paqlka 09.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Poszukuję kogoś kto zna się na lutowaniu "twardym" - chodzi o wewnętrzną instalację gazową, a dokładnie o podłączenie pieca do gazociągu (wszystko w ramach kotłowni) - odcinek jakieś 0,5 - 1,0 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynaj 09.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam,Czy znacie może jakiegossolidnego/niedrogiego geodetę. Potrzebuję wytyczyć budynek w okolicach Milanówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 09.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 pilnie poszukuje dobrej firmy która robi drzwi zewnętrzne drewniane dębowe na indywidualny wymiar i projekt.Ja mam jednego człowieka, który to robi, efekt można obejrzeć w wwie na Królewskiej (u niego, tam aktualnie mieszka). Namiar na priv. Przy okazji - szukam garażu blaszanego dla sąsiada, nie ma ktoś takowego do oddania (sprzedania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob_erto 09.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Czy znacie może jakiegossolidnego/niedrogiego geodetę. Potrzebuję wytyczyć budynek w okolicach Milanówka.\ Polecam p. Krzysztofa Kochańskiego z Pruszkowa 510610510. U mnie robił wszystkie pomiary i nie miałem najmniejszych zastrzeżeń do jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koincydencja 09.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czy ktoś z was ma w domu pompę ciepła? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i szukam sprawdzonego źródła; tzn. gdzie kupić, u kogo, żeby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 09.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czy ktoś z was ma w domu pompę ciepła? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i szukam sprawdzonego źródła; tzn. gdzie kupić, u kogo, żeby było dobrze. Nie mam (bo nie mam jeszcze domu ), ale rozmawiałem z Pawłem Kwiatkowskim z firmy Pamar - w mojej ocenie to wiarygodna firma. http://www.pamar.waw.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 09.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czy ktoś z was ma w domu pompę ciepła? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i szukam sprawdzonego źródła; tzn. gdzie kupić, u kogo, żeby było dobrze. ja mam nawet dwie a co kupić? poszukaj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=4093958#4093958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 09.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Czy znacie może jakiegossolidnego/niedrogiego geodetę. Potrzebuję wytyczyć budynek w okolicach Milanówka. polecam Janusz Zieliński Grodzisk Maz.tel. 602-795-595 lub 227552610 szybko solidnie i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 10.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Poszukuję namiarów na jakiś tani transport. Przewiezienie cementu, stempli budowlanych itp. rzeczy, które nie zmieszczą sie do samochodu osobowego (przynajmniej w konwencjonalny sposób ). Byłbym wdzięczny za jakikolwiek namiar. Budowa w Owczarni obok Milanówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 10.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, Poszukuję kogoś kto zna się na lutowaniu "twardym" - chodzi o wewnętrzną instalację gazową, a dokładnie o podłączenie pieca do gazociągu (wszystko w ramach kotłowni) - odcinek jakieś 0,5 - 1,0 m. Jeżeli nikogo nie znajdziesz to zadzwoń,podjadę i Ci polutuję tą instalacje. Jacek 607805016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynaj 10.03.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, Czy znacie może jakiegossolidnego/niedrogiego geodetę. Potrzebuję wytyczyć budynek w okolicach Milanówka. polecam Janusz Zieliński Grodzisk Maz.tel. 602-795-595 lub 227552610 szybko solidnie i tanio DZIĘKI Ketjar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 11.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 witajcie,poszukuję ekipy do rozbiórki starego domu za rozsądne pieniądze dom zbudowany z pełnej czerwonej cegły w niezłym stanie - może ktoś potrzebuje takiej cegły to chętnie oddam za rozbiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koincydencja 12.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Poszukuję architekta wnętrz z okolic Grodziska Mazowieckiego; Macie może kogoś do polecenia? Będę wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 13.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam, Powoli zabieram sie do odbioru domu. Z tego co sie orientuje, potrzebuje: 1. Wypelniony dziennik budowy z zaswiadczeniem kier budowy ze wszystko ok 2. Opinie kominiarza (zrobilem sobie wentylacje mechaniczna, beda robili problemy?) 3. Inwentaryzacje (geodeta) 4. Swiadectwo energetyczne - czy potrzebuje? Rozpoczynalem budowe w 2001 roku (albo nawet w 2000?). Skladam wszelkie papiery w urzedzie (ktorym?) w Grodzisku. Czy to wszystko czy cos ominalem? Wszelkie uwagi ulatwiajace sprawe mile widziane Przy okazji, macie namiar na tani i dobry tluczeń w okolicy Grodziska? Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia234 14.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, Czy znacie może jakiegossolidnego/niedrogiego geodetę. Potrzebuję wytyczyć budynek w okolicach Milanówka. Dla nas mape robil p. Dominik Wojdalski tel.609 529 178 szybko i w niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, Powoli zabieram sie do odbioru domu. Z tego co sie orientuje, potrzebuje: 1. Wypelniony dziennik budowy z zaswiadczeniem kier budowy ze wszystko ok 2. Opinie kominiarza (zrobilem sobie wentylacje mechaniczna, beda robili problemy?) 3. Inwentaryzacje (geodeta) 4. Swiadectwo energetyczne - czy potrzebuje? Rozpoczynalem budowe w 2001 roku (albo nawet w 2000?). Skladam wszelkie papiery w urzedzie (ktorym?) w Grodzisku. Czy to wszystko czy cos ominalem? Wszelkie uwagi ulatwiajace sprawe mile widziane Przy okazji, macie namiar na tani i dobry tluczeń w okolicy Grodziska? Pozdrawiam Mirek Ad2 nie powinni o ile trafisz na takiego co wie co to wentylacja mechaniczna. Ad4 potrzebujesz (służę pomocą ) Nie ma znaczenia kiedy zaczynałeś ważne kiedy kończysz. potrzebujesz jeszcze: oświadczenie energetyka z uprawnieniami z odbioru instalacji wewn w budynku (pomiary itp) oraz ew. gazowej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 15.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przy okazji, macie namiar na tani i dobry tluczeń w okolicy Grodziska? Pozdrawiam Mirek Podłacze się do pytania o tłuczeń Gdzie i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 15.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przy okazji, macie namiar na tani i dobry tluczeń w okolicy Grodziska? Pozdrawiam Mirek Podłacze się do pytania o tłuczeń Gdzie i za ile ? Mi woził niejaki P. Soboń 503 123 338. To był gruz betonowy z kruszarki 1000zł za 18m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 15.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przy okazji, macie namiar na tani i dobry tluczeń w okolicy Grodziska? Pozdrawiam Mirek Podłacze się do pytania o tłuczeń Gdzie i za ile ? Mi woził niejaki P. Soboń 503 123 338. To był gruz betonowy z kruszarki 1000zł za 18m3 Dzięki za odpowiedź. Bardziej chodzi mi o tłuczen ze skały najlepiej w jasnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 15.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Poszukuję architekta wnętrz z okolic Grodziska Mazowieckiego; Macie może kogoś do polecenia? Będę wdzieczna Polecam Atelier Eleganckich Wnętrz http://www.696111888.com - korzystam właśnie z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Jakby co kilka wizualek mogę wysłać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts