forumowicza arm.pl w zakresie instalacji alarmowej. Wrazenia, opinie mile widziane. Ja korzystałem, i to dość niedawno. Super fachowiec, potrafi doradzić, i co do cent też można się dogadać. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 15.10.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Szukam składu budowlanego w okolicach Żabiej Woli, w którym kupię następujące artykuły: cement (taki do murowania, to chyba II ka jest) - 2 palety wapno budowlane - 15 worków cemplast 2 x 5litrów drut zbrojeniowy fi12 - 15 szt deska szalunkowa około 0,5 m3 Zależy mi żeby to wszystko kupić w jednym miejscu żeby za transport nie płacić. zadzwoń do Staśka Sucheckiego w Zabiej Woli 601316091 on Ci to przywiezie GRATIS !!!!! trochę głupkowaty gościu ale idzie sie z nim dogadać. ja kupiłem od niego ponad połowę materiału na dom Dzięki. A jak się objawia jego głupkowatość? taki mało ogarnięty jest i najlepiej podjeechać do niego - skład ma na wylocie z Żabiej woli w stronę Kaleni - po prawej i po lewej stronie ( biuro po lewej. ) - w biurze są bardzo sympatyczne Panie z którymi łatwo jest sie dogadać i nie meczą czlowieka psychicznie - ale w razie czego to i z nim można załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Szukam składu budowlanego w okolicach Żabiej Woli, w którym kupię następujące artykuły: cement (taki do murowania, to chyba II ka jest) - 2 palety wapno budowlane - 15 worków cemplast 2 x 5litrów drut zbrojeniowy fi12 - 15 szt deska szalunkowa około 0,5 m3 Zależy mi żeby to wszystko kupić w jednym miejscu żeby za transport nie płacić. zadzwoń do Staśka Sucheckiego w Zabiej Woli 601316091 on Ci to przywiezie GRATIS !!!!! trochę głupkowaty gościu ale idzie sie z nim dogadać. ja kupiłem od niego ponad połowę materiału na dom Dzięki. A jak się objawia jego głupkowatość? taki mało ogarnięty jest i najlepiej podjeechać do niego - skład ma na wylocie z Żabiej woli w stronę Kaleni - po prawej i po lewej stronie ( biuro po lewej. ) - w biurze są bardzo sympatyczne Panie z którymi łatwo jest sie dogadać i nie meczą czlowieka psychicznie - ale w razie czego to i z nim można załatwić. A to już wiem gdzie. Z jedną panią miałam przyjemność i poratowała mnie kiedyś kawałkiem styropianu (odpłatnie oczywiście) a z panem chyba przez telefon rozmawiałam w sprawie betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 15.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Czy ktos korzystal z uslug forumowicza arm.pl w zakresie instalacji alarmowej. Wrazenia, opinie mile widziane. ja miałem przyjemność współpracować z p. Robertem. Polecam zdecydowanie - fachowo doradzi, wytłumaczy nawet takiemu lajkonikowi jak ja , cenowo w granicach przyzwoitości. I co najważniejsze - alarm działa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c77 15.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Fifi72, ramotki dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 15.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Mam pytanko, czy za 20m instalacji gazowej doziemnej i 23m instalacji wewnętrznej cena 3100 to dużo ?? skrzynki , materiał, zawory po stronie wykonawcy. cena wydaje się bardzo atrakcyjna, dla porównania w mojej wiosce przyłącze ziemne ok 17m + wewnątrz ok 4m - 4700pln, taką stawkę płaciłem w czerwcu ...podobnie sąsiedzi (materiały czyli rura, skrzynka na gazomierz i zawory po stronie wykonawcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 16.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zakład wulkanizacyjny Nadarzyn ul.Wierzbowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 16.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ale to nie Opel Sitek ? Jakby co to raczej odradzam. Dzien po serwisie urwala mi sie pod domem koncowka drazka, spod pokrywy zaworowej gdzie niby byla wymieniona uszczelka lecial olej - niedokrecona sruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 19.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Piszę po prośbie. Czy ktoś z Was ostatnio montował parapety zewnętrzne ceramiczne. Ile taka usługa kosztuje? Nas ekipa wykiszkowała i musimy się ratować inaczej. Nie pogardzimy także namiarami na sprawdzonego fachurę od parapetów.Z góry dziękujemy za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syśka 19.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witajcie po kolejnej przerwie Mam gorącą prośbę do osób z naszej okolicy, które zdecydowały się na postawienie domu z prefabrykatów. Szukam po forum róznych informacji ale zwykle nadziewam sie na jakiś marketingowy bełkot. Bedę wdzięczna za kontakt na pw Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 19.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja tez po prośbie Potrzebuję namiary na kogoś kto zajmie się kompleksowo wodą i kanalizacją -wyjasnieniem jednego mojego problemu z wodociągami, zrobi projekt przyłącza itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisław 20.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 W sprawie wodociągu polecam Józef Wasilewski Grodzisk Maz. reszta na stroniehttp://www.wasgaz.pl/ Szukam na gwałt ekipy do dokończenia ocieplenia budynku styropianem w Milanówku pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 20.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 20.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Szukam na gwałt ekipy do dokończenia ocieplenia budynku styropianem w Milanówku pzdr mogę polecić, choć nie wiem czy są czasowi Andrzej Szymanek 600-671-219, ekipa przyjezdna więc noclegu będą potrzebować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 20.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam bliższych i dalszych sąsiadów.Mam pytanie do doświadczonych w paleniu w kominku. Czym palicie ? Kogo polecacie jako dostawcę paliwa w naszej okolicy ? Jakie macie czasy palenia jednego wsadu ? Czy ktoś ma turbokominek Makroterm ? Pozdrawiam,Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 21.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Mam pytanie do doświadczonych w paleniu w kominku. Czym palicie ? Kogo polecacie jako dostawcę paliwa w naszej okolicy ? Jakie macie czasy palenia jednego wsadu? Paweł-jak zaczynasz w tym sezonie i nie masz sezonowanego opału to proponuję brykiet - kostkę RUF. Zalety: suche, praktyczne paczki (ok.10kg) szybkie rozpalanie, mało popiołu, brak problemu ze składowaniem (przywiozą na palecie zafoliowane). Mi tego towaru w mrozy schodziło od 10 do 20 kg/dzień. Więcej nie dało rady bo dom się przegrzewał. jak już rozpalam to w weekend lub wieczorkiem na 3-4h. Brykiet brałem z Brwinowa (znajdziesz przez allegro) z transportem-problem w tym, ze gość ma auto na 3 palety i min. przywiezie 2 palety. W zeszłym sezonie poszła mi prawie paleta (1 tona). Czas palenia zależy od tego czym palisz i jaki cug w kominie. Te kwestie to trzeba doświadczyć z konkretnym kominkiem - szczególnie turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 21.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 WitamBudowa sie skonczyła a my mamy do sprzedazy betoniarkę 3-fazowa 150l. Jesli ktoś z okolic jest chętny prosze o kontakt 796750818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 22.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Budowa sie skonczyła a my mamy do sprzedazy betoniarkę 3-fazowa 150l. Jesli ktoś z okolic jest chętny prosze o kontakt 796750818 Ostatnio ktoś przy mnie pytał o taką betoniarkę w sklepie budowlanym na Królewskiej, przy światłach tam gdzie naprzeciwko jest BRW. Tam też można w porozumieniu ze sprzedawcą zostawić ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts