Niwa 08.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nooom troszku więcej by się przydał, ale bardzo dziękuję za chęci i odzew:) Jutro dzwonię do Kasoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 09.06.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nie, żebym się narzucała....ale ma kto może gruz odstąpić????? po sąsiedzku;) no i wie kto może gdzie w miarę normalnie liczą za B20? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... Z ciekawości - jestem przed wyborem dostawcy betonu i elementów betonowych - możesz podesłać wycene na priv-a ? PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 10.06.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Heeej, Wy to juz mocno rozwinięci z budowami, ale ma ktoś może barakowóz do sprzedania, albo jakąś kontenerzynę? hę? gruz w każdej ilości(tak do 300zł/wywrotę) tejż przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek1719502033 10.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam serdecznie! Nasz domek - Jupiter II budujemy w Strzeniówce koło Nadarzyna. Obecnie pilnie poszukujemy dobrej i niedrogiej ekipy dekarzy do położenia dachówki ceramicznej oraz firmy, która wykona nam tynki na poddaszu (około 200m2). Gdyby Ktoś z Was mógłby nam polecić sprawdzone ekipy, które u Was budowały - bylibyśmy z Żonką bardzo wdzięczni pozdrawiam i dziękuję Wojtek, tel 0 696 009 739, GG: 271530, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 10.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kochani podrzuccie jakies namiary do kogos kto moglby mi doradzic kominek i ewentualnie go ubudowac. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kochani podrzuccie jakies namiary do kogos kto moglby mi doradzic kominek i ewentualnie go ubudowac. P Podłączam się do pytania, też nas to niedługo czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Co do betonu to my braliśmy z firmy BUDOMAT PRUS, Łazy, Al. Krakowska 172 A tel. 22 7577614 lub 22 7579853. Za pompę w ubiegłym roku płaciliśmy 400 zł netto i jak pamiętam nie było to uzależnione od godzin pracy. Stills, miło Cię widzieć Co do kominków do obiło mi się o uszy, że w Michałowicach jest jakaś dobra firma, ale jeszcze nie badałam tematu bo to dla mnie bardzo odległa sprawa. A mężowi wysyłam PW z namiarami na glazurnika. Sprawdzał go może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 10.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Co do betonu to my braliśmy z firmy BUDOMAT PRUS, Łazy, Al. Krakowska 172 A tel. 22 7577614 lub 22 7579853. Za pompę w ubiegłym roku płaciliśmy 400 zł netto i jak pamiętam nie było to uzależnione od godzin pracy. Stills, miło Cię widzieć Co do kominków do obiło mi się o uszy, że w Michałowicach jest jakaś dobra firma, ale jeszcze nie badałam tematu bo to dla mnie bardzo odległa sprawa. A mężowi wysyłam PW z namiarami na glazurnika. Sprawdzał go może? Czesc BEATKO, WIESZ CO TAK SPRAWDZALISMY GLAZURNIKOW ALE MIELI ODLEGLE TERMINY. Znalezlismy z Mszczonowa - robil u naszego kolegi i wchodzi w ta sobote No wlasnie musze sie rozejrzec za tymi kominkami:) U nas duzo sie dzieje, drzwi wewnetrzne zamowione, kuchnia i schody sie robia - montaz pod koniec lipca. Tynki koncza schnac i bedziemy zaraz malowac, no i w sobote glazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 10.06.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kochani podrzuccie jakies namiary do kogos kto moglby mi doradzic kominek i ewentualnie go ubudowac. P Polecam firmę - przyjadą , wymierza, doradza, zrobia projekt i kominek. Wszystko szybko i sprawnie. Cenowo tez atrakcyjnie w porownaniu z innymi. http://www.kominkiikominy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 10.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 DRZWI ZEWNĘTRZNE i WEWNETRZNE poszukuję - czy mozecie podzielic się namiarami na dobre drzwi i rzetelnych montazystów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Czesc BEATKO, WIESZ CO TAK SPRAWDZALISMY GLAZURNIKOW ALE MIELI ODLEGLE TERMINY. Znalezlismy z Mszczonowa - robil u naszego kolegi i wchodzi w ta sobote No wlasnie musze sie rozejrzec za tymi kominkami:) U nas duzo sie dzieje, drzwi wewnetrzne zamowione, kuchnia i schody sie robia - montaz pod koniec lipca. Tynki koncza schnac i bedziemy zaraz malowac, no i w sobote glazura Widzisz, a ja ciągle się do Was wybieram i nie mogę dotrzeć. Fajnie, że Wam tak ładnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 10.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Polecam firmę - przyjadą , wymierza, doradza, zrobia projekt i kominek. Wszystko szybko i sprawnie. Cenowo tez atrakcyjnie w porownaniu z innymi. http://www.kominkiikominy.pl oo dzieki wielki za namiary juz lece na ich stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 10.06.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Widzisz, a ja ciągle się do Was wybieram i nie mogę dotrzeć. Fajnie, że Wam tak ładnie idzie. kochana jestesmy w sobote wpadajcie zobaczyc co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 kochana jestesmy w sobote wpadajcie zobaczyc co i jak Mam nadzieję, że będziemy jechać na działkę. Jak coś to wcześniej przedzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 10.06.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Stills gdzie zamawiałaś drzwi wewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Qter jutro prześlę, promiss, bo dziś już padam na ryło tak centralnie - ale warte to tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 10.06.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 My budujemy z indywidualnego projektu. Trafiliśmy na fajnych architektów, ale to jest bardzo uzależnione od gustów. Nie każdemu przypasuje. Mieliśmy tak z projektantem wnętrz, gdzie próbowaliśmy współpracy przez 7 miesięcy, ale szło jak krew z nosa, więc się musieliśmy rozstać, a budowa zaliczyła niezły obsuw. Żeby było śmieszniej, to teraz wnętrza projektuje nam dziewczyna, która projektowała nam bryłę domu Także mogę ich polecić, ale tak jak mówię, to jednak sprawa osobliwa. Ich strona to http://www.formo3.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 10.06.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hej, Czy mógłby ktoś polecić dobrego architekta w Grodzisku lub okolicach? Zależy mi nam na projekcie niedużym ale nowoczesnym. Działka jest mała, budowa w granicy i w centrum miasta więc liczę na ciekawe rozwiązanie. Czy ktoś zdecycdował sie na projekt indywidualny i może polecić architekta? Z góry dziękuję. My budujemy z indywidualnego projektu. Trafiliśmy na fajnych architektów, ale to jest bardzo uzależnione od gustów. Nie każdemu przypasuje. Mieliśmy tak z projektantem wnętrz, gdzie próbowaliśmy współpracy przez 7 miesięcy, ale szło jak krew z nosa, więc się musieliśmy rozstać, a budowa zaliczyła niezły obsuw. Żeby było śmieszniej, to teraz wnętrza projektuje nam dziewczyna, która projektowała nam bryłę domu Także mogę ich polecić, ale tak jak mówię, to jednak sprawa osobliwa. Ich strona to http://www.formo3.pl znajdują się w Piastowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 10.06.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Qter jutro prześlę, promiss, bo dziś już padam na ryło tak centralnie - ale warte to tego dzięki za pamięć - czekam z utęsknieniem PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alka880 11.06.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam, mam do odsprzedania ok. 7-10 palet cegły Markowicze U220 kl 1, 20, zafoliowane, w stanie nieruszonym, zapewniony transport z rozładunkiem HDS- na terenie gminy nadarzyn i piseczno, cena do ustalenia (niższa niż na składach budowlanych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts