Stan33 24.02.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Dzieki dzisiaj juz zmykam...... Milego popoludnia!!!! S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.02.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Stan33, my tak jak Ty chcemy zacząć na wiosnę, a czy zaczniemy to zależy od funduszów. Nadal nie wiadomo czy się znajdą, niestety. Ale jeśli nie teraz to potem... Co do spotkania to popieram Marzka, lepiej na razie gdzieś pod dachem. Cieplej, a ja jestem strasznym zmarzluchem . Niestety dopiero we wtorek będę wiedziała czy będziemy 6 wolni. A jak na spotkanie zapatrują się inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 24.02.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Ja chętnie, tylko bywamy na budowie w soboty, a dzieci zostają same w Warszawie. Musiałabym męża wypchnąć do domu i wrócić kolejką. datę znam, a jaka godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 25.02.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 "praca czyni wolnym" (kto to powiedział???) Obóz w Oświęcimiu - napis nad bramą główną (choć w orginale jest po niemiecku: arbeit macht frei) A co do spotkania - pomysł i data doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 27.02.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witam, coś nasza grupa zapracowana, musze więc coś napisać zęby wyciągnąć ją troszke w rankingu. Może ktoś jest tak mądry jak nasi "włodarze" najwyżsi i wpadł na pomysł jak nie zapłacić wyższego VATu od maja i nie przepłacać teraz w tym szleństwie. Zapytam jeszcze o kontakty do solidnych wykonawców mam już wytypowanych dwóch może trzech do stanu surowego ale jeszcze będę oglądał czego dokonali i rozmawiał z inwestorami. Wszystkim miłego weeckendu życzę. Stach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 27.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 No to jak? Robimy to spotkanie w sobotę 6 marca? Tylko gdzie i o której? Senser coś proponował, ale się nie odzywa. Ja mogę 6.03, ale tylko z pociechą, bo małżonka ma zajęcia w szkole. I tak do świąt, co tydzień, każda sobota i niedziela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.02.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 My chyba będziemy mogli 6.03. Kto zaproponuje miejsce? Marzek Ty noś zdjęcie żony w portfelu, bo zapomnisz jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikam 28.02.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 My z Mężem też możemy 6 marca, co do lokalu to nie bardzo możemy się wypowiedzieć bo jeszcze nie znamy lokali. Czekamy na spotkanie... niech ktoś, kto zna lepiej te rejony da WRESZCIE! propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 28.02.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 A gdzie właściwie moglibyśmy się spotkać? Chyba sporo osób jest z Warszawy, to może tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 01.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 No to może ja coś zaproponuję. Jak Warszawa, to może pub LOLEK, przy Polu Mokotowskim? Jeśli Grodzisk, to może jakaś pizeria? Znam jedną niedaleko deptaku. Jedliśmy kiedyś tam i było całkiem smacznie. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 02.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Jeżeli chodzi o pizzerię przy deptaku w GM to najprawdopodobniej chodzi o Bonitę. Pizza jest tam bardzo smaczna (jeśli ktoś lubi potrawy z czosnkiem to polecam Kebab) Nie wiem tylko dlaczego zawsze po wizycie w tej pizzeri strasznie mnie suszy(nie ma to zwiazku z napojami, które tam zamawiam). Pozdrawiam i życzę miłego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 02.03.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 WITAJCIE ZIOMALE!Moje cudo powstanie na pograniczu Urzutu i Rozalina. Mnie się tam podoba. Na razie mam stan zerowy jak sie zrobi cieplej to ruszam z murami.Może ktoś ma namiary na tani, biały bk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikam 02.03.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Niech będzie ten Grodzisk skoro nazywamy się grupa nadarzyńsko-grodziska, to aż nie pasuje gdzie indziej. Grodzisk jest OK chociaż pizzeri jeszcze nie znamy. Czy dojdzie do skutku to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 02.03.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 No ja też czekam na porwierdzenie spotkania! Co z moimi propozycjami? Czy ktoś ma inne. Ja i tak zamierzam być w Grodzisku 6.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 02.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witam sąsiadów!Super, że powstała taka grupa. Ja buduję w Radoniach. Jadąc od Grodziska na Żabią Wolę skręca się przy tabliczce kończącej Adamowiznę w lewo, jedzie się kilkaset metrów i przy drugim z kolei przystanku czerwoniaka skręca się w lewo w polną drogę. Po prawej są świerki, po lewej brzózki, na środku jakieś 200 m od asfaltu kępa świerków - to moja działka. Na razie mam stan 0. Ostro ruszam jak tylko pogoda pozwoli, wszystko przygotowane.Nawiązując do poruszanych tutaj wcześniej tematów - Kasta wydaje mi się droga, dzwoniłem do nich i np. styropian FS12 po 150 zł/m3, a ja kupiłem po 98 zł. Dosyć tani jest Centrobud Błonie, nie byłem osobiście ale dowiadywałem się o ceny.Budokrusz drogi! Polecam małą betoniarnię w Kałęczynie - Sawina. Bloczki betonowe można kupić po 1,7 zł (ja niestety kupiłe gdzie indziej po 1,95, dopiero później znalazłem to miejsce). Mają też b. tanią Terrivę, ogrodzenia betonowe. ZE w Pruszkowie - mnie się udało zmienić 2 letni termin na 5 miesięcy bez płacenia za projekt "panu Kaziowi". Wystosowałem pismo na Marsa strasząc Urzędem Regulacji Energetyki i o dziwo poskutkowało. Udało mi się też wywalczyć zmianę opłaty za przyłącze podziemne z 3000 zł na 1220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 02.03.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 A ja w Nadarzynie byłem w wojsku 82do84 jw 2380.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 02.03.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Hej! Wg: myślę, że pocieszyłeś tych , którzy walczą z ZE Pruszków. Ja niedługo dostanę warunki przyłącza z Żyrardowa. Napiszę co i jak. Niestety co do spotkania, to mam bardzo złe nowiny. My niestety wyjeżdżamy na kilka dni ( z tego akurat się cieszymy - odpoczynek i będziemy dopiero siódmego, wieczorem. Chyba zobaczę Was innym razem, eh... Tak jak przewidywałam. Na forum też dopiero zajrzę w niedzielę. Będę tęsknila. No, chyba że przełożymy spotkanie, ale obawiam się, że zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie pasowało. To chyba niezbyt dobry pomysł. Pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia. Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 02.03.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 ZE w Pruszkowie - mnie się udało zmienić 2 letni termin na 5 miesięcy bez płacenia za projekt "panu Kaziowi". Wystosowałem pismo na Marsa strasząc Urzędem Regulacji Energetyki i o dziwo poskutkowało. Udało mi się też wywalczyć zmianę opłaty za przyłącze podziemne z 3000 zł na 1220 wg mam pytanie, bo też walczę z ZE w Jeziornej. Co dokładnie tam napisać. Ja mam termin na umowie do 08.2005 a zaczynam ściany jak się ociepli( zerowy już mam) i bez prądu ciężko. Trzeba ciągnąć od sąsiada (120m). a może prąd budowlany do tej pory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 03.03.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Jak wrócę do domu to Ci prześlę na priva moje pismo. Niemniej jednak radzę Ci zadzwonić do rzecznika klienta czy też abonenta (nie pamiętam dokładnie jak się nazywa) przy Urzędzie Regulacji Energetyki i poprosić o poradę opisując swoją sytuację. Ja tak zrobiłem.Było kilka wątków na ten temat, wrzuć hasło Urząd Regulacji Energetyki i poczytaj sobie.Aha, chyba lepiej od razu uderzać nie do Jeziornej tylko do centrali na Marsa. Jeśli masz stan zero to jest Twój atut. Niechętnie przyspieszają przyłączanie ludzi którzy tylko mają działkę, ale jeśli masz pozwolenie na budowę lub tym bardziej stan 0 to inaczej Cię traktują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 03.03.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Dla zainterewsowanych, Urząd Regulacji Energetyki: http://www.ure.gov.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts