Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Joanna&Tomasz,

macie jakieś fotki Waszych drzwi? Gdzie zamawialiście? Jak na razie moje poszukiwania kończyły sie na znacznie wyższych kwotach - ok. 1600-1800/szt z montażem :(

Dzięki!

Fotki można znaleźć tu: http://picasaweb.google.pl/ASIK.TOMASZ/Wnetrza# , zamawialiśmy bezpośrednio u producenta. Można je również obejrzeć na żywo w Starej Wsi :)

Zapraszamy

ps. drzwi montowal mąż ze szwagrem...

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za odpowiedź i jeśli można zapytać jeszcze o rynny, są plastikowe czy metalowe??

Pozdrawiam

Rynny są plastikowe.

Zapomniałem się jeszcze zapytać z jaką firmą podpisaliście umowę na gaz i czy w umowie jest zapis na zużycie odpowiedniej (bardzo dużej) ilości gazu ?? z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Nie mamy umowy na gaz, kupiliśmy butlę na własność (koszt z projektem i podłączeniem ok 8600zł), gaz bierzemy tam gdzie taniej :)

Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. Jak masz dobrego pana od dachu, elektryka i hydraulika to poproszę kontakt na priv. i jeżeli pamiętasz ile ci wyszło za dachówkę z dodatkami i za robociznę, byłbym naprawdę wdzięczny, a, i w jakiej hurtowni kupiłaś dachówkę? sorki za ilość pytań!!:)

Pozdrawiam

Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. Jak masz dobrego pana od dachu, elektryka i hydraulika to poproszę kontakt na priv. i jeżeli pamiętasz ile ci wyszło za dachówkę z dodatkami i za robociznę, byłbym naprawdę wdzięczny, a, i w jakiej hurtowni kupiłaś dachówkę? sorki za ilość pytań!!

Pozdrawiam

Firmy od dachu nie polecę bo spaprali dach strasznie i walczyliśmy ok. 2 miesięcy z poprawkami (Dachlux) - niektórzy forumowicze polecają tę firmę, sami też na forum ją znaleźliśmy ale chyba trafilismy na kiepską ekipę bo mają kilka. Dach kosztował ok. 31 000zł, dachówka, folia, rynny, obróbka blacharska z robocizną, bez więźby. Hydraulika miałam z lubelskiego i niechętnie tu pracuje bo daleko, elektryk - P. Jan Putra tel. 509-950-088. Elektryke robił znajomy, ale Pan Jan poprawiał i zrobił odbiór, naprawdę polecam!

Ta cena to za butlę podziemną czy naziemną i jakiej pojemności? Tak z ciekawości ile płaciliście za litr propanu?

Naziemna, 2700 l, gaz tankowaliśmy dopiero 2 razy, raz za ok 1,7 7zł a drugi ok. 1,8 zł brutto. Przy pierwszym tankowaniu wchodzi ok. 2200l, kolejne po 2000l.

Witam, Joanna&Tomasz,

macie fajne WC pod schodami, my też będziemy mieć coś takiego. Mój wydaje mi się bardzo malutki. Jakiej wielkości sedes i umywalkę tam zmieściliście?

Pozdrawiam

WC jest obniżone więc nawet mozna się w nim obrócić ;) Sedes standardowy dł. 53cm, umywalka szer. 35cm.

WC jest obniżone więc nawet mozna się w nim obrócić ;) Sedes standardowy dł. 53cm, umywalka szer. 35cm.

Wow, świetny pomysł, że też nasz projektant na to nie wpadł. To moje WC wydaje mi się trochę ciasne i niskie, nie wiem czy jeszcze coś da się z tym zrobić... :(

Blachodachówki nie polecę, bo mam dachówkę cementową:) Ale jeśli chodzi o okna, to mam profile Schuco z okuciami Winkhaus. Okna firmy Jezierski zakupione u forumowego jareko. Współpraca bez problemów, nie wiem jeszcze jak te okna będą się sprawować, bo mają dopiero miesiąc, ale wyglądają ładnie;)

Witajcie

nadszedł czas pomyśleć o blachodachówce możecie polecić jakąś dobrą firme produkującą biachodachowke a także zastanawiamy się też nad oknami jakie macie profile i okucia które najlepiej wybrać może coś doradzicie kochani?:)

Marzena

my mamy profile BRUGMANN ARTE braliśmy z tej firmy http://www.renoma-okna.pl/3/oferta ceny bardzo konkurencyjne :)

Witajcie

nadszedł czas pomyśleć o blachodachówce możecie polecić jakąś dobrą firme produkującą biachodachowke a także zastanawiamy się też nad oknami jakie macie profile i okucia które najlepiej wybrać może coś doradzicie kochani?:)

Marzena

Witajcie ja polecam firme Domix-p (http://www.domix-p.opole.pl) z okolic Opola. Robią fajne okna na profilu Veka w okuciu Winkhausa.

Fajne ceny dobra obsługa klienta.