Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

roberto - to prawie przez płot :) Nasza działka to Książenicka 51 - czwarta działka od drogi. To po tej samej stronie i chyba kojarzę Was - to się cieszę bardzo. Do nas dojdziesz przez pole na skos - na miedzy rosną drzewa bardzo gęsto. Prawdopodobnie będziemy na działce w tę sobotę. Kiedy zaczynacie budowę?

zaczęliśmy tydzień temu, ławy kopane dokładnie w środę. Dziś już mamy stan zero. Wczoraj o 17ej zalewali chudziak. Ekipa póki co odpukać rzeczywiście wyśmienita, zresztą zgarnięta dzięki forum :) To rzeczywiście niedaleko :) do nas skręca się tuż przed numerem 47. Na wjeździe wysypany gruz...no i dalej również. W sumie tam gdzie poniszczone krawężniki to właśnie my ;) na budowie bywamy bardzo różnie i w sobote raczej sie nie uda, raczej w tygodniu...ekipa na weekendy jedzie do domu to i my nie bardzo mamy po co zaglądać ;) Powodzenia!!!

pozdrawiam,

RZ

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Roslanka,

Cieszę się że Ci się podobają moje projekty i mój dziennik ;) Architekt - Kuba Fibich 608 093 009 Za całość tzn. ustawienie okien, ścianek wewnetrznych + pomiary na budowie +projekty wnętrz - 7 tys. Możesz powiedzieć że namiary masz od Emilii z Żyrardowa

Powodzenia

Emilus18,

Bardzo dziekuje za kontakt

A możesz mi jeszcze powidziecieć ile w sumie m2 Ci zaprojektował?

pozdrawiam Rosłanka

Witajcie

nadszedł czas pomyśleć o blachodachówce możecie polecić jakąś dobrą firme produkującą biachodachowke a także zastanawiamy się też nad oknami jakie macie profile i okucia które najlepiej wybrać może coś doradzicie kochani?:)

Marzena

Śmialo polecam okna schucko (ja mam od kilku miesięcy, moi rodzice od 15 lat - bez zastrzeżeń) - polecam rzetelnego handlowca i zarazem montazystę 601 091 930

Blachodachówke kupowałem w Milanówku w BUDMAR (22) 724 81 47 - szybko, milo i tanio. W sprawie ułożenia proponuje Pana Zbyszka 604 584 369, może trochę powoli pracuje, ale za to dokladnie :)

Drodzy forumowicze

wlasnie jestem na etapie zamawiania szamba - czy ktos moze tez nie potrzebuje, jesli byloby zamawianych kilka to wynegocjujemy lepsza cene i tanszy transport. Ja za szambo 12m3 szczelne zelbetonowe place 2400 + 400 transport - firma jest z RADOMIA, szaba z atestem - moj sasiad juz ma od nich od 2008 roku i jest zadowolony.

prosze ewentualnych chetnych o info na priv

pozdrawiam

Moi Drodzy,

szukam architekta, który zrobi mi projekt wnętrza. Na tym etapie zanim postawie fundamenty mogę jeszcze coś ewentualnie zmienić.

Może możecie kogoś polecić za rozsądną cenę bo jak dostałam jedna wycenę to mało nie spadłam z krzesła.

Pozdrawiam

roslanka

Polecam pracownię Tissu Architecture z Pruszkowa. Pani architekt Magdalena zaprojektowała mi całe poddasze łącznie ze wszystkimi instalacjami i doborem materiałów dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem :) (tel. 512 122 220)

Witam Grupę nadarzyńsko - grodzką.

Za chwilę zaczynamy budowę w Pruszkowie i wszystkie doświadczonych inwestorów z okolicy są bardzo cenne.

Mam pytanie czy możecie mi polecić mi kogoś do wiercenia studni głębinowej w rozsądnej cenie?

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

roslanka

roslanka,

a gdzie się budujesz? Bo ja też w Pruszkowie, witam :)

A proszę bardzo

http://picasaweb.google.com/ASIK.TOMASZ/Wnetrza#

Kuchnia dąb z firmy Kukielka z Brwinowa. Polecam!

Ja mam niemiłe wspomnienia ze współpracy z tą firmą. Nie potrafili wykonać prostego mebelka pod umywalkę do łazienki według indywidualnego projektu... tzn zrobili go "po swojemu" nie zwracając uwagi na detale projektu na rysunkach.

Witam!

Jestem tu nowa, zamierzamy zacząć się budować na wiosnę w Grodzisku, a teraz zaczynamy rundkę po wszystkie pozwolenia.

Czy macie może namiar na dobrego i niezbyt drogiego geodetę z Grodziska?

Pozdrawiam

Witaj,

nie mam niestety geodety z Grodziska bo mój jest z Piaseczna ale przyjeżdża do Pruszkowa bez problemu i jest niedrogi. Natomiast chciałabym Ci polecić portal http://www.szukajfachowca.pl. Portal jest za darmo i można nieuczciwym wykonawcom wystawiać komentarze. Ja tam znalazłam kilku dobrych fachowców właśnie geodetę, geologa i projektantkę domu. Wszyscy strzał w 10.

Pozdrawiam Rosłanka

Polecam pracownię Tissu Architecture z Pruszkowa. Pani architekt Magdalena zaprojektowała mi całe poddasze łącznie ze wszystkimi instalacjami i doborem materiałów dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem :) (tel. 512 122 220)

Dzięki a droga ta pracownia? Mam już sporo ofert z szukajfachowca.pl ale chętnie sprawdzę kogoś lokalnego jeszcze

pozdrawiam roslanka

Witam!

Jestem tu nowa, zamierzamy zacząć się budować na wiosnę w Grodzisku, a teraz zaczynamy rundkę po wszystkie pozwolenia.

Czy macie może namiar na dobrego i niezbyt drogiego geodetę z Grodziska?

Pozdrawiam

Ja już tradycyjnie polecam pana Jacka Szpilarskiego z Milanówka, tel. 0-602 673-059. U nas wytyczał budynek i załatwiał ZUD do projektu wodociągu.

Witam serdecznie Wszystkich,

W ciągu ok miesiąca chcielibyśmy rozpocząć budowę domu w Strzeniówce.

Czy macie może jakąś ekipę budowlaną godną polecenia?

Mam na myśli ekipę która postawi stan surowy otwarty.

Szukamy również taniego składu budowlanego w okolicy.

Serdecznie dziękujemy za pomoc.

Dzięki a droga ta pracownia? Mam już sporo ofert z szukajfachowca.pl ale chętnie sprawdzę kogoś lokalnego jeszcze

pozdrawiam roslanka

Rozmowy zaczęliśmy od 80zł/m2 za całość projektu (projekt funkcjonalny, hydraulika, elektryka, rys. wykonawcze, proj. mebli, materiały, sprzęt itp.) wraz z nadzorem, ale udało się wynegocjować trochę korzystniejsze warunki :). Pracownia jest fajna z tego względu, że robią nie tylko wnętrza, ale także całe projekty domów i widać że znają się na rzeczy. Nie jest to jakaś osoba po kursie dla dekoratorów ;). Myślę, że dlatego świetnie nam się współpracowało.