Ramot 05.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ja mogę podrzucić namiar na materiał, kilka mies. temu byłem w temacie i się przegrzebałem przez allegro i net w poszukiwaniu... znalazłem wykonawcę siatki ogrodz. (handluje też wszystkim pozostałym - słupki, pręty, napinacze etc.) a czemu koniecznie profile? trochę drogawo, i pewnie sporo zabawy ze spawaniem przęseł będzie (chyba że przęsła z czego innego?) Hej. Chodzi mi o profile (ceowniki), do których przykręcone będą sztachety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 05.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam, poszukuję taniej i sprawdzonej ekipy do budowy dachu w okolicach Żabiej Woli będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 06.07.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka, potrzebuję pilnie człowieka z koparko-ładowarką za rozsądną cenę. Mój dotychczasowy niestety ma awarię maszyny Przeszukałem nasz wątek, ale żadnych nr telefonu nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejkkk3 06.07.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Szukam osób dla których buduje lub budowała firma mkk, widzieliście gdzieś ich baner - dajcie znać. Proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 06.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka, potrzebuję pilnie człowieka z koparko-ładowarką za rozsądną cenę. Mój dotychczasowy niestety ma awarię maszyny Przeszukałem nasz wątek, ale żadnych nr telefonu nie znalazłem. nie korzystałem ale mam taki namiar: Koparko-ładowarka z Grodziska Maz. - CASE - Sławomir Misiak tel: 606 116 823 PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 06.07.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka, potrzebuję pilnie człowieka z koparko-ładowarką za rozsądną cenę. Mój dotychczasowy niestety ma awarię maszyny Przeszukałem nasz wątek, ale żadnych nr telefonu nie znalazłem. mogę polecić Pana Leszka 502 090126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 06.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, poszukuję taniej i sprawdzonej ekipy do budowy dachu w okolicach Żabiej Woli będę wdzięczna za namiary. Ostatnio też poszukiwaliśmy ekipy do budowy dachu i najtańszych zaproponował Dachlux. Pan Michał Dąbrowicz, nr tel 608 475 793 Nie wiem, czy robią dobrze, bo zaczynamy dopiero w przyszłym roku na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 06.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ostatnio też poszukiwaliśmy ekipy do budowy dachu i najtańszych zaproponował Dachlux. Pan Michał Dąbrowicz, nr tel 608 475 793 Nie wiem, czy robią dobrze, bo zaczynamy dopiero w przyszłym roku na wiosnę. dzięki zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 06.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witajciez jakiego drzewa macie więżby?? PozdrawiamMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.07.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ostatnio też poszukiwaliśmy ekipy do budowy dachu i najtańszych zaproponował Dachlux. Pan Michał Dąbrowicz, nr tel 608 475 793 Nie wiem, czy robią dobrze, bo zaczynamy dopiero w przyszłym roku na wiosnę. Robią więcej niż dobrze U nas była ekipa od pana Michała - pana Janusza zwanego Diablo .Dach ma 430 m .Układali 5 dni. Żadnych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 06.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ostatnio też poszukiwaliśmy ekipy do budowy dachu i najtańszych zaproponował Dachlux. Pan Michał Dąbrowicz, nr tel 608 475 793 Nie wiem, czy robią dobrze, bo zaczynamy dopiero w przyszłym roku na wiosnę. Mogę polecić Master z Lesznowoli - solidnie i sprawnie, mają 2 ekipy tel Mariusz Osial 506 173 711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław W. 06.07.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 WItajcie. Mam pewien zgryz. Otrzymałem ofertę realizacji projektu indywidualnego (140 m2 użytkowej) za 7000 złotych brutto. Projekt nie będzie obejmował instalacji. Wydaje mi się, że to wysoka kwota, jakie są Wasze opinie? Na jakie koszty wykonania projektu instalacji powinienem się nastawiać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 06.07.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ostatnio też poszukiwaliśmy ekipy do budowy dachu i najtańszych zaproponował Dachlux. Pan Michał Dąbrowicz, nr tel 608 475 793 Nie wiem, czy robią dobrze, bo zaczynamy dopiero w przyszłym roku na wiosnę. U nas tez ekipa Pana Janusza sprawila sie na medal, dach 200m w 3 dni. Kominy obrobione bardzo dobrze, nic nie cieknie. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 06.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 pytanie do tych co maja ogrzewanie podłogowe wodne 1. czy wy robiliście jakieś wyliczenia zapotrzebowania na ciepło? braliście jakiegoś fachowca od tego czy po prostu przyszedł hydraulik i wg. swojego doświadczenia położył rurki co 10 czy 15cm?? 2. czy macie ogólne sterowanie podłogówką czy np dla każdego pokoju macie termostat i regulacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartagina 06.07.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Potrzebuję taniej ziemi na podsyp wokół domu. Z transportem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 07.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 pytanie do tych co maja ogrzewanie podłogowe wodne 1. czy wy robiliście jakieś wyliczenia zapotrzebowania na ciepło? braliście jakiegoś fachowca od tego czy po prostu przyszedł hydraulik i wg. swojego doświadczenia położył rurki co 10 czy 15cm?? 2. czy macie ogólne sterowanie podłogówką czy np dla każdego pokoju macie termostat i regulacje? Ad. 1 - wszystko zleciłem w jednej firmie, sami wyliczyli ile czego potrzeba tzn ile trzeba ciepła i "żelastwa" aby to ciepło wyprodukować i rozprowadzić. Ad. 2 - podłogówka jest uzupełnieniem do grzejników ściennych, które są zasadniczym źródłem ciepła, nie ma jej w sypialniach, wszystkim steruje piec, mamy jeden sterownik w korytarzu w tzw nocnej części domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 07.07.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 WItajcie. Mam pewien zgryz. Otrzymałem ofertę realizacji projektu indywidualnego (140 m2 użytkowej) za 7000 złotych brutto. Projekt nie będzie obejmował instalacji. Wydaje mi się, że to wysoka kwota, jakie są Wasze opinie? Na jakie koszty wykonania projektu instalacji powinienem się nastawiać? Pozdrawiam Mnie adaptacja gotowego z Muratora o trochę większej powierzchni kosztowała trzy lata temu 5000 - fakt, że w gotowcu były instalacje, których nie trzeba było adaptować. Proponuję abyś pytanie o koszt projektu instalacji zadał na branżowym forum - popatrz na górę strony - są tam INSTALACJE. Projekt budowlany radzę robić u tego projektanta, który jest dobrze znany przez - i dobrze zna - Urząd Gminy i Starostwo Powiatowe gdzie będziesz się budował. Nawet jeśli trochę przepłacisz to szybciej i z mniejszym stresem dostaniesz pozwolenie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 07.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ad. 1 - wszystko zleciłem w jednej firmie, sami wyliczyli ile czego potrzeba tzn ile trzeba ciepła i "żelastwa" aby to ciepło wyprodukować i rozprowadzić. Ad. 2 - podłogówka jest uzupełnieniem do grzejników ściennych, które są zasadniczym źródłem ciepła, nie ma jej w sypialniach, wszystkim steruje piec, mamy jeden sterownik w korytarzu w tzw nocnej części domu. ja jeszcze dodam tylko, że ilość ciepła zależy również od tego co bedziesz miał ułożone na podłodze - inaczej "izoluje" drewno a inaczej gres - i w zalezności od wykończenia dobiera się rozstaw rurek - przynajmniej tak twierdzi mój wykonawca PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 07.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam Dawno mnie tu nie było, ale budowa pochłania i wciąga. Wracam i od razu z prośbą. Macie może namiar na tanią ziemię do niwelacji terenu? Przydałoby się kilka(naście) wywrotek w dobrej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alka880 07.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, mam do odsprzedania ok. 7-10 palet cegły Markowicze U220 kl 1, 20, zafoliowane, w stanie nieruszonym, zapewniony transport z rozładunkiem HDS- na terenie gminy nadarzyn i piseczno, cena do ustalenia (niższa niż na składach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts