Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Proszę o radę, przymierzam się do ucywilizowania działki (off road nie sprawdził się :), planuję "przeczesać" ziemię tzw glebogryzarką (?) i następnie wyrównać ale przed tą operacją planuję zastosować randap i tu pytanie po jakim czasie od zastosowania tego środka mogę siać trawę? Sąsiad mówi że po pół roku (?????)

juz po 2 tygodniach można siać

Witajcie !

Ja jako, że niedługo zacznę się budować w Żyrardowie a takowej grupy nie ma, blisko natomiast mam do Grodziska to postanowiłem się z Wami zakolegować ;)

Po długich męczarniach znalazłem waszą stronę własną co mnie powiem szczerze zaskoczyło, ale jak tylko ktoś chce się zorganizować to dlaczego nie.

Pozdrawiam,

Pedro

Ja płaciłem 3300 za 18 m

To koszt Z czy BEZ: projektu, zajęcia pasa, inwentaryzacji? My mamy ofertę 3.650 za 13 metrów z geodetą, bez projektu. Za metr 50 zł, ale wcinka coś mi się zdaje, że drogawa: 1.500 zł... Można znaleźć taniej?

BTW, czy zajęcie pasa drogowego drogi gminnej kosztuje?

Pozdrawiam,

To koszt Z czy BEZ: projektu, zajęcia pasa, inwentaryzacji? My mamy ofertę 3.650 za 13 metrów z geodetą, bez projektu. Za metr 50 zł, ale wcinka coś mi się zdaje, że drogawa: 1.500 zł... Można znaleźć taniej?

BTW, czy zajęcie pasa drogowego drogi gminnej kosztuje?

Pozdrawiam,

Bez projektu ( bo go nie miałem), "spec" ze spółki wodnej zrobił, wpisał do ewidencji, założył licznik i plombę - i tyle

Witam,

Może orientujecie się w cenach wylewek. Dostałem ofertę na wylewki w cenie około 40 zł/m.kw. Z tym, ze cena zawiera już cały towar. więc 7% vat, a ja o nic się nie martwię. No firma daje przy tym 100% gwarancji na swoje prace! Co o tym sądzicie? Warto?

Spróbuj u formumowego Eimunda - 503016582

W zeszłym roku z materiałem płaciłem cos koło 33zł

Poszukujemy kominiarza, który nie robi problemów z odbiorem instalacji, gdy w domku jest wentylacja mechaniczna. Macie kogoś takiego? I ile kosztuje u niego taki odbiór?

Mariusz Sztejna 601 341 997 - bez problemów. 180 zł.

witam rozpoczynamy budowe (dokładnie fundamenty) i potrzebuję namiar na solidne i tanie :) bloczki betonowe z transportem, beton oraz namiary na wiercenie studni. Budujemy się w Urzucie, czytałam o bloczkach z BRD Kanie ale nie mogę za nic z nimi się skontaktować... Dziękuje z góry za info

pozdrawiam