MarzenaPrzemek 02.06.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dziękuje za od na poprzednie pytania.My też jak narazie bierzemy ze składu w Opypach.A może orientujecie sie gdzie w okolicy dostane najtańszy chudziak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 02.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Geodeta- firma NADIR, Piotr Puchała 0503184993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 02.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czy slyszal ktos opnie o architekt Ewelinie Pyrko? Moze ktos z forumowiczow robil u niej projekt? Dziekuje,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 02.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam, Mam nadzieję niedługo ruszyć z budową więc poproszę o kontakt na "sprawnego" koparkowego z okolic Pruszkowa/Piastowa. Chciałbym również zasięgnąć opinii na temat składu budowlanego p. Jerzego Szczodrego z Michałowic. Pozdrawiam Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 03.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Potrzebny mi na sobotę ktoś do przetransportowania jednej rzeczy (lekka konstrukcja drewniana, wymiary ok. 2,5x0,8x0,8m, można się domyślać, o co chodzi ) - pewnie wystarczy zwykły truck (ale większy, niż polonez truck...) - może macie kogoś do polecenia? transport z okolic Nadarzyna w okolice Bożej Woli k/Błonia. Taki "mały domek" to łatwo przetransportować na przyczepce - jeśli masz autko z hakiem Transport np w Strzeniówce - gość wynajmuje baraki ale ma także tzw "solówkę" z hds-em, Bąkiewicz Piotr 602-294-565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evora_x 05.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witajcie,Czy możecie polecić instalatora instalacji gazowej? Poszukuje na już a tu nikogo godnego polecenia nie ma na horyzoncie. Budowa w Radoniach k. Grodziska Maz. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Polecam firmę GAZ sp z o.o. Błonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.06.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Czy mozecie polecić jakąś firmę do układania kostki brukowej i zjazdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 06.06.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Czy mozecie polecić jakąś firmę do układania kostki brukowej i zjazdu ? Pan Sylwek, 606 173 579 Robił u mnie, jestem zadowolony i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.06.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki za namiar. Napisz mi proszę na priv jaki jest koszt ułożenia 1 m takiej kostki,pozdrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 06.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki za namiar. Napisz mi proszę na priv jaki jest koszt ułożenia 1 m takiej kostki, pozdrK Ależ nie trzeba na priva, to żadna tajemnica Nie wiem jaki jest koszt samej robocizny bo brałem kompleksowo kostka+ułożenie. Na gotowo nostalit z jadaru z ułożeniem i wszystkim co potrzebne wyniosło 100pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Heeej, Wy to juz mocno rozwinięci z budowami, ale ma ktoś może barakowóz do sprzedania, albo jakąś kontenerzynę? hę? gruz w każdej ilości(tak do 300zł/wywrotę) tejż przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 07.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czy może wiecie jakie są ceny za metr podbitki z pcv + robocizna? ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 07.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ponawiam pytanie Ja brałem podsufitke Gamrat, od cen cennikowych miałem 22% rabatu ( vat 7%) - robocizny niestety nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alka880 07.06.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elwacji (grunt+struktura) - tynk silikonowy. Domek budujemy w Starej Wsi k/ Nadarzyna. Korzystam z forum, bo ......... już na końcu budowy nie mam tyle cierpliwości na eksperymenty, które oferują mi przypadkowi fachowcy. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 07.06.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elwacji (grunt+struktura) - tynk silikonowy. Domek budujemy w Starej Wsi k/ Nadarzyna. Korzystam z forum, bo ......... już na końcu budowy nie mam tyle cierpliwości na eksperymenty, które oferują mi przypadkowi fachowcy. Dziękuję za pomoc. Polecam p. Grzesia 697 985 262 , u mnie popełnił ocieplenie elewacji i jestem zadowolony , cenowo przyzwoicie, mozesz powołać sie na kontakt ode mnie - budowa w Żelechowie - aaa i p. Grzes jest z Nadarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 07.06.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elwacji (grunt+struktura) - tynk silikonowy. Domek budujemy w Starej Wsi k/ Nadarzyna. Korzystam z forum, bo ......... już na końcu budowy nie mam tyle cierpliwości na eksperymenty, które oferują mi przypadkowi fachowcy. Dziękuję za pomoc. Zapraszam do skorzystania z moich usług ---> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url&p=3699194#post3699194 W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie, żebym się narzucała....ale ma kto może gruz odstąpić????? po sąsiedzku;) no i wie kto może gdzie w miarę normalnie liczą za B20? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 08.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie, żebym się narzucała....ale ma kto może gruz odstąpić????? po sąsiedzku;) no i wie kto może gdzie w miarę normalnie liczą za B20? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... No mam kupkę gruzu, z którą nie mam co zrobić, tak na oko z 0,5m3. Ale pewnie interesują Cię ilości 'przemysłowe'? Beton polecam z Kasob-a, wygooglasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts