Bobek Budowniczy 13.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło Poproszę o namiar do Pana od tych pięknych schodów A bardzo proszę Pan Waldek tel. 500-276-520. pozdrawiam i zapraszam do galerii naszego domku http://picasaweb.google.pl/ASIK.TOMASZ/Wnetrza# gratuluję i od razu poproszę o info na temat mebli kuchennych - jaka to firma i czy sie sprawdziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek Budowniczy 13.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A ja z innej beczki. Ile może kosztować projekt wnętrz i może macie kogoś godnego polecenia? podobno dekoratorzy biorą 100 zł od metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 pajogor dzięki za namiary wysłałem juz rzuty budynku a tak bardzo mi sie narazie nie śpieszy zaczynam mam nadzieje ze w marcu 2010:) nadal czekam na jakieś namiary He, he - dalej nie szukaj - lepiej trafic nie mogłeś Tez polecam P. Dominika. Jeden z najlepszych wykonawców na naszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 13.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No to ja się pochwalę Dziś odebrałem papierek z PINB-udu. Możemy mieszkać legalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Potrzebuję zabudować pompę jeszcze przed zimą, czy ktoś może mi polecić kogoś do takiego "zadania"??? Myśleliśmy o kręgach betonowych wkopanych na odpowiednią głębokość, ale jeżeli ktoś ma inne praktyczne rozwiązania jestem otwarta na nowe koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 14.11.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Czy wiecie gdzie w okolicy można kupić chemię do parkietu firmy Wakol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 14.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Potrzebuję zabudować pompę jeszcze przed zimą, czy ktoś może mi polecić kogoś do takiego "zadania"??? Myśleliśmy o kręgach betonowych wkopanych na odpowiednią głębokość, ale jeżeli ktoś ma inne praktyczne rozwiązania jestem otwarta na nowe koncepcje hydraulik co żadnej roboty się nie boi : Grzegorz Milińczuk 660 311 663 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 15.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czas sie pochwalić, jesteśmy po montażu schodów i mebli kuchennych. Aż inaczej się w domu zrobiło Poproszę o namiar do Pana od tych pięknych schodów A bardzo proszę Pan Waldek tel. 500-276-520. pozdrawiam i zapraszam do galerii naszego domku http://picasaweb.google.pl/ASIK.TOMASZ/Wnetrza# gratuluję i od razu poproszę o info na temat mebli kuchennych - jaka to firma i czy sie sprawdziła? Sprawdziła się jak najbardziej i meble łazienkowe też dla nas robiła, a tu stronka firmy z Brwinowa: http://www.kukielka.eu Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chciałabym złożyć wniosek o warunki przyłączenia do sieci gazowej i nie wiem który wniosek mam wybrać 1. Wniosek o określenie warunków przyłączenia dla podmiotu ubiegającego się o przyłączenie do sieci gazowej, deklarującego pobór paliwa gazowego w ilości nie większej niż 10 m3/h 2. Wniosek o określenie warunków przyłączenia dla podmiotu ubiegającego się o przyłączenie do sieci gazowej, deklarującego pobór paliwa gazowego w ilości powyżej 10 m3/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 17.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Napewno do domu jednorodzinnego to tylko opcja 1Opcja 2 to tylko zakłady przemysłowe.10m3 gazu na godzinę to niezła fabryczka potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Napewno do domu jednorodzinnego to tylko opcja 1 Opcja 2 to tylko zakłady przemysłowe. 10m3 gazu na godzinę to niezła fabryczka potrzebuje Dzięki. Zapomniałam się dopytać a teraz nie mogę się zaś dodzwonić do tych Skierniewic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 17.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A propos gazu - nie wiecie może, czy dzieje się coś w okolicy Starej Wsi? Rejon Brwinowskiej. Złożyłam w lecie wniosek o przyłączenie, dostałam oczywiście odmowę, ale pan z gazowni zapewnił, że wniosków jest dużo i kiedyś budowa sieci w tym rejonie pewnie ruszy. Wiecie może, kiedy? I jeszcze jedno pytanie - kojarzycie może firmę BPD Okna z Milanówka? http://bpd-okna.pl/ Dostałam ofertę na okna PCV, ale nie wiem zupełnie nic o ich produktach. Jeśli ktoś miał z nimi styczność, będę wdzięczna za referencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koincydencja 17.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 HejMamy swój kawałeky planety w Jaktorowie i szukamy teraz drewna na więźbę, albo wiązarów. Możecie podrzucić jakieś namiary? Za orientacyjne ceny też bylibyśmy wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 17.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Mamy swój kawałeky planety w Jaktorowie i szukamy teraz drewna na więźbę, albo wiązarów. Możecie podrzucić jakieś namiary? Za orientacyjne ceny też bylibyśmy wdzięczni. może tu? http://www.wiazar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 18.11.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Mamy swój kawałeky planety w Jaktorowie i szukamy teraz drewna na więźbę, albo wiązarów. Możecie podrzucić jakieś namiary? Za orientacyjne ceny też bylibyśmy wdzięczni. Ja korzystałem 2 lata temu z ich usług http://www.eraga.com.pl/ Cenowo najkorzystniejsi wtedy byli, mają biuro na bartyckiej w Warszawie. Wtedy za 300 mkw dachu, L-ka z 2 kopertami i nawisem nad wykuszem wyszło niewiele ponad 20 tyś. Oczywiście mnie nic nie interesowało, montaż w 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 18.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam Potrzebny serwisant/instalator kotła de-dietrich, Grodzisk i okolice. witam serwis 601551695 w-wa do grodziska bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 18.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A propos gazu - nie wiecie może, czy dzieje się coś w okolicy Starej Wsi? Rejon Brwinowskiej. Nic się nie dzieje Problem w tym, że musi pojawić się inicjatywa społeczna. Trza się zebrać i wystąpić do gazowni-będzie większa szansa na inwestycję jak liczba odbiorców będzie "opłacalna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 18.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam Potrzebny serwisant/instalator kotła de-dietrich, Grodzisk i okolice. witam serwis 601551695 w-wa do grodziska bez problemu Dzięki! Problem chwilowo rozwiązany ale zachowam kontakt na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 19.11.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mery26 a nie zastanawiałaś się nad pompą ciepła jak nie masz instalacji gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mery26 a nie zastanawiałaś się nad pompą ciepła jak nie masz instalacji gazowej zastanawiałem się i mam PCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts