sylvia1 27.10.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Mam prośbę.Do osób które wygrały i nie czekały tych 2 lat w energetyce- proszę, przeslicie co i jak oraz z kim załatwialiscie coby nie czekać tych 2-3 lat.Będę wdzięczna za wszleki uwagi moga być na maila.A dodatkowo ma ktoś namiary na firme wykonującą niedrogo badanie geotechniczne? takie coś mam jako wymóg przy nowej inwestycji dla mojej działki. Obecnie mieskzam w Milanówku więc jeśliby były pytania dot. Grodziska i Milanówka ew. szkolnictwa (moja działka) to też się polecam. Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 27.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Cześć Sylwia,Jakie są dobre przedszkola w okolicy Grodziska? A może mogłabyś pomóc przy załatwieniu miejsca? Słyszeliśmy, że całkiem niezłe jest w Opypach ale na razie nikogo nie przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 co do przedszkoli to teraz pomóc już może tylko rozmowa z dyrekcja. kwestionariusze składa sie na wiosnę ale jeśli pogadasz to moze by się cos znalazło...moje chodzą w Milanówku i ja jestem z tego zwykłego państwowego zadowolona. Wiem, że niedawno otworzyły siostry przedszkole w kierunku milanówek- grodzisk (za centrum włókienniczym) gdybyście byli zainteresowani to mogę podpytac kolezanke (jej syn tam chodzi)-ona była bardzo zadowolona a przedszkole jest teraz od września otwarte to i może jeszcze przyjmują. Jeśli bys chciał numery telefonów to mogę zorganizować, natomiast miejsce najlepiej załatwiac samemu z dyrekcją przedszkola. Tłumacząc ze np. do końca nie wiedizliście czy wam się uda przeprowadzić itp itd... posłodizć troche i juz...Ja np tak załatwiałam gdy sie przerpowadziłam w październiku i okazało sie że owszem można dzieci przyjąc mimo iż nie składałam wniosków w kwietniu ( ale to było ponad 3 lata temu) a co z moim pytankiem? Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 27.10.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Dzięki, jestem zainteresowany telefonami do miejsc, które wymieniłaś. Co do pytanka odpowiem na nie jak wrócę do domu i znajdę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 numer telefonu do przedszkola w okolicy Okrężnej,, (604)544354 Telefony do przedszkoli grodziskich znajdziesz tu: Przedszkole nr 1ul. Zondka 5, tel. 755-54-46 Przedszkole nr 2ul. Westfala 3, tel. 755-73-87 Przedszkole nr 4ul. Górna 12, tel. 755-66-67 Przedszkole nr 5ul. Zielony Rynek 2, tel. 755-51-55 wew. 25 Przedszkole nr 7ul. Kopernika 15, tel. 755-78-29 Przedszkole Niepubliczne "Kubuś Puchatek"ul. Kopernika 15A, tel. 792-01-99 Klub Przedszkolaka "Bartek"ul. Łączna 1, tel. 755-67-32, 0-605-854-138e-mail: [email protected] a w Milanówku:Katolickie Przedszkole Prywatne ul. Warszawska 5705-822 Milanówektel. 724-89-40 tel. 605-379-351 II Oddziałowe Przedszkole Społeczneul. Wspólna 1805-822 Milanówektel. 755-80-88 Przedszkole Niepubliczne Sióstr Urszulanek ul. Mickiewicza 10tel. 724-71-31 to by było na tyle...Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.10.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ja polecam przedszkole nr 1.Od zeszłego roku jest tam nowa, młoda i energiczna pani Dyrektor.Jestem pełen podziwu dla tego co udało jej się zrobić w tym przedszkolu w przeciągu roku. Kobieta jest miła i życiowa.Przedszkole państwowe dofinansowywane przez burmistrza ( to też jej zasługa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 28.10.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Badania Geotechniczne: Geobud Bogusław Kotapski 0-601242533 lub 7241364Co do prądu ja walczyłem sam kolejnymi pismami. Warto zadzwonić do Urzędu Regulacji Energetyki i poradzić się rzecznika. Pisma słać nie do oddziału terenowego tylko do centrali na Marsa i powoływać się na Urząd Regulacji Energetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 28.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Mi badanie gruntu też robił pan Kotapski, a namiar miałam od wg(dzięki!). Solidnie. Ile płaciliście za projekt przyłącza prądu - od słupa do skrzynki? A ile za ZUD? Gość chce ode mnie około 1200 zł bez VAT za całość, na gotowo. Nie wiem, czy to duzo, czy malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 29.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Za projekt od skrzynki na mojej działce do budynku 1500 brutto. (Kreseczka na mapie jak ma być wkopany kabel). Drogo według mnie ale cóż...Za gaz 2500...MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.10.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witajcie właśnie weszłam na forum Muratora i znalazłam Waszą grupę. Chcielibyśmy się dołączyć. Budujemy w Książenicach i jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. W tym roku mieliśmy przerwę ale od wiosny startujemy. Właśnie szukamy wykonawcy c.o. i c.w.u. Może macie kogoś do polecenia. Nasz domek to parterowy z użytkowym poddaszem projektu Muratora z przeróbkami. Zamierzam przeczytać cały wątek a to zajmie mi trochę czasu, szczególnie, że mamy dwumiesięczną córeczkę, która nie daje zbyt wiele czasu na surfowanie po necie. Ale jakoś spróbuję w miarę regularnie śledzić postępy robót w naszej okolicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 29.10.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 agathea , a gdzie w Ksiazenicach jestescie? My tez budujemy sie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.10.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Witaj Guliwerwiem gdzie jest Agrirol, mamy tam znajomych. Ale my budujemy indywidualnie na niezależnej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.10.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Niedawno miałem taką klientką...która notabene okazała się Konstruktorem budowlanym , czyli architetka...jak się dowiedziała, że się budujemy to zapytała retorycznie, że w Książenicach bo wszyscy się tam budują No akurat nie ja...ale po gościach dołączających z tamtych rejonów wynika, że trochę w tym prawdy Agathea a możesz określić gdzie się mieści wasza budowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 29.10.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 WG, Gdzie w Opypach jest przedszkole? PozdroJay[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.10.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 a ja mam pytanko czy ktoś z tej grupy mieszka juz (albo prawie mieszka) w kandyjczyku? mozna się wprosic na oględziny? prosze... a dziekuje za namiry na elektryka i geotechnika Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 a ja wstapie sie pochwalic zaczynaja wyłaniac sie moje 4 sciany szkoda tylko ze na papierku i kompie ale mysle ze z wiosna zacza rosnac fundamenty i sciany wtedy zaczne was meczyc o wszystkie sprawdzone osoby do przedziwnych robot no BOBO30 masz dobra pogode aby jak najdluzej sie utrzymała, to pewnikiem caly czas bedziesz miala co robic na budowie guliwer u Ciebie to pewnikiem juz niezle wszystko wyglada jak tam wypadly rozmowy z nianiami???? wybraliscie juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 30.10.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Sluchajcie, a co sie stalo w koncu z mapa grupy? Senser, czy dobrze pamietam, ze jakos we wrzesniu miales uzupelnic? Czy bylo cos na ten temat, tylko przegapilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.10.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Nie żebym się tłumaczył...ale ja po cichu wykonywałem krecią robotę... nie chciałem nikomu nic mówić dopóki czegoś nie załatwię... Dałem, te dwie mapy kolesiowi od grafiki, aby skleił te dwie mapy razem do kupy...(aby nie było..ooo przyszedł ten spoza mapy )jednak co dopiero w praniu wyszło, między tymi dwoma zdięciami brakuje takiego w sumie wąskiego paska...poza tym, chciałem żeby ją odchudził...po odchudzeniu straciła dużo...za dużo...skalę a co za tym idzie i dokładność...nie wiem, muszę powalczyć...jeszcze..albo może poszukać jakąś inną?? Nie każda mapa nadaje się do tego celu, nie może być zbyt ogólna, bo może się okazać, że do większości z nas nie ma dojazdu...jesteśmy grupą lokalną i w takiej skali powinna być ta mapa.. Sorki dzieciaki, wiem że się schodzi, ale nie chcę jakiejś lipy wciskać... Jeszczę ciutek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 31.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Sluchajcie, a co sie stalo w koncu z mapa grupy? Senser, czy dobrze pamietam, ze jakos we wrzesniu miales uzupelnic? Czy bylo cos na ten temat, tylko przegapilam? Siedział sobie biedaczek cichutko jak mysz pod miotłą, a tu go ewak39 dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 31.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 To chyba wina tego kota w awatarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts