BetaGreta 16.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witaj rraphal,my też budujemy parterówkę z płaskim dachem.Jak masz już wybrany projekt to pochwal się koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 17.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam,Czy ma ktoś może jakiś wzór szczegółowej umowy na wykonanie ogrodzenia? Mam wykonawcę, który robi w dobrej cenie. Ale wolałbym wszystkie szczegóły spisać na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 17.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ten iPlus dobrze działa? Miałam kiedyś "przyjemność" przebywać w Kajetanach (Nadarzyn) gdzie miałam mobilnego Orange i jakość była oględnie mówiąc średnia. Rewelacji nie ma-ale działa. Na GPRS (2G) to można żyły ciąć , ale jak złapie HSDPA (3G)-czy jak to się określa - to spoko po FM można pobrykać. Zalezy też od modemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 17.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 witam poszukuje projektanta zjazdu, jakby ktoś mógł polecić Jaki to jest koszt?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 18.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A ja takie pytanie zadam bardziej na czasie: czy już kupowaliście żywe choinki? Po ile teraz chodzą i gdzie? Macie w doniczkach czy w stojaku? Ja chciałabym kupić tak z 2,5 m... i żeby chociaż trochę pachniała... Kupowałem choinki w Woli Mrokowskiej (trasa krakowska) przed zjazdem na miejscowość Jastrzębiec jest tam szkółka, nie mam nr telefonu ale jak trzeba to wracając do domu mogę zerknąć (wg google to jest to http://www.kordus.pl +48 22 756-15-84 ) - 2 kupiłem i obie dzielnie rosną sobie na mojej ziemi, tylkko małe były - 1 miała 1m druga tak 1,5m bo większe nie zmieściłyby się w mieszkaniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A nam gazownia sprawiła świąteczny prezent - dostaliśmy warunki przyłączenia naszego domu w Starej Wsi do sieci gazowej! Fizyczne przyłączenie może jeszcze potrwać ze dwa lata, ale perspektywa gazrurki jest cudowna! Istnieje szansa, że tylko rok pomęczymy się ze zbiornikiem w ogrodzie. Wszystkim mieszkającym w Starej Wsi, którzy nie mogą się doczekać gazu, mocno sugeruję składanie wniosku o przyłączenie. Nas zebrało się 20 domówi nagle inwestycja "spełnia kryteria ekonomiczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 18.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 19.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Nie wiem, czy cię to poratuje, ale ja mam jedną z tych nagrzewnic. Jeśli cię to jeszcze będzie interesowało, to będę ją oddawał w Ramirencie we środę 23.12! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Napisz do Pasie ona pożyczała więc może Ci podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 mieszkam!!! Wow, gratulacje! Fajnie, tak na święta się przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 21.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Napisz do Pasie ona pożyczała więc może Ci podpowie. Jakoś przeżyłem na dwóch gazowych , uff Podziękowania za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 21.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 mieszkam!!! Gratulki !!!!!! uzupełnij dziennik o jakieś fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Napisz do Pasie ona pożyczała więc może Ci podpowie. Jakoś przeżyłem na dwóch gazowych , uff Podziękowania za odwiedziny W zasadzie to się wprosiliśmy i to bez zapowiedzi. Miło mi było Cię poznać i zobaczyć Twój dom. Jestem pod wrażeniem. Widać, że wszystko masz przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 21.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Nagrzewnica na gwałt potrzebna - obecną szlag trafił - może ktoś podrzuci gdzie można wypożyczyć, lub pożyczyć( w ramirencie w jankach nie mają - potrzebuje na olej) bo mi wylewki szlag trafi Napisz do Pasie ona pożyczała więc może Ci podpowie. Jakoś przeżyłem na dwóch gazowych , uff Podziękowania za odwiedziny W zasadzie to się wprosiliśmy i to bez zapowiedzi. Miło mi było Cię poznać i zobaczyć Twój dom. Jestem pod wrażeniem. Widać, że wszystko masz przemyślane. To się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 mieszkam!!! Super. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Dla całej naszej grupy serdeczne życzenia: http://gfx.dlastudenta.pl/photos/warto_przeczytac/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 22.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 mieszkam!!! Gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Płuciennik 26.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam serdecznie! Jestem żoną Gospodarza, który tutaj na tym forum się udziela i piszę aby uczulić wszystkich na wydarzenia, które miały miejsce w pierwszy dzień świąt. Otóż ok. godz. 20.00 ktoś podpalił dom naszego sąsiada na ulicy Rodzinnej - tylko szczęśliwym zbiegiem okoliczności nadjechał on w chwili kiedy zaczęły się palić drzwi garażowe... podpalono prowizoryczny podjazd z desek i styropian przed domem. Nasz sąsiad wezwał nadarzyńską polcję, która spisała wydarzenia itd... mój mąż w tym czasie był w naszym budującym się domu i przestawiał w pomieszczeniach nagrzewnice. Rozmawiał z sąsiadem i ok. 21.00 wrócił do domu. Ok. 22.30 zadzwonił nasz sąsiad z informacją, że... palą się worki z opakowaniami po różnych budowlanych elementach na naszym tarasie!!! Natychmiast przystąpił do gaszenia ze swoją rodziną bo podpalacz tak ustawił worki by opierały się o drzwi tarasowe oraz leżące tam deski... tym razem policja nie przyjechała twierdąc, że (sic!) jakbyśmy sprzątnęli worki ze śmieciami to nie byłoby czego podpalać... nie powiem jakimi słowami operował mój mąż do dyżurującego na komisariacie.... nie mniej proszę wszystkich o zwracanie uwagi na kręcące się obce osoby... mam nadzieję, że ten piroman już zakończył działalność bo nieszczęście było blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 27.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jezu , co za ludzie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts