Magda i Michał 22.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 W tym samym transporcie zamówiłem tez tone brykietu ze slonecznika i to paliiwo polecam, szczególnie do komnka z plaszem, który jest w stanie odebrac dużą ilość energii. A w jakiej cenie ten brykiet i skąd? Kupowałem u forumumowego Lukol-bis po 800zł z tonę. Ogólnie wystawia wszystko na allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4426161 Aktualnie nie widzę jednak tego brykietu na aukcjach. Transport kosztuje 70zł. Można tez samemu odebrać w Brwinowie,. z tym że brykiet z łuski słonecznika nie zawsze mają popakowany w mniejsze paczki (po okolo 18 kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 22.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam, czy znacie może jakąś firmę, która zajmuje się wnajmowaniem sprzętu ogrodniczego w Grodzisku Mazowieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 23.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 23.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? niedawno też robiłam takie rozeznanie i wybrałam Hetmana: http://www.puhetman.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 koszt jest za kontener i wymogiem jest, że wywóz musi być co najmniej raz na 2 tyg. są dwie pojemności śmietników: 120 L i 240 L za 120 L - coś koło 16 zł + VAT (7%) za 240 L - ok. 24 zł + VAT kontener możesz mieć swój lub firma udostępnia bezpłatnie swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, czy znacie może jakąś firmę, która zajmuje się wnajmowaniem sprzętu ogrodniczego w Grodzisku Mazowieckim? a co chcesz wynając? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? niedawno też robiłam takie rozeznanie i wybrałam Hetmana: http://www.puhetman.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 koszt jest za kontener i wymogiem jest, że wywóz musi być co najmniej raz na 2 tyg. są dwie pojemności śmietników: 120 L i 240 L za 120 L - coś koło 16 zł + VAT (7%) za 240 L - ok. 24 zł + VAT kontener możesz mieć swój lub firma udostępnia bezpłatnie swój. u nas odbiera Jarper - można zamówić odbiór co tydzień co dwa lub co miesiąc znam tylko cenę za 240 l to 29,80 brutto zmiana kubła niestety kosztuje (jeśli zamieniasz większy na mniejszy - jednorazowa oplata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 23.02.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, czy znacie może jakąś firmę, która zajmuje się wnajmowaniem sprzętu ogrodniczego w Grodzisku Mazowieckim? a co chcesz wynając? potrzebuję wynając wertykulator wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annnie 23.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, macie może jakieś namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, czy znacie może jakąś firmę, która zajmuje się wnajmowaniem sprzętu ogrodniczego w Grodzisku Mazowieckim? a co chcesz wynając? potrzebuję wynając wertykulator wiosną jedyne co mi przychodzi do głowy to Ramirent w Jankach na parkingu Praktikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, macie może jakieś namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną? góralska ekipa p.Krzysztof 505 220 142 sprawnie budują, nie piją (zupełnie jak nie gorale ) i slowni są jak mówią że będą w czwartek to są albo dzwonią wczesniej że przyjadą np 2 dni później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek Budowniczy 24.02.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 [i slowni są jak mówią że będą w czwartek to są albo dzwonią wczesniej że przyjadą np 2 dni później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek Budowniczy 24.02.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 potrzebuję wynając wertykulator wiosną wertykulatory 130 PLN za dobę ma wypożyczalnia z Grodziska z ul. Królewskiej 18 - ale to chyba jest też Ramirent tel. 606809593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek Budowniczy 24.02.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? u nas też Hetman - polecam czerwone worki na mieszane śmieci segregowane- tańsze bo po ok. 7 PLN - odbiór na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 [i slowni są jak mówią że będą w czwartek to są albo dzwonią wczesniej że przyjadą np 2 dni później nie się co smiać są tacy co nie informują inwestora że mają na innej budowie opóźnienie a Ty siedzisz i się drapiesz w głowę i zastanawiasz gdzie oni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 25.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 potrzebuję wynając wertykulator wiosną wertykulatory 130 PLN za dobę ma wypożyczalnia z Grodziska z ul. Królewskiej 18 - ale to chyba jest też Ramirent tel. 606809593 o rety to sporo sobie liczą, na Ursusie tylko 60zł/doba przy tej kwocie to chyba zastanowię sie nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 25.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 potrzebuję kogoś z jakimś starem lub czymś podobnym, do przetransportowania garazu-blaszaka - może ktoś mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 potrzebuję kogoś z jakimś starem lub czymś podobnym, do przetransportowania garazu-blaszaka - może ktoś mi kogoś polecić? jak duży ten blaszak ? nasz 3x5 rozkręciliśmy i przeniesliśmy ........... ale było blisko wydaje mi się że wystarczyłaby większa przyczepa albo laweta .... może ktoś ma [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 25.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jak duży ten blaszak ? nasz 3x5 rozkręciliśmy i przeniesliśmy ........... ale było blisko wydaje mi się że wystarczyłaby większa przyczepa albo laweta .... może ktoś ma [/url]też 3x5, i nawet rozbieramy go na kilka części, tylko że jakoś ze 2 km mamy, to na piechotę nie pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 26.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ponownie poszukuję kogoś godnego polecenia od poddasza w Ruścu koło Nadarzyna! Do zrobienia: około 120 m.kw., druga warstwa wełny, uchwyty, profile, folia, płyta g-k, taśma papierowa, szpachlowanie. Można zaczynać od zaraz! Z góry dziękuję za wszelkie KONKRETNE propozycje! Bo takich co wpadają pooglądać albo mają zamiar u mnie się uczyć, to miałem już wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 26.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jak duży ten blaszak ? nasz 3x5 rozkręciliśmy i przeniesliśmy ........... ale było blisko wydaje mi się że wystarczyłaby większa przyczepa albo laweta .... może ktoś ma [/url]też 3x5, i nawet rozbieramy go na kilka części, tylko że jakoś ze 2 km mamy, to na piechotę nie pójdzie... mi barak przewoził człowiek jakąś scanią z hds kosztowało to jakieś 400- 500zł dokładnie nie pamiętam służę namiarem, ale tobie chyba nie konieczny jest hds bo taki zwykły blaszak trzeba rozkręcić bo w całości się złoży, proponuję rozejrzeć się w okolicy za jakimś traktorem z przyczepą będzie chyba taniej i niżej kłaść niż na ciężarówkę, jak coś to też mam namiar z okolicy pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts