MarzenaPrzemek 24.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Mamy umowe z gazownią teraz pytanko do wszystkich kto wam robił przyłącze jakie to są koszty?? Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 24.08.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Cześć! Jeszcze nie buduję, ale szykuję się do tego przedsięwzięcia. Czy można prosić o namiary na godnego plecenia Koparkowego. Chcemy usunąć z działki humus. Jeśli ktoś z szanownych "sąsiadów" ma nadmiar ziemi, to ja chętnie przyjmę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiru 24.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuję namiarów na sprawdzoną firme od rekuperacji. Budowa w Milanówku. Pozdrawiam, Magda My też budujemy w Milanówku i robimy wentylację mechaniczną i niestety mojej ekipy nie mogę polecić. Także w ramach ostrzeżenia nie korzystaj z firmy Marat Sp. z o.o. z Chełma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 25.08.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Roslanka, Magda i Michał - dzięki za info Kami-lla - gdzie ostatecznie zamówiłaś drzwi? Ja potrzebuję z wąskim naświetlem bocznym, wynalazłam już firmę i model a jak przyszłam podpisywać umowę, to się okazało, że mają nowe kolorniki i nie ma "mojego" koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 26.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 A gdzie najtaniej w okolicy kupić materiały do ocieplenia budynku? Styropian, listwy startowe, siatkę, kołki, klej najchętniej biały itp. itd. Kabex w Nadarzynie, czy może macie jakieś inne namiary? Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc. MB Kowalczyk i SIR-BUD byli zazwyczaj tańsi. Ja w Kabexie nie lubiłem robić zakupów mimo że najbliżej byli. Negocjowałem ceny na cement I kilka palet to II mi sprzedawali w tej samej cenie ... Generalnie zazwyczaj byli najdrożsi z okolicy. Generalnie przy zakupach całosamochodowych to trzeba obdzwonic lokalnych i negocjować a towar i tak od producenta jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 26.08.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Mamy umowe z gazownią teraz pytanko do wszystkich kto wam robił przyłącze jakie to są koszty?? Pozdrawiam Marzena Pan Mazur 601963571, wykonawca , przyłącze ze skrzynką w ubiegłym roku 4tyspln +opinia kominiarska 150, projekt za 700pln robiła Pani Ostrowska z Pruszkowa (współpracuje z Panem Mazurem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 26.08.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Odebraliśmy pozwolenie na budowę Ile czekaliście na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 26.08.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 poszukuję fachowca (niedrogiego) do ogrodzenia tj. siatka i słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drmartens 26.08.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ktos ostatnio pytal o namiary na architekta wnetrz, moge polecic pania Jole ktora dla nas wykonywala projekt. Wedlug mnie ceny rozsadne. Kontak tel 501407071. Mozna sie powolac na Anie z Milanowka. Ania Witam wszystkich forumowiczów. Niestety musiałem skasować pierwotny post, bo domowa cenzura zadziałała... W każdym razie niebawem zacznę zadawać setki pytań, bo rozpoczęcie budowy planowane jest na połowę września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 26.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witajcie. Ja znów w prośbą. Ma ktoś namiary na niedrogiego i zmyślnego pana z koparą? Interesuje mnie ktoś z okolic Nadarzyna. Muszę zrobic wykop pod zbiornik gaspolu Pozdrawiam budujących, Wykończona Wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 26.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzięki swiru za ostrzeżenie My też budujemy w Milanówku i robimy wentylację mechaniczną i niestety mojej ekipy nie mogę polecić. Także w ramach ostrzeżenia nie korzystaj z firmy Marat Sp. z o.o. z Chełma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkcd 26.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich szukam kontaktu do solidnej ekipy ,do wybudowania stanu surowego (z dachem)Budowa domu w Żółwinie z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 26.08.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich szukam kontaktu do solidnej ekipy ,do wybudowania stanu surowego (z dachem) Budowa domu w Żółwinie z góry dziękuje poki co we wtorek beda mi dopiero strop zalewać ale ekipe moge jak najbardziej polecić. majster zdecydowanie myslący. buduje w owczarni. pozdrawiam, rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 27.08.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Pan Mazur 601963571, wykonawca , przyłącze ze skrzynką w ubiegłym roku 4tyspln +opinia kominiarska 150, projekt za 700pln robiła Pani Ostrowska z Pruszkowa (współpracuje z Panem Mazurem) Dzięki Irku a jeszcze pytanko to już jest z towarem czy towar osobno??ile się płaci w gazowni czy wogóle się płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 27.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ile czekaliście na pozwolenie? Zaczęliśmy załatwiać w kwietniu, równocześnie załatwialiśmy w Pruszkowie energetykę. Mieliśmy trochę jazdy w postaci wykupu udziałów w drodze prywatnej, co wyszło w trakcie, ponieważ pan z urzędu się nie zgodził na wjazd z drogi publicznej. To znacznie przedłużyło sprawę. Generalnie pozwolenie dostaliśmy dużo wcześniej, w połowie sierpnia, dzięki uprzejmości przemiłej pani w Starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 27.08.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Zaczęliśmy załatwiać w kwietniu, równocześnie załatwialiśmy w Pruszkowie energetykę. Mieliśmy trochę jazdy w postaci wykupu udziałów w drodze prywatnej, co wyszło w trakcie, ponieważ pan z urzędu się nie zgodził na wjazd z drogi publicznej. To znacznie przedłużyło sprawę. Generalnie pozwolenie dostaliśmy dużo wcześniej, w połowie sierpnia, dzięki uprzejmości przemiłej pani w Starostwie. My pierwsze złożyliśmy w listopadzie dostaliśmy do poprawki po poprawkach złożyliśmy w styczniu znów okazało się ze jest do poprawki i udało się złożyć w lutym a w marcu odebraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 27.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, Może ktoś niedługo będzie potrzebował glazurnika. Nasz obecnie dokańcza część gospodraczą domu i za jakieś 3 tyg. +/- będzie wolny. Dla zainteresowanych podaję tel. P. Krzysztof 604-082-032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 27.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 poszukuję fachowca (niedrogiego) do ogrodzenia tj. siatka i słupki Polecam P. Konrada 668-895-653 lub 697-230-495. Ponawiam apel. Może ktoś porzebuje silki xella 12. Mam całą paletę plus kilka sztuk osobno. Oddam za grosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 27.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Irku a jeszcze pytanko to już jest z towarem czy towar osobno??ile się płaci w gazowni czy wogóle się płaci? Cena za materiałem:) gazowni płaciłem 1200pln przed podpisaniem umowy - ale to już chyba za wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loginus 27.08.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ponowię pytanie, czy ktoś może polecić dobrego kierownika budowy/inspektora na budowę w Grodzisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts