coulignon 26.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ponownie poszukuję kogoś godnego polecenia od poddasza w Ruścu koło Nadarzyna! Do zrobienia: około 120 m.kw., druga warstwa wełny, uchwyty, profile, folia, płyta g-k, taśma papierowa, szpachlowanie. Można zaczynać od zaraz! Z góry dziękuję za wszelkie KONKRETNE propozycje! Bo takich co wpadają pooglądać albo mają zamiar u mnie się uczyć, to miałem już wielu Ja polecam forumowego Rom Kona. Drogi jak jasna cholera ale nie żałuje ani jednej złotówki którą mu zapłaciłem. 605 498 598. Choć drogi to pojęcie względne. Nie płaciłem za malowanie sufitów bo Rom kon zostawił je w takim stanie że panowie od wałków i pędzli nie zorientowli sie że to dla Romkona tylko podkład. Mysleli że jest "na gotowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, Tym razem proszę o podanie namiarów na sprawdzonych fachowców:- dekarz- ocieplenie, podbitka najlepiej z okolic Brwinowa bądź tej części Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 26.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ponownie poszukuję kogoś godnego polecenia od poddasza w Ruścu koło Nadarzyna! Do zrobienia: około 120 m.kw., druga warstwa wełny, uchwyty, profile, folia, płyta g-k, taśma papierowa, szpachlowanie. Można zaczynać od zaraz! Z góry dziękuję za wszelkie KONKRETNE propozycje! Bo takich co wpadają pooglądać albo mają zamiar u mnie się uczyć, to miałem już wielu Chłopaki Pana Mariusza, moze nie sa z okolic bo z Mazur , ale niejedno poddasze zrobili np. w Starej Wsi tel.695-635-458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 26.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, Tym razem proszę o podanie namiarów na sprawdzonych fachowców: - dekarz - ocieplenie, podbitka najlepiej z okolic Brwinowa bądź tej części Warszawy j.w. bo ekipa P. Mariusza równiez ocieplała nam dom i robiła podbitke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 26.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 WitamWiele stron temu polecaliście kogoś od alarmów. Możecie ponownie podać jego namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 27.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 WitamJakby ktos szukał uzywanej betoniarki to chcemy sie pozbyć. Jakby co prosze o maila i przesle fotkiEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 28.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam Wiele stron temu polecaliście kogoś od alarmów. Możecie ponownie podać jego namiary? Polecam Roberta Arm.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 28.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, Tym razem proszę o podanie namiarów na sprawdzonych fachowców: - dekarz - ocieplenie, podbitka najlepiej z okolic Brwinowa bądź tej części Warszawy Polecam - dekarz p.Wiktor 607 257 996 ocieplenie , podbitka - p.Grześ z Nadarzyna 697 985 262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 28.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czy wszyscy przebudzili się juz ze snu zimowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 01.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ostrzeżenie: Ostrzegam przed ekipą Rem-Bud Kazimierz Robert Lasik, która wiem, że może także szukać pracy na tym terenie. Wyjątkowo nieterminowi, niesolidni + wiedzą jak zaszkodzić abyś najpierw zapłacił - przy czym nie mają żadnych skrupułów. U nas była to zamurowana wentylacja - nie muszę tlumaczyć czym to groziło! Takim ludziom powiedzmy ..... WON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 02.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? niedawno też robiłam takie rozeznanie i wybrałam Hetmana: http://www.puhetman.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 koszt jest za kontener i wymogiem jest, że wywóz musi być co najmniej raz na 2 tyg. są dwie pojemności śmietników: 120 L i 240 L za 120 L - coś koło 16 zł + VAT (7%) za 240 L - ok. 24 zł + VAT kontener możesz mieć swój lub firma udostępnia bezpłatnie swój. u nas odbiera Jarper - można zamówić odbiór co tydzień co dwa lub co miesiąc znam tylko cenę za 240 l to 29,80 brutto zmiana kubła niestety kosztuje (jeśli zamieniasz większy na mniejszy - jednorazowa oplata ) Dziękujemy za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 02.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam, poszukuję kontaktu do firmy od wywozu śmieci. Ile kosztuje taka przyjemnośc i pojemniki jakiej pojemności trzeba mieć? to jeszcze mogę dopowiedzieć że Hetman kosztuje 51,36/miesiąc za 240L - pojemnik firma przekazuje nieodpłatnie, wywóz 2x w miesiącu minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 02.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 W imieniu Stasia i jego rodziców BARDZO DZIĘKUJĘ!!! http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/S4zYmiZnxcI/AAAAAAAAFMo/-TyekXygrVQ/s512/24e011563e.jpg a tu można poczytać o małym bohaterze http://www.stasioblicharz.pl.tl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 02.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja korzystam z ZGK w Grodzisku Mazowieckim, co 2 tygodnie odbierają śmieci. Jednorazowe opróżnienie pojemnika 120L kosztuje 14zł brutto. Mi taki wystarcza ponieważ segreguję śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy ktoś z szanownej Grupy posiada piec na paliwo stałe Cichewicza Futura Econo Mini 16kW i mógł się na jego temat wypowiedzieć.Chodzi mi o ewentualne spotkanie i rozmowę.W necie jest sporo informacji ale wolę się spotkać z użytkownikiem.Jestem przed zakupem,czy ktoś kupował z Fuego.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 05.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Piszę tego posta dla zamierzających się budować - ku przestrodze. U moich drugich z kolei znajomych zarwała się podłoga w salonie.W obydwu przypadkach okoliczności były identyczne: - zarwanie przy zewnętrznej ścianie, - dom położony wśród pól, - zarwanie ma miejsce w czasie odwilży po długotrwałych mrozach, - druga zima od wylania chudziaka.Przyczyna też jest identyczna: niewłaściwe zagęszczenie podsypki pod chudziakiem. I jeszcze jedno - w obydwu domach kominki nie miały swojego fundamentu, stały na wylewce i w wyniku zarwania podłogi też popękały ich obudowy. Kilka zasad prawidłowego stawiania fundamentów - informacja dla laików:- usuwamy humus z całej powierzchni przewidzianej pod zabudowę,- lużny grunt z wykopów pod ławy nie może być wrzucony w obręb fundamentów,- piasek zasypkowy zagęszczamy warstwami po ok. 20 cm grubości. Najlepiej zagęszcza woda. Jeśli się przyszłym bodowniczym uda to korzystnie jest tak zaplanować roboty aby fundamenty wykonać, zasypać i zagęścić na jesieni i z wylaniem chudziaka i stawiniem ścian zaczekać do wiosny. Ja tak zrobiłem, w styczniu i lutym 2008r padały intensywne deszcze, w zasypanych fundamentach stała woda, jak odeszła piasek zagęszczony przecież na jesieni opadł o ok 5-8 cm co było wyraźnie widać gdyż na czarnej izolacji ścian fundamentowych pozostała linia z przylepionych ziarenek piasku. W naszych realiach budowlanych trzeba być merytoryczne przygotowanym do stawiania domu jeśli chcemy zaoszczędzić na inspektorze nadzoru. A i ten nie będzie na naszej budowie cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuszka 05.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam,pilnie poszukuje dobrej firmy która robi drzwi zewnętrzne drewniane dębowe na indywidualny wymiar i projekt. a moze ktoś ma drzwi firmy STOLCZER? z góry dziekuję pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 zerknijcie może ktoś jest zainteresowany:http://forum.muratordom.pl/post4087945.htm#4087945 szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 08.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam, pilnie poszukuje dobrej firmy która robi drzwi zewnętrzne drewniane dębowe na indywidualny wymiar i projekt. a moze ktoś ma drzwi firmy STOLCZER? z góry dziekuję pzdr Ja mogę polecić mojego wykonawcę - namiar dostałem od znajomych u którch montował drzwi wewn. (jednak wykonuje także drzwi zewn. parapety, meble kuchenne, schody) dobra jakość wykonania, solidny i uczciwy - Jerzy Wryszcz 604 658 349 i co istotne bardzo konkurencyjne ceny - u nas wszystkie drzwi były ponadwymiarowe - płaciłem w grudniu po 1tys zł szt za drzwi wewn kompletne - dla porównania Fachowiec k/Pruszkowa wycenę robiłłem w 03.2009 - 1850szt bez klamek + 10% za nadwymiar WYkonuje praktycznie każde drzwi drewniane - w moim przypadku pokazałem katalog, wybralismy kolor i są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 09.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Planuje na pozna wiosne ukladanie kostki. Mozecie sie podzielic doswiadczeniami z ukladania kostki ? Na co trzeba zwrocic uwage ? Macie rowno ulozone i nic nie osiadlo po zimie to poprosze namiary na ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts