aga55 20.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 agdapl napisał: Witajcie, Czy ktoś chciałby może pozbyć sie latryny - w naprawdę DOBRYM STANIE - to ważne. A może wiecie, gdzie można kupić taki drewniany wychodek na budowę w przyzwoitej cenie? Pozdrawiam Widzialam na grupie kampinoskiej kolega Przemoch się ogłaszł że odda swój przybytek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 jacekjar111 napisał: poszukuję ekipy do tynków zewn i wewn. oraz ogólnych wykończeń okolice Grodziska Maz. Polecam moich tynkarzy. Tynki wewnętrzne wyglądają ślicznie. Zewnętrzne dopiero się robią - zobaczymy jak skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Magda i Michał napisał: My za projekt ogrodu płaciliśmy w tym roku 1zł / m2. Pani była u nas 3 razy, dokładnie omwaiała nasze wymagania - jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Namiary moge podac jak wrócę wieczorem do domu. To my też poprosimy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Guśka78 napisał: Witam, Poszukuję namiarów na sprawdzoną firme od rekuperacji. Budowa w Milanówku. Pozdrawiam, Magda My mamy z tej firmy: http://www.linkair.pl/ tel. p. Gruziel 501-091-270. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 jacekjar111 napisał: poszukuję ekipy do tynków zewn i wewn. oraz ogólnych wykończeń okolice Grodziska Maz. Polceam ekipę Pana Mariusza. Chłopaki są z Mazur tel. 695-635-458. U nas robili ocieplenie styropianem , tynki zewn, podbitkę, malowanie , ocieplenie poddasza i karton-gips :)Ekipa naprawdę godna polecenia. Do tynków wewnętrzynch polecam Pana S. Majchrzaka, tel. 603-635-144. nigdy wczesniej nie mieliśmy tak miłej ekipy a tynki są super gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 20.08.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 roslanka dzięki za podpowiedź.może co do cen to rzeczywiście tam zajrzę, ale w tym albo podobnym portalu znaleźliśmy już ' fachowca', który oszukał nas na grubą kaskę. teraz chciałabym kogoś poleconego.... wiem, wiem - marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 21.08.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Joanna&Tomasz napisał: Polceam ekipę Pana Mariusza. Chłopaki są z Mazur tel. 695-635-458. U nas robili ocieplenie styropianem , tynki zewn, podbitkę, malowanie , ocieplenie poddasza i karton-gips :)Ekipa naprawdę godna polecenia. Do tynków wewnętrzynch polecam Pana S. Majchrzaka, tel. 603-635-144. nigdy wczesniej nie mieliśmy tak miłej ekipy a tynki są super gładkie. dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 21.08.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 podajcie jeszcze namiary na dobrego hydraulika do inst c.o i wodn. - kanaliz. okolice Grodziska Maz.dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 21.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 azusa napisał: Oczywiście Roslanka, jeśli będę mogła kogoś polecić, to chętnie służę pomocą. Pytanie do wszystkich: Ile płaciliście za projekt ogrodu? Czy stawka 2,5 zł netto za m2 nie jest trochę za wysoka? Ja mam propozycje 500 zl za projekt a nie od ceny metra.mo ogród w sumie bedzie mial jakies 500 m2. Pozdrawiam roslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 21.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 kipsi napisał: roslanka dzięki za podpowiedź. może co do cen to rzeczywiście tam zajrzę, ale w tym albo podobnym portalu znaleźliśmy już ' fachowca', który oszukał nas na grubą kaskę. teraz chciałabym kogoś poleconego.... wiem, wiem - marzenia... no to szkoda ze trafiliscie na takich, ja na razie odpukać jestem zadowolona ale zawsze dobrze ich sprawdzam i zabezpieczam sie umowami a portal pozwala sie zorientowac jakie stawki chodza pozdrawiam roslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.08.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 jacekjar111 napisał: podajcie jeszcze namiary na dobrego hydraulika do inst c.o i wodn. - kanaliz. okolice Grodziska Maz. dziekuję Mogę polecić swojego. Pan słowny, pracowity i szybki. Piotr Koźbiał 500 117 069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 23.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 jacekjar111 napisał: podajcie jeszcze namiary na dobrego hydraulika do inst c.o i wodn. - kanaliz. okolice Grodziska Maz. dziekuję Ja też mogę polecić swojego - p. Grześ 500 241 046 - trochę wolno ale za to bardzo dokładnie i zawsze konsultuje wszystko z inwestorem - możesz powołać sie na mnie ====>> budowa w Żelechowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 23.08.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Guśka78 napisał: Witam, Poszukuję namiarów na sprawdzoną firme od rekuperacji. Budowa w Milanówku. Pozdrawiam, Magda My korzystaliśmy z firmy Linkair, zresztą polecanej na forum, bardzo fachowo, sprawnie. tel. p. Zenonowicz 602-292-820. O, widzę że już ktoś ich polecił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 23.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Magda i Michał napisał: My za projekt ogrodu płaciliśmy w tym roku 1zł / m2. Pani była u nas 3 razy, dokładnie omwaiała nasze wymagania - jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Namiary moge podac jak wrócę wieczorem do domu. Tak jak obiecałam, podaję namiary na panią projektant: Beata Tyniec - Marciniak 607 - 333 - 663 marbea2@gazeta.pl Pani pracuje w szkółce i ma szeroką wiedzę na temat roślin, ich wymagań klimatycznych i glebowych. Dodatkowo, potrafi słuchać i stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom klienta (umie nawet pogodzić dwie sprzeczne koncepcje: ja chciałam uporządkowanie, mąż - chaos) . Jedyne, co nie wszystkim może pasować, projekt jest sporządzany ręcznie, a nie komputerowo. Nam to jednak nie przeszkadzało, a wręcz pozostawiło pole do wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rraphal 23.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć!Zakończyłem w końcu SSO (zdjęcie mojego płaskodachowca tutaj) i zostało trochę materiałów, które z przyjemnością odstąpię potrzebującym za symboliczną kwotę.Odbiór we własnym zakresie z Osowca. pręty żebrowane fi 8- dł. 12m: 5 szt., 10zł/szt- dł. 6m: 13 szt., 5zł/szt- i sporo krótszych- drut wiązałkowy gazobeton h+h- 24x24x59: 2 palety, 4zł/szt- 12x24x59: 1/2 palety, 2zł/szt bloczki betonowe: 56 szt., 1,5zł/szt Kontakt: 693-935-199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 23.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Hej, Zostały mi pustaki stropowe keramzytowe TERIVA-III - w sumie jakieś 135 szt. - odstapie za 620 PLN - obiór osobisty z Pruszkowa Malich. I aby nie był to kompletny spam zdjęcia z mojej budowy można obejrzeć w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121133-Budowa-dom%C3%B3w-jednorodzinnych-Warszawa-i-okolice-SSO PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 23.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A gdzie najtaniej w okolicy kupić materiały do ocieplenia budynku? Styropian, listwy startowe, siatkę, kołki, klej najchętniej biały itp. itd. Kabex w Nadarzynie, czy może macie jakieś inne namiary?Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 23.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 azusa napisał: My korzystaliśmy z firmy Linkair, zresztą polecanej na forum, bardzo fachowo, sprawnie. tel. p. Zenonowicz 602-292-820. O, widzę że już ktoś ich polecił . bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 23.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Joanna&Tomasz napisał: My mamy z tej firmy: http://www.linkair.pl/ tel. p. Gruziel 501-091-270. Super! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ros11 24.08.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Do - Joanna&TomaszWitam to znowu ja Cię niepokoje:) Mogłabyś dać mi namiary na priv, na firmę u której kupiliście zbiornik z gazem i montażem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts