jaceknowy 16.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 17.06.2010 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Igrekjaka cena tego prętu i skad go mozna odebrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 17.06.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Igrek jaka cena tego prętu i skad go mozna odebrac?? dzwoniłem do składu podali mi cenę za szt 32,5, - myślę że 20pln/szt będzie ok, odbiór z Rozalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 17.06.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Igrek poprosze o numer do Ciebie i rezerwuje wszystkie prety i długie i krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 17.06.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A może ktoś ma jeszcze pozostałości po budowie interesuje mnie suporex 24 i 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobbudowniczy81 17.06.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hej, Czy mógłby ktoś polecić dobrego architekta w Grodzisku lub okolicach? Zależy mi nam na projekcie niedużym ale nowoczesnym. Działka jest mała, budowa w granicy i w centrum miasta więc liczę na ciekawe rozwiązanie. Czy ktoś zdecycdował sie na projekt indywidualny i może polecić architekta? Z góry dziękuję. Witam, Mogę zdecydowanie polecić firmę tissu.com.pl. Nam co prawda robili projekt wnętrz, ale wiem że wykonują również i większe projekty. Bardzo miły kontakt z Panią architekt Magdą Kostrzewą 512 122 220. Ma świetne pomysły idealnie dobrane do naszych oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 17.06.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 witam... ktory ytong lepszy na dom bo mam rozne opinie pp2/0,4 czy pp4/0,6 24cm... pp2 cieplejszy a pp4 mocniejszy... i wez tu i badz madry... dom 170mkw pow. uz. dwa pelne poziomy Mi zawsze tłumaczyli, że cegły mają trzymać konstrukcję. Ocieplenie jest od zapewnienia komfortu cieplnego. Ja bym brał chyba mocniejszy, jeżeli mają tą samą cenę. A jeżeli nie, to oczywiście tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 17.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Obejrzałam sobie zdjęcia, macie bardzo ładny kamień na elewacji. My w projekcie mamy obudowane kamieniem wejście i bramę garażową, nie bardzo mogłam to sobie wyobrazić, a u Was to fajnie wygląda. Co to jest? Jeśli chodzi o kamień, to Pietra farnese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.06.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Namiarki na przedstawiciela Solidu 602 577 433 - Michał Gajewski Przepraszam że tak późno ale sami wiecie - budowa- dziekuję bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 18.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o kamień, to Pietra farnese. swiru, a gdzie kupowaliście ten kamień? Mam jeszcze pytanie do wszystkich, którzy już są na etapie elewacji. Czy macie może bonie na elewacji? Jaką metodą były robione i ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 18.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mam jeszcze pytanie do wszystkich, którzy już są na etapie elewacji. Czy macie może bonie na elewacji? Jaką metodą były robione i ile to kosztowało? mam na elewacji coś takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2d2bb574e7d08af1.html chłopaki cięli płyty 3 lub 2cm grubości, odstęp około 10cm - po nałożeniu struktury zmniejszyła się oczywiście ta wartość. Było trochę marudzenia ale zrobili na 2 szczytach i w podcieniu (projekt D79 Subtelny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 18.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 O coś mniej więcej takiego mi chodzi, tylko grubsze te paski styropianu. U mnie będzie tak wykończony dół na wysokość drzwi i trochę na piętrze wokół okien. A drogo sobie policzyli za coś takiego? Trochę z tym zabawy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 18.06.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Cena była "luźno" ustalona na 30 zł z metra elewacji ale ci sami robili mi podbitkę, obsadzali parapety, rynny, no i jeszcze docierali gipsy na sufiach. Więc tak naprawdę rozliczałem się za całość wykonanej pracy. Z tym ostatnim poszło im najsłabiej. Grubość to kwestia do ustalenia, na pewno trzeba brać pod uwagę to że po roku na takiej elewacji będzie widoczny kurz. U nas już widać a mieszkamy przeszło 8 miesięcyZa 250mkw elewacji + prace które wymieniłem zapłaciłem 13tys pln, wydaje mi się że kwota sensowna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 18.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Cena była "luźno" ustalona na 30 zł z metra elewacji ale ci sami robili mi podbitkę, obsadzali parapety, rynny, no i jeszcze docierali gipsy na sufiach. Więc tak naprawdę rozliczałem się za całość wykonanej pracy. Z tym ostatnim poszło im najsłabiej. Grubość to kwestia do ustalenia, na pewno trzeba brać pod uwagę to że po roku na takiej elewacji będzie widoczny kurz. U nas już widać a mieszkamy przeszło 8 miesięcy Za 250mkw elewacji + prace które wymieniłem zapłaciłem 13tys pln, wydaje mi się że kwota sensowna, Porównując do ofert, które ja otrzymałam, wydaje się bardzo sensowna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 19.06.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 swiru, a gdzie kupowaliście ten kamień? my akurat sprowadzilismy z zagranicy, ale mozna go tez dostać w yeti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 20.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Balustrady drewniane Szukam firmy, która wykonuje i montuje drewniane balustardy na tarasy, balkony . Podzielcie się namiarami. z gory dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 21.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 swiru na Twoich zdjęciach widac niemałą elewację szklaną. Czy to aluminium? Gdzie zamawialiście? Mamy ogromne okno w dużym pokoju, wysokie na dwa piętra. Zamówiliśmy w adpolu i teraz sobie pluję w brodę. Poza tym zaczynają mi się napady strachu co do eksploatacji takiego cuda. Mycie, ogrzewanie, strata ciepła itp, nie mieliście obaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 22.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam,Wie ktoś może gdzie w rozsądnej cenie można zamówić w okolicach Nadarzyna, Pruszkowa, Grodziska lustra na wymiar? Potrzebuję 2 sztuki do łazienek oczywiście z możliwością dowiezienia na miejsce montażu.Sprawa pilna! Z góry dziękuję!Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 22.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam, Wie ktoś może gdzie w rozsądnej cenie można zamówić w okolicach Nadarzyna, Pruszkowa, Grodziska lustra na wymiar? Potrzebuję 2 sztuki do łazienek oczywiście z możliwością dowiezienia na miejsce montażu. Sprawa pilna! Z góry dziękuję! Marcin Jest w Brwinowie dobry szklarz, zamawiałem lustro 1.6x2.5, z montażem wszystko ok Grzybowski Robert 227296234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 22.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Balustrady drewniane Szukam firmy, która wykonuje i montuje drewniane balustardy na tarasy, balkony . Podzielcie się namiarami. z gory dziękuję, Piotr Paszkowski 508-562-888 - w lipcu będzie robił nam taras drewniany + balustrady + listwy podłogowe, widziałem u znajomych jego pracę i podobała mi się. Cena także atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts