Igrek 06.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam, już za moment malowanie więc prośba o sprawdzony namiar na hmm. . . sklep z farbami, (gdzieś w jednym z wątków czytałem że w hiperach to raczej niekoniecznie)[/code] ja kupowałem farby w Kabex'ie w Grodzisku (na wylocie w kierunku Żyrardowa) oraz w sklepie firmowym Fluggera w CH Skorosze dzięki monisu i ramotki za info, - zupełnie o nich zapomniałem, dzwoniłem mają Kabe i Kaparol - czyli to co mnie interesuje [Ja z kolei chciałbym prosić o namiar na ziemię (nie musi być super hiper czarnoziem, potrzebuję nawieźć trochę żeby wyrównać działkę) oraz drobne kamienie takie o średnicy pow. 3 cm. Jakiś czas temu mignął mi kontakt na forum, ale nie mogę znaleźć... swego czau także poszukiwałem, chyba nawet na naszym forum ktoś pisał że przy budowie maximusa i tej platformy logistycznej która powstała za maxi, podjechał i "na żywca" pogadał z kierowcami wywrotek wiozących ziemię - różnej kategorii, na wszelki wypadek zapisałem nr tel (choć w końcu nie dzwoniłem!) 500-735-648, 501-787-816 to tel do kierowców - nie wiem czy coś jeszcze z tego może być aktualne ale można spr, no i oczywiście możecie zadzwonić do żwirowni zbiroża - mają piach ale mieli i ziemię w sprzedaży 601-310-055, czynne do 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 06.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To i ja w temacie ziemi !! Tanio odsprzedam 3 wywrotki ziemi z gruzem z wykopu. Niestety nie jestem w stanie zapewnić transportu !! http://lh4.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/SvQqZFAPWaI/AAAAAAAAB0g/LJuzjglfXNk/IMG_6307.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 08.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Cześćposzukuję stolarza, który wykonałby proste okna drewniane, takie... tradycyjne - prosta rama, pojedyńcza szyba...Oczywiście najchętniej z okolic Gordziska. Czy możecie kogoś polecić?pozdrawiam - K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć poszukuję stolarza, który wykonałby proste okna drewniane, takie... tradycyjne - prosta rama, pojedyńcza szyba... Oczywiście najchętniej z okolic Gordziska. Czy możecie kogoś polecić? pozdrawiam - K Ja też poszukuje stolarza, aby przyciął mi listwy do framug (cięcie pod kątem). Niekoniecznie okolice Grodziska - polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 09.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cześć poszukuję stolarza, który wykonałby proste okna drewniane, takie... tradycyjne - prosta rama, pojedyńcza szyba... Oczywiście najchętniej z okolic Gordziska. Czy możecie kogoś polecić? pozdrawiam - K Ja też poszukuje stolarza, aby przyciął mi listwy do framug (cięcie pod kątem). Niekoniecznie okolice Grodziska - polecicie kogoś? Spróbujcie może tu: P. Waldek 500-276-520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 09.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja z innej beczki. Ile może kosztować projekt wnętrz i może macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy ma ktoś nr telefonu do Rejonu Dystrybucji Gazu w Skierniewicach?Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rangifer 12.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witajcie Właśnie wykańczam dom w Milanówku. Potrzebuję trochę opału do kominka na zimę. Czy ktoś zna miejsce, gdzie w miarę niedrogo sprzedają wysezonowane drewno liściaste? Oprócz tego poszukuję kogoś, kto dotnie mi trochę glazury (wycięcia pod kątem prostym). Otwory i cięcia przez całą płytkę robię bez problemu, ale tam gdzie trzeba w płytce wyciąć precyzyjnie prostokąt wymiękam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 12.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy ma ktoś nr telefonu do Rejonu Dystrybucji Gazu w Skierniewicach? Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha. znalazłem w googlach: Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA Oddział Handlowy ... - maps.google.com Aleja Macieja Rataja, Skierniewice - +48 46 832 27 81 http://maps.google.com/maps/place?rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_pl&um=1&ie=UTF-8&q=gazownia+skierniewice&fb=1&hq=gazownia&hnear=skierniewice&cid=18331481670885732316 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 12.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy ma ktoś nr telefonu do Rejonu Dystrybucji Gazu w Skierniewicach? Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha. telefon masz dobry wew.314 p.Adam , jak Ci sie uda juz dodzwonić to na pewno pomoże, i co wiecej jak powie że oddzwoni to oddzwoni - rzadko sie to zdarza w takich instytucjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czy ma ktoś nr telefonu do Rejonu Dystrybucji Gazu w Skierniewicach? Ja mam taki 046 832 27 73 ale tam nikt nie odbiera. Próbowałam łączyć się z różnymi działami i kicha. telefon masz dobry wew.314 p.Adam , jak Ci sie uda juz dodzwonić to na pewno pomoże, i co wiecej jak powie że oddzwoni to oddzwoni - rzadko sie to zdarza w takich instytucjach Dzięki Tomanio, udało mi się na wew. 315. Ale co się nastukałam to moje Wasza ulica ma gaz, prawda? Nam powiedział, że jest szansa, bo dużo wniosków wpłynęło z moich okolic ale muszę złożyć nowy wniosek. Podobno gmina ma teraz jakiś program to może i szanse będą większe. A czy to Twój domek został przykryty białą kołderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A czy to Twój domek został przykryty białą kołderką? Zajrzałam do galerii, to na pewno Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 12.11.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam prośbe czy ktoś mógły mi polecić ekipe do wykonania domu w stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.11.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam prośbe czy ktoś mógły mi polecić ekipe do wykonania domu w stanie surowym przyłączam się do pytania @kajojk - jak będziesz/jesteś mocno zdeterminowany, mogę ci dać kontakt do ekipy z Bożej Woli, która robiła u brygidy (Brygida-Boża Wola, grupa budująca błonie), ale widziałem ich robotę i nie wezmę ich do siebie... ale jeśli sprawa emergency, to pisz do mnie lub brygidy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 12.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mam prośbę czy ktoś mógłby mi polecić ekipę do wykonania domu w stanie surowym Tradycyjnie już polecam moich p. Dominik http://www.domykujawa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tradycyjnie już polecam moich p. Dominik http://www.domykujawa.plPod klucz robią, czy też "tradycyjnie" - jako podwykonawca metody gosp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 13.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tradycyjnie już polecam moich p. Dominik http://www.domykujawa.plPod klucz robią, czy też "tradycyjnie" - jako podwykonawca metody gosp.?Nam wybudowali stan surowy z więźbą. I umówiliśmy się tak, że to my załatwiamy materiał. Sądzę ze robią tez i pod klucz. Najlepiej zadzwonić do p.Dominika. Człowiek chętnie służy radą i swoim doświadczeniem. My byliśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 13.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nam wybudowali stan surowy z więźbą. I umówiliśmy się tak, że to my załatwiamy materiał. Sądzę ze robią tez i pod klucz. Najlepiej zadzwonić do p.Dominika. Człowiek chętnie służy radą i swoim doświadczeniem. My byliśmy bardzo zadowoleni.bo ja właśnie nie chcę pod klucz dzięki za namiar, pewnie się przynajmniej do nich odezwę po wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 13.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 pajogor dzięki za namiary wysłałem juz rzuty budynku a tak bardzo mi sie narazie nie śpieszy zaczynam mam nadzieje ze w marcu 2010:) nadal czekam na jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 13.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam prośbe czy ktoś mógły mi polecić ekipe do wykonania domu w stanie surowym To ja jeszcze podrzucę sprawdzoną ekipę - wszystko do ustalenia - tel 508849961 - p. Krzysztof. Widziałem kilka ich realizacji i polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts