maralt 21.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam. Potrzebuję 220 stempli dł. 340cm. Ma ktoś może na zbyciu ? albo gdzie tanio kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 21.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Jaka długość bo ja potrzebuję 340cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fifi72 21.07.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Może ktoś z forumowiczów orientuje sie jaki jest koszt ułożenia obrzezy trawnikowych w naszej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 21.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam !!! Poszukuję fachowca od dachu. Mam problem z ciekanącym kominem. Problem polega na tym, że po dłuższych deszczach na ścianie komina na poddaszu pojawia się zaciek. Dekarz, który kład dach i wykonywał obróbkę twierdzi, że wszystko jest ok. Komin jest murowany pełną cegłą i ocieplony. Bardzo proszę o pomoc. Lokalizacja Osowiec gm. Żabia Wola. Pozdrawiam. sprawna ekipa, mogę polecić, ZDZISŁAW KUKIEŁA telefon: (44) 8140253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 21.07.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Czy ma ktoś jakieś nowe wieści na temat obwodnicy Milanówka? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 21.07.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Potrzebuje 22 stempli, za ile i czy mozliwe prosze napisac ) Ja mam ok. 100 szt. 2,8m jeżeli takie ci odpowiadają i oczywiście jeszcze mam palete u-kształtek. I po niedzieli będę miał 30mb siatki leśnej do odsprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 21.07.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Czy ma ktoś jakieś nowe wieści na temat obwodnicy Milanówka? pozdr wiem tylko że mają jakies 1,5 miesiąca opóźnienia w rozpoczęciu prac w Tłustym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 21.07.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Czy ma ktoś jakieś nowe wieści na temat obwodnicy Milanówka? pozdr Milanówek się nie zgadza i na razie ma być Od Tłustego do Nadarzyńskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 22.07.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Milanówek się nie zgadza i na razie ma być Od Tłustego do Nadarzyńskiej.. ... jak na załączonym obrazku http://www.grodzisk.pl/miasto2/pliki/obwodnica///przebieg_obwodnicy.pdf Gdzieś w necie były (a może nadal są) plany zamknięcia obwodnicy na terenie Grodziska lub Kad przez doprowadzenie jej do ul. Królewskiej. Pokazano kilka wersji od okolicy przystanku WKD Okrężna: - ulicą Na Laski, - ulicą Okręźną, - ulicą Środkową w Kadach i ul. Staszica w Milanówku. Każde z tych rozwiązań to niespodziewany koszmar dla mieszkańców tych ulic a w przypadku Kad - właścicieli działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 22.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja ostatnio kupiłam nową mapę Grodziska i okolic, tam jest zaznaczona planowana obwodnica i autostrada A2. Jest tak, jak na obrazku od Pseda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maralt 22.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Okrężna się nie zgadza, Kady i Milanówek też. W ostatniej Bogorii Burnistrz się wypowiadał, że do 2012 zrobią zachodnią obwodnicę Grodziska ale później niż autostradę a reszta nie wiadomo bo środki unijne cofnięto ze względu na brak porozumienia między gminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 22.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 szukam taniego wykonawcy schodów drewnianych polecony na forum człowiek od okien dał nam znakomitą ofertę (30% rabatu) dziękuję za polecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 22.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 szukam taniego wykonawcy schodów drewnianych polecony na forum człowiek od okien dał nam znakomitą ofertę (30% rabatu) dziękuję za polecenie a czym moglbym prosic o namiar na tego polecanego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 22.07.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 a czym moglbym prosic o namiar na tego polecanego Pana tak proszę , Karol Wasilewski tel. 602-229-479 a ja nadal poszukuję kogoś od schodów oraz drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sekocin Las 22.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja mam ok. 100 szt. 2,8m jeżeli takie ci odpowiadają i oczywiście jeszcze mam palete u-kształtek. I po niedzieli będę miał 30mb siatki leśnej do odsprzedania Super! Siatke mam zabraklo jedynie palikow. Skad bylby ewentualny odbior i jaka cena za ww ilosc dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 23.07.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 tak proszę , Karol Wasilewski tel. 602-229-479 a ja nadal poszukuję kogoś od schodów oraz drzwi wejściowych To ile Wam wyszło za okna trzyszybówka??Bo 30% to większośc daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 25.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 szukam taniego wykonawcy schodów drewnianych polecony na forum człowiek od okien dał nam znakomitą ofertę (30% rabatu) dziękuję za polecenie Polecam Pana Waldka: 500 276 520. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witajcie, daaawno mnie tu nie było i widzę, że całe tłumy budują się w Jaktorowie. Bardzo dobrze, tylko wody nie marnujcie, bo w naszej okolicy autentycznie jej brakuje. Jesli chodzi o namiary na tanią ziemię, to mogę polecic Pana Rysia Bodeckiego - na budowę nam piach woził, a teraz czasem ziemie, ma tez koparke - sprawny operator. 605299874. Poza tym zajrzałam tutaj, aby wrzucić na forum namiar na dobrego agenta ubezpieczeniowego. W końcu dom lepiej ubezpieczyć Gosc pracował wiele lat w oddziale i centrali PZU, a obecnie przeszedł na własny garnuszek i jest agentem - oferuje pełny zakres ubezpieczeń PZU. Dodam jeszcze, żeby nie było..to kuzyn mojego męża, ale ubezpieczenia zna od podszewki, wiele razy nam pomógł, kitu nie wciśnie, o pułapkach uprzedzi. Mogę szczerze polecić Tadeusz Tyszka 607081905. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 26.07.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Może ktoś wie, czy i gdzie jest w naszej okolicy serwis i części do pił spalinowych różnych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 26.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Może ktoś wie, czy i gdzie jest w naszej okolicy serwis i części do pił spalinowych różnych firm? Jerozolimskie i róg Partyzantów (w stronę Tworek) jest serwis Husqwarny... czy robia tez inne piły to nie wiem.. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts