Szynaj 29.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam forumowiczów. Czy ktoś z Was ma może namiary na dobrego, sprawdzonego „tynkarza wewnętrznego” :0) z okolic Milanówka? Jakie są ceny za m2? Poszukuję też człowieka od wylewania podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 29.06.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witajciemoze wiecie gdzie mozna zakupić filary betonowe w rozsadnej cenie?? PozdrawiamMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 29.06.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam, Może ktoś podpowiedzieć jakiś namiar na gaz płynny z butli? Może jakiś przedstawiciel handlowy? Gdzie będzie najprościej i najtaniej - Gaspol, Shell czy może jakiś miejscowa firma? Chodzi mi od podstaw - wykonanie instalacji, zbiornik podziemny itd. Po długich namysłach i dywagacjach zdecydowaliśmy się na gaspol. Jeśli potrzeba kontaktu mam namiary na dobrego przedstawiciela. Poprowadził nas jak dzieci, za rączkę przez formalności. A wahaliśmy się między gasgrod'tem a gaspolem. Shell najdroższy, gazgrod najtańszy, ale w gaspolu masz możliwośc zamówienia telemetrii, znacznie tańszą instalację, i jeszcze kilka innych zalet. Dla mnie nie bez znaczenia był też fakt, że już 10 lat, w starym domu, mieliśmy gaspol i było ok. Tak więc polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 29.06.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 witamPotrzebuje namiary na dostawcę drzewa na więźbę dachową - w rozsądnej cenie - okolice Nadazryna - czy możecie cioś podpowiedzieć?- dla szukających nadproży L-19 - mogę podpowiedzieć, że w Budokruszu mają super promocję -20 %, porównywałam ceny i naprawdę jest różnica. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 29.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 My też mamy z Jarbetalu okna 3 szybowe. U innego przedstawiciela za takie same okna policzyli 3 tys. więcej. Z montażu jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 29.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 witam Potrzebuje namiary na dostawcę drzewa na więźbę dachową - w rozsądnej cenie - okolice Nadazryna - czy możecie cioś podpowiedzieć? My braliśmy dosłownie 1,5 tygodnia temu z Drewpłytu z Sokołowa koło Janek (http://www.drewplyt-pecka.pl/). Bardzo sprawna obsługa. Więźba była gotowa 3 dni od zamówienia. Uprzedzając pytanie - płaciliśmy 650 zł za m3 impregnowanego drewna. Transport do Jaktorowa grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 29.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam forumowiczów. Czy ktoś z Was ma może namiary na dobrego, sprawdzonego „tynkarza wewnętrznego” :0) z okolic Milanówka? Jakie są ceny za m2? Poszukuję też człowieka od wylewania podłóg. Pracujemy w Twoich okolicach, referencje forumowiczów pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam forumowiczów. Czy ktoś z Was ma może namiary na dobrego, sprawdzonego „tynkarza wewnętrznego” :0) z okolic Milanówka? Jakie są ceny za m2? Poszukuję też człowieka od wylewania podłóg. pan Majchrzak 603 635 144 Szybko i ładnie nas otynkowali Ale ceny niestety nie pamiętam po pól roku i nie mogę się dogrzebać do niej w notatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Po długich namysłach i dywagacjach zdecydowaliśmy się na gaspol. Jeśli potrzeba kontaktu mam namiary na dobrego przedstawiciela. Poprowadził nas jak dzieci, za rączkę przez formalności. A wahaliśmy się między gasgrod'tem a gaspolem. Shell najdroższy, gazgrod najtańszy, ale w gaspolu masz możliwośc zamówienia telemetrii, znacznie tańszą instalację, i jeszcze kilka innych zalet. Dla mnie nie bez znaczenia był też fakt, że już 10 lat, w starym domu, mieliśmy gaspol i było ok. Tak więc polecam... I u nas Gaspol .Przeprowadzili nas za rączkę przez papierologię. Nie mamy z nimi najmniejszych kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 30.06.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam,potrzebny sprawdzony namiar na stal na ogrodzenie (profile).Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 potrzebuje zlecic zrobienie swiadectwa energetycznego budynku - moj kierbud chce za nie 650 zl /ma uprawnienia/ Czy to normalna cena, czy moze robiliscie taniej? To zbedny papier przeciez dla inwestora a robi sie go 15 min na kompie, bo malo kto oferuje w cenie badanie kamera termowizyjna co juz moze byc ciekawe - chodzi o budowe w Jaktorowie. Pozdrawiam strix mylisz się uczciwie zrobione świadectwo tzn przeliczone kosztuje więcej czasu zdecydowanie więcej niż 15 min. Napisz na maila ([email protected]) jaki masz dom tzn ilość m2 pow. podłóg, rodzaj wentylacji, rodzaj ogrzewania powiem jaka cena wchodzi w grę. Orientacyjnie cena u mnie to 350-450 zł brutto w zależności od domku i podanych wyżej parametrów. Kamerą nie dysponuję, ale gwarantuję uczciwie wykonane świadectwo (tzn policzone a nie wzięte z kosmosu). Parę osób z forum muratora już robiło i mam nadzieję, że są zadowolone. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perca 30.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam,Poszukuję namiaru na sprawdzoną ekipę do położenia zewnętrznego ocieplenia i tynku. Budowa w Milanwku, gdyby można prosić o porady na co zwracac uwagę przy tej czynności - będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 30.06.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Czemu uważasz że już jest termin pózny?? poniewaz wiekszosc firm miala promocje do konca kwietnia albo maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 30.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 witam Potrzebuje namiary na dostawcę drzewa na więźbę dachową - w rozsądnej cenie - okolice Nadazryna - czy możecie cioś podpowiedzieć? pozdrawiam my zamawialismy drewno w tartaku DREWLUX P.P.H.U. z Iłzy. Bardzo fajny tartak rodzinny pod lasem. Drewno przywoza w rejony podwarszawskie i ceny nieco nizsze niz u nas. telefon: 48 616 35 76 dane kontaktowe firmy mozna znalesc w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 30.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Po długich namysłach i dywagacjach zdecydowaliśmy się na gaspol. Jeśli potrzeba kontaktu mam namiary na dobrego przedstawiciela. Poprowadził nas jak dzieci, za rączkę przez formalności. A wahaliśmy się między gasgrod'tem a gaspolem. Shell najdroższy, gazgrod najtańszy, ale w gaspolu masz możliwośc zamówienia telemetrii, znacznie tańszą instalację, i jeszcze kilka innych zalet. Dla mnie nie bez znaczenia był też fakt, że już 10 lat, w starym domu, mieliśmy gaspol i było ok. Tak więc polecam... Dzięki wielkie za informację. Za namiar na przedstawiciela będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzięki wielkie za informację. Za namiar na przedstawiciela będę bardzo wdzięczny. Na wszelki wypadek dorzucam namiar na naszego : miło i sprawnie wszystko załatwiał : pan Tomasz z Gaspolu 600 061 367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej, Dobroszka.Mieszkasz już w swoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej, Dobroszka. Mieszkasz już w swoim domku? Nie Betka , jeszcze nie.Przeprowadzkę planujemy na jesieni , na razie kończy powoli glazurnik ,czekamy na wejście Duszka w połowie lipca i zbieram się do wycen i zamówienia kuchni. Wykończeniówka naprawdę wykańcza A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nie Betka , jeszcze nie.Przeprowadzkę planujemy na jesieni , na razie kończy powoli glazurnik ,czekamy na wejście Duszka w połowie lipca i zbieram się do wycen i zamówienia kuchni. Wykończeniówka naprawdę wykańcza A jak u Was? U nas cisza, bo finanse nas blokują. Dzisiaj mam jednak dobry humor i wierzę, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 U nas cisza, bo finanse nas blokują. Dzisiaj mam jednak dobry humor i wierzę, że będzie dobrze NA PEWNO będzie dobrze Te finanse szaleją i strajkują jak się tylko człowiek zabiera za temat budowy;) Nasza przeprowadzka będzie na plac boju - bez szaf,listew,drzwi wew. ,większości lamp i mebli, bez ogrodu,ogrodzenia i podjazdu.Ale będziemy powoli dłubać. I Wy też swój dom wydłubiecie , przecież już tyle za Wami , a z każdym kolejnym etapem będzie bliżej celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts